Kikiitis @ 10.10.2019 15:01Nē nē, man viss kārtībā. Es neesmu no tām,kuras dien dienā sēž foruma un māca svešus cilvēkus dzīvot vai noliek viņu biznesu, izskatu un ģimeni. Ejiet ārstēties, vēlāk klus vēl ļaunāk citādi un vīriem būs jāmeklē dzīvespriecīgas un veiksmīgas sievietes jūsu vietā. ?
BadGalR @ 10.10.2019 15:33Elīna tirgo tās lētās poļu lupatas ar MIIIIIIILZĪĪĪĪĪGU uzcenojumu, un ir duras kas to pērk. Malacis meitene, uz duru rēķina pelna lielu naudu, čakarē viņas, sauc par meičukiem un bumbulīšiem, kaut arī aiz muguras noliek, pluss vēl iesaka kkādus līdzekļus, lūpu pumpēšanas, dirsas pumpēšanas iestādes par kurām viņa pelna naudu (tas ir PR), un mazās aitas ar mirdzošām acīm skrien pumpēties 19 gados. Zeme atveries.
Es viņai nesekoju, bet šad tad sanāk palasīt šo diskusiju. Tas viss ir viens liels cirks, ne ar ko neatšķirās no Kiviča vai saimnieks meklē sievu šova. Atšķirība, kas tas nav TV ekrānos. Ko jūs gribat no lauku pāķenes, kas taisās par Rīgas dīvu?
Virsite @ 10.10.2019 16:09Interesanti kā tu vari zināt cik maksā mans apģērbs? ? Tavā uztverē kas ir kopti mati, ja mani tiek katru dienu mazgāti, ķemmēti, veidoti? Un labāk tādu kā man, nekā pārpumpētām lūpām un 10cm kosmētiku. ? Ja esi tik bravūrīga, ko neraksti man pa taisno no sava profila? Jā es esmu Elīnai arī pa tiešo rakstījusi!
Virsite @ 10.10.2019 16:21Atradusies dižā fitnesa modele un modes pazinēja. ???
woman_wonderland @ 10.10.2019 17:10Catalina, Tu noteikti šai diskusijai neseko no sākta gala, tāpēc vari neiespringt aizstāvot Instagram infulenceres un nodir*ot lilit foruma lietotajas..
Susanne @ 10.10.2019 17:31Catalina, kāda Tev starpība, kas ko aprunā, šis ir internets.. Arī delfos, tvnet, sabiedrība komentē un apspriež citus, šis ir tāds pats forums.
Ja cilvēks ir ielicis publiski pieejamu savu profilu un ir pazīstama persona, tad ir jārēķinās ar kritiku, arī par izskatu utt., ja pati sevi pozicionējusi, kā cilvēks kurš mīl sevi, ēd veselīgi, bet tas neiet kopā ar redzēto. ;)
P.S. Gan jau noteikti esi kāda no Elīnas meičukiņiem. :D