klusums. @ 11.07.2025 20:41https://failiem.lv/u/kzvumw2676
Minu, ka rītdien ballīte būs te ?
Kāpēc tā domāju
- īpašniece biezi liek reklāmas daudzas diskusijas, esmu redzējusi, ka komentē didrenes bildes no sērijas “visskaistākā”, “vislieliskākais pàris” utml;
- reiz kad didrenei sanāca kaut kāds čēpē Rundālē un vina arī meklēja fiksi lokāciju storijos un šī īpašniece atsaucas un piedāvāja savus zirgus - tad viņai bija tā fotosesija ar zirgiem ?
Cerams, ka mana intuīcija ir spēcīga šoreiz ??
smūtijs @ 11.07.2025 21:02
Tas, ka viņi sadarbojās ar Kivičiem, neko labu par viņiem nepasaka. ?
pidrihsone @ 11.07.2025 09:51
Mashka Kakashka @ 12.07.2025 07:31
Es pareizi sapratu? Viesu nams viņai uzsauca viesu namu uz sadarbību un viņa vēl ņem un nozog halātu? ?? Riktīga krievu duņka.
smūtijs @ 12.07.2025 09:10Viņai vispār kādi svētki vai pasākumi ir bijuši bez sadarbībām?
Tastastas @ 12.07.2025 10:44
Viņai visa dzīve ir sadarbības. Lupatas un celojumus uzņēmums noraksta, ēdienu piegādā augļu serviss un tas maltīšu seviss, uz visām fotosesijām dekorācijas sarunā no kādiem muļķīšiem, kuri grib reklāmu. Droši vien savā šķiedrvielu biznesā nu jau arī minimāli kaut ko tērē, jo ir savākusi sev abonentus.
smūtijs @ 12.07.2025 09:09
Man liekas, ka viņai ir tik ļoti sakāpis galvā un domā, ka var atļauties visu.
Tur pat nav ko skaust. Elīna visu ir dabūjusi gandrīz uz paplātes . Viņa nezin ko nozīmē smagi strādat piemēram 12 stundas stāvēt uz kājām un par to pelnīt apmēram 500 eiro .laimiigaaa @ 12.07.2025 14:52Bļāviens, reāli noriebies, ka tā krievu baba lēkā kā neandertālietis, neko nerubī, ietekmē meitenes, ka pērtiķa ānusa lūpas un neēšana ir normāli, un vienalga - dzīvo, priecājas, ir veiksmīga, a mēs te, nu vismaz es, stresojam kā izdzīvot. Besī ārā.
nu tieši tā. Tāpēc jau arī besī. Es negribu visu mūžu cīnīties. Izglītība, viss ir, bet nu nepelnu kā Elīna un tik brīvi dzīvot arī nevaru. Pilnīgi besī.twilight Girl @ 12.07.2025 15:32Tur pat nav ko skaust. Elīna visu ir dabūjusi gandrīz uz paplātes . Viņa nezin ko nozīmē smagi strādat piemēram 12 stundas stāvēt uz kājām un par to pelnīt apmēram 500 eiro .
jā, galvenais, jāpasaka bērnam, ka būs dzeltenas drēbes, jo traktors dzeltens un pašai kleita dzeltena🤣runā ar viņu taisnojot matus, tā starp citu🤮🤮Nekādas mīļuma izpausmes, bučas.kādā sakarā happy birthday saka? Ne bērns saprot, ne pati zin angļu valodu🤣un Nauris rādīja to vietu, nu galīgi bērniem nepiemērota, šausmas!tik stulbi un savu bērnu nemīloši vecāki😭😭Kirbis32 @ 12.07.2025 16:01Tik nemīļš un bez mīlestības iesācies puikas rīts savā dzimšanas dienā.:(
nav ko besīties. Viņa parāda tikai savu dzīvi virspusēji un savas fake dzīves grūtības, bet to, cik pa dzīvi ir nelaimīga tāpat visiem redzams.laimiigaaa @ 12.07.2025 16:15nu tieši tā. Tāpēc jau arī besī. Es negribu visu mūžu cīnīties. Izglītība, viss ir, bet nu nepelnu kā Elīna un tik brīvi dzīvot arī nevaru. Pilnīgi besī.
Piedodiet. Vajadzēja šo izlaist uz āru.