Virsite @ 08.10.2019 21:48Liekas ticami, ja pat pārāk lielu uzmanību pievērsa manai draudzenei showroomā. ?
strawberry @ 09.10.2019 16:14Dzenīte savos storijos ielikusi frāzi no šīs duskusijas - "lai salda diendusa visiem, KURI NESTRĀDĀ UN SĒŽ MĀJĀS". Pārsmējos. Es vispār nesaprotu, kā var izlikt savu visu dzīvi ārā sociālajos tīklos. It īpaši šī māmiņu blogerītes, kuras savu bērnu bildes un video bāž katru dienu ieksā. Ja mana māte to būtu darījusi, kad es būtu bijusi maza, es laikam vairs ar viņu nerunātu. Ar kādām tiesībām tu izlem bērna vietā to, vai grib būt/parādīties soc tīklos vai nē..
esesmuseit @ 09.10.2019 17:52Bet vinam visas bildes reali ir kopa ar elinu izliktas interneta,kuras abi izskatas tik laimigi, savadak jau butu izdzesis, lai neredzetu ka vins ir attiecibas
Es starp citu domāju vai Dzene un Dananbergsone ziņā kā viņu bērni izskatās ārpus telefona ekrāna? Tiešām nekā personīga, bet kā var pusi dienas filmēt un fotogrāfē savu bērnu? Tas bērns neko citu neredz kā iebāztu kameru sejā!strawberry @ 09.10.2019 16:14Dzenīte savos storijos ielikusi frāzi no šīs duskusijas - "lai salda diendusa visiem, KURI NESTRĀDĀ UN SĒŽ MĀJĀS". Pārsmējos. Es vispār nesaprotu, kā var izlikt savu visu dzīvi ārā sociālajos tīklos. It īpaši šī māmiņu blogerītes, kuras savu bērnu bildes un video bāž katru dienu ieksā. Ja mana māte to būtu darījusi, kad es būtu bijusi maza, es laikam vairs ar viņu nerunātu. Ar kādām tiesībām tu izlem bērna vietā to, vai grib būt/parādīties soc tīklos vai nē..