lieniite2015 @ 01.09.2025 21:52Kur to var redzēt? Telegram neredzu nekādu bildi??
Viņa bēbīšu skoliņas laikā NEKAD uz nevieniem svētkiem nebija,bija aukle.Visiem bija mammas vai tētitwilight Girl @ 01.09.2025 12:02Mentāli slims cilvēks ir Elīna. Jo ja var runāt par dievu un itkā veltīt laiku Dievam tad kur paliek laiks ar bērnu??Elīna paliks beigās viena, jo nekas nav mūžīgs pat ne mīlestība no vīra. 1. Septembrī bija jābūt kopā ar dēliņu .
smūtijs @ 01.09.2025 22:01
Izskatās, ka izdzēsa, jo es arī vairs neredzu. Laikam, kāds pateica, ka nebūs labi, ja tā bilde paliks.
Rudzumaize @ 01.09.2025 22:34
Beidz, viņa saka, ka tajā frizūrā sexīgi izskatoties._meya_ @ 02.09.2025 09:21Viņa vēl ilgi plāno ar to drausmīgo frizūru staigāt? Tie mati izskatās traģiski, labi neko nesaku, ja sataisa tādu frizūru un max 3 nedēļas nostaigā. Brīnos kā tur utis viņai vēl nav iemetušās. Ja cilvēks nevar atvēlēt kaut reizi nedēļā matu kopšanai un mazgāšanai tad man vairs nav ko teikt. Tāda sušķe?
_meya_ @ 02.09.2025 09:21Viņa vēl ilgi plāno ar to drausmīgo frizūru staigāt? Tie mati izskatās traģiski, labi neko nesaku, ja sataisa tādu frizūru un max 3 nedēļas nostaigā. Brīnos kā tur utis viņai vēl nav iemetušās. Ja cilvēks nevar atvēlēt kaut reizi nedēļā matu kopšanai un mazgāšanai tad man vairs nav ko teikt. Tāda sušķe?
smūtijs @ 02.09.2025 10:28
Drīz jau būs mēnesis. Tādas frizūras ir jātaisa cilvēkiem, kuri ikdienā rūpējas par savu higēnu, mazgā matus, cik bieži ir nepieciešams un nav slinkums matus izžāvēt pirms gulētiešanas. Es pieņemu, ka viņa tikai ieliek bērnu pūderi matos (kaut kad sen, sen teica, ka izmanto, kā sauso šampūnu) un tik močī tālāk. Vismaz vakardienas video, tie mati izskatās mega sausi un blaugznaini.
LadyBugy @ 01.09.2025 21:53
Zini, es tikai priecātos! Arnita vismaz ar cieņu izturās pret saviem bērniem un pavada laiku kopā.
twilight Girl @ 01.09.2025 20:52Skatos Arnita Oliņa arī sākusi līdzināties Elīnai arī sākusi iet uz dejošanu . Arī tas kad lasa Sinepju graudiņu un tusē ar Elīnas draudzenēm . Kad tik nenoceļ Elīnai Nauri???
EsPati @ 02.09.2025 13:45Kad liekas, ka didriķi trakāk vairs nevar, tad izrādās, ka var gan. Kāda hujāta pēc jāieplāno kaut kāds ceļojums bērna adaptācijas laikā bērnudārzā??? wtf. Kas tie par debīlajiem gadsimta cilvēkiem. Es atvainojos, necilvēkiem. Kā var tik ļoti nemīlēt savu bērnu ? un didra arī tur pat ar visiem, ja kādam liekas, ka nē. Annas storijos var redzēt, ka ar lidos. Drausmīgi, lai neteiktu vairāk. Moš aukle var adoptēt to Džeisonu, jo tāpat redz viņu biežāk?Vai didra mamma?!
LadyBugy @ 02.09.2025 13:59
Bet viņiem jau bija adaptācijas laiks, augusta beigās. Elina taču sludināja, ka Džeisons iet dārziņā.
EsPati @ 02.09.2025 14:48
Statistikai, adaptācijas laiku ieplānot nevar. Tas var vilkties ilgi. Kad jebkurā brīdī var būt nepieciešams mammas vai tēta mīļums. Tāpēc liekas absurdi maukt kaut kādā ceļojumā, kad bērnam sācies jauns dzīves posms, kad visvairāk vajag vecāku tuvumu, atbalstu un drošību. ??
LadyBugy @ 02.09.2025 13:59
Bet viņiem jau bija adaptācijas laiks, augusta beigās. Elina taču sludināja, ka Džeisons iet dārziņā.
KatyB @ 02.09.2025 15:38Didrai skolas laikā esot bijusi asa mēle bet tagad viņa ar savu mēli iedvesmojot visu Latviju. VISU LATVIJU ???? viņa tiešām dzīvo kaut kādā iedomu pasaulē