Pateikt, ka no šī foto esmu šokā ir nepateikt neko!coffee lover @ 20.06.2025 14:00
tā viņai 100€ zinzino šķiedrvielas palīdz pret vēdera pūšanos.. ? Nikotīna atmešana tur nav vainīga, bet viņas sačakarētā ēdienkarte, neizārstētā diastāze, caurejas zāles, bezjēgā dzertie zinzino uztura bagātinātāji un eļļas.
kā vispār kaut ko tādu var publicēt, pašai kauns par sevi nav?
zinzino šķiedrvielām laba reklāma 😀😀😀kaulitza @ 20.06.2025 15:32man liekas, ka viņai tagad ir lielāks vēders nekā kad bija stāvoklī ar Dž ?
Tastastas @ 20.06.2025 12:23
Nu nezinu, tagad mēģināju ieiet un bez 9 eur maksas tālāk nekur nelaiž ??♀️
Jā es ar tieku iekšā bez jebkādām maksāmIceCream @ 20.06.2025 16:21
https://t.me/+DFPfOpiK1mQzYTk0
Es šo uzspiedu un iegāju iekšā. Neko neprasa ?
IceCream @ 20.06.2025 16:21
https://t.me/+DFPfOpiK1mQzYTk0
Es šo uzspiedu un iegāju iekšā. Neko neprasa ?
Es sen zināju kad tur Nauris ir Elīnai zem tupeles.magdalena333 @ 20.06.2025 14:36Un pēdējā video par nikotīnu viņa reāli apstiprināja, ka viņa pīpēja visu laiku dzīvoklī, istabā, vienkārši ko???? Nauris esot sūdzējies, ka viss smird! Tas ir vairāk kā pretīgi, viņai tur mazs bērns blakus un viņa pīpēja istabā, par šo es viņai varētu sapuvušus tomātus sejā iemest, cūka, viņai pa visu dzīvokli, no visām istabām ir iespēja iziet uz balkonu, bet viņai redz ir bijis vienalga par Nauri un Džeisonu?? Tas Nauris ir reāli viņai zem tupeles, vai pats ir cūka vai tiešām tā nauda tā aizmiglojusi acis, ka pacieš šitādu rukseni? Un vēl domāt ar šādu sievieti par vēl vieni bērnu, ja viņa jau kopš Džeisona ieņemšanas brīža ir darījusi viņam tik daudz pāri, domājot tikai par savām apsēstībām! Viņa mēģina te visai pasaulei pierādīt cik ļoti viņa grib vēl vienu bērnu, tajā pašā laikā ar nikotīnu gadiem apdraudējusi savu esošā bērna veselību, man vienkārši trūkst vārdu!!!!
Mashka Kakashka @ 20.06.2025 17:09Cik tā Didrihsone ir pretīga, stulba un sabiedrību degradējoša. Tfu! Viņa tak speciāli ievelk un izpūš gaisu, lai tas vēders lielāks. Kas ir, Didrihsoni? Statistika krītas? Izdomājat ar vien lielākas huiņas, lai tikai par Jums rakstītu dzeltenā prese? Te gan jau dzeltenie rakstītu “Vai Elīna Didrihsone ir stāvoklī?!”
Galvu abi divi ejiet ārstēt! Nabaga Džeisons, kuram jāaug kopā ar šādām amēbām!
viņai bija normāls vēderskaulitza @ 20.06.2025 15:32man liekas, ka viņai tagad ir lielāks vēders nekā kad bija stāvoklī ar Dž ?
Lietojot šķiedrvielas, nedzerot pietiekoši daudz ūdens, var tikt līdz aizcietējumiem, tāpēc paralēli šķiedrvielām vajag uzņemt ūdeni, jo tās piesaista ūdeni zarnās tāpēc nevajag tikai kafiju sūktmagdalena333 @ 20.06.2025 14:25Tak gan jau sarijusies savas šķiedrvielas un viss aizgājis pa pieskāri, palasiet kādas var būt sekas pārāk lielai šķiedrvielu uzņemšanai! Vai vakar redzējāt to bildi, ko viņa bija ielikusi, cik saprotu viņas pusdienas, kaudze brokoļi, tad salātbļoda tur bija rukola, kaudze tomāti un laikam vēl kaut kādi dārzeņi, tad vēl kafija un man liekas saldējums ! Plus viņa vēl teica, ka visu dienu grauž burkānus, nu un pa virsu Zinzino šķiedrvielas, un rezultāts kādu pārsteidz????
neviens nepateica 😀Etete @ 20.06.2025 20:34Lietojot šķiedrvielas, nedzerot pietiekoši daudz ūdens, var tikt līdz aizcietējumiem, tāpēc paralēli šķiedrvielām vajag uzņemt ūdeni, jo tās piesaista ūdeni zarnās tāpēc nevajag tikai kafiju sūkt
Etete @ 20.06.2025 20:34Lietojot šķiedrvielas, nedzerot pietiekoši daudz ūdens, var tikt līdz aizcietējumiem, tāpēc paralēli šķiedrvielām vajag uzņemt ūdeni, jo tās piesaista ūdeni zarnās tāpēc nevajag tikai kafiju sūkt
Jāaizsūta Easyfit Elīnas storijs. Iepriekš Elīna stāstīja, ka 1300 kcal viņai esot par daudz. Vakar teica, ka 1300 kcal ir priekš viņas un neesot jādomā, ko ēst, jo viss esot saservēts un piegādāts, bet šodien stāsta, ka ēd tītaru rītā, dienā, vakarā. :DKirbis32 @ 20.06.2025 15:46Tītara gaļa ir sausa tā gatavojot,nav brīnuns ,ka viņai pa dirsu nāk ārā siens.???ar tādām vedera problēmām būtu jāsakārto edienkarte. Ēd olu,biespienu brokastīs,bez trakām piedevām.
Soyu klāt un ūdeni nedzer. Sausā rozīne.
Etete @ 20.06.2025 20:34Lietojot šķiedrvielas, nedzerot pietiekoši daudz ūdens, var tikt līdz aizcietējumiem, tāpēc paralēli šķiedrvielām vajag uzņemt ūdeni, jo tās piesaista ūdeni zarnās tāpēc nevajag tikai kafiju sūkt