Anīle līne @ 24.10.2025 12:58Nez, tādiem Ķīnas tirgotājiem tāds Elīnai vajadzīgais apavu, apģērbu apjoms ir saistošs un interesants? Jo tie daudzumi jau ir smieklīgi mazi.
Aizsūtīja Elīnu vienu, lai varētu netraucēti bīdīt ģēlas? Šī būtu pat ticama varbūtība. :DBurkāniņš @ 24.10.2025 11:57
Vrb muhļī kādas investīcijas, kas to lai zin kāds patiesais mērķis šim braucienam
Viņa domā, ka ir stila ikona. :D :DBabebbq @ 24.10.2025 12:42Kā, pie velna var peldkostīmā staigāt pa lielpilsētu ? Tas nav nekāds kūrorts, viņai vairs vispār neķer laukumu, kur ko pienāktos vilkt un kā izskatīties vai uzvesties. Mati - ŠAUSMĪGI! Saprastu meitenei 7 gadi un viss rozā. Viņai domā, ka izskatas stilīgi? Izskatās absolūti lēti. Jābūt tiešām atpalikušam, lai ko tādu varētu uzvilkt ārpus mājas.
CallMeAnnika @ 24.10.2025 13:56Aizsūtīja Elīnu vienu, lai varētu netraucēti bīdīt ģēlas? Šī būtu pat ticama varbūtība. :D
TheOatMeal @ 24.10.2025 13:44Es īsti nesapratu, viņi “izlozēja” ceļojuma galamērķi, kā dāvanu Naurim, bet rezultātā ir aizlidojuši uz Ķīnu dibināt kontaktus, kas izrādās patiesais iemesls braucienam? Tad kāda jēga bija lozēt? Nesekoju ikdienā, paskaidrojiet man, lūdzu ?
magdalena333 @ 24.10.2025 14:03Pēc kā viņa izskatās, biznesmene. Aizbraukusi uz Ķīnu pēc lux kvalitātes, pati staigā lētākās Ķīnas lupatās! Viņi dibinās kontaktus, angļu valodā labi, ja 10 vārdus māk. Kurš viņu tur vispār uztver nopietni, jā, līgumus var noslēgt, bet es pat nebrīnītos, ka pēc tam šiem atsūtīs brāķus un pašūtu no lētiem audumiem, jo viņi jau pa gabalu izskatās, ka neko nejēdz un ir jājamzirdziņi? Sieviete, kas iesprūdusi tīnes prātiņā.
TheOatMeal @ 24.10.2025 13:44Es īsti nesapratu, viņi “izlozēja” ceļojuma galamērķi, kā dāvanu Naurim, bet rezultātā ir aizlidojuši uz Ķīnu dibināt kontaktus, kas izrādās patiesais iemesls braucienam? Tad kāda jēga bija lozēt? Nesekoju ikdienā, paskaidrojiet man, lūdzu ?
Tas tak bija teātris, lai tikai aizmālētu acis savies sekotājiem, ka LIELIE biznesmeņi var aizceļot CEĻOJUMĀ uz Ķīnu. Un visam tam pa virsu Kā ķirsīti uz kūciņas, Elīna to pasniedza kā ceļojuma dāvanu Naurim uz Japānu dzimšanas dienā!TheOatMeal @ 24.10.2025 13:44Es īsti nesapratu, viņi “izlozēja” ceļojuma galamērķi, kā dāvanu Naurim, bet rezultātā ir aizlidojuši uz Ķīnu dibināt kontaktus, kas izrādās patiesais iemesls braucienam? Tad kāda jēga bija lozēt? Nesekoju ikdienā, paskaidrojiet man, lūdzu ?