magdalena333 @ 19.05.2025 18:23
Vai kādai ir zināms ar ko tieši šī Zinzino eļļa atšķiras no citām omegām, ar to es domāju labām omegām kurās ir augsts EPA un DHA, kāpēc, lai es maksātu 70€? Es savu Omegu pērku uz 100 dienām pa 30€, zinzino 70€ uz 40 dienām, salīdzināju savas omegas EPA un DHA, jā Zinzino ir augstākas, bet ne tik daudz, lai izmestu 70€ gandrīz katru mēnesi, ņemot vērā, ka Omegu ir ieteicams lietot ilgtermiņā. Sekojot līdzi devām ir neskaitāmu alternatīvas Zinzino eļļai par vismaz uz pusi lētāku cenu, protams, ja nu vienīgi šajā Zinzino ir vēl kaut kas specifisks, kas nav citās Omegās!
Vidēji ir 150-300mg, ZinZino ir 2478mg.
Šeit ir stiprākas - 2 kapsulas 2000mg.
https://www.benu.lv/e-aptieka/uztura-bagatinataji/zivju-ella/walmark-omega-3-forte-1000mg-kapsulas-n60"Sastāvā esošās omega-3 taukskābes pārdozēt ir ļoti grūti, jābūt ļoti lielai devai t.i. 5000 mg dienā. Parasti vidēji zivju eļļās omega-3 dienas devās ir 250-600 mg. Omega-3 taukskābju pārdozēšanas gadījumā var novērot asins recēšanas traucējumus. Jāatceras, ka Omega 3 taukskābes nedrīksti pārdozēt, jo tās var veicināt grūtniecības ieilgšanu, pārāk lielu bērna dzimšanas svaru un ar to saistītos sarežģījumus, kā arī palielināt asiņošanas risku."
Nezinu, vai Elīna par šiem riskiem arī brīdina savas fanes, kam pārdod. Grūti pārdozēt, bet nav neiespējami. Vispār ieteicamā deva ir 300-500mg aptuveni, ja vien nav sirds kaites.