Drausmas reāli sāp sirds par mazo .😢😢😢CallMeAnnika @ 06.05.2025 20:23Interesanti, uz cik dienām atkal Dž pamests? Kad Elīna ir Latvijā, tad jau 6 no rīta bēg prom no mājām, tagad atkal aizlidojusi. Diži liela atšķirība nav. Viņa varētu pārcelties uz dzīvi uz otru pasaules malu, nekas Dž dzīvē nemainītos.
tur jau tas prikols, viņa ir ļauns cilvēkstwilight Girl @ 06.05.2025 19:31Šodien nosmējos Atsaucīgo māmiņu forumā kāda meklēja Instagram Elīnas feilus . Bet dusmas man parāva? skatos daudzi kas komentēja pilnīgi aizstāv to Elīnu viņa itkā ir visu sasniegusi bet tās kuras šeit komentē par Elīnu ir neveiksminieces neko nesasniegušas dzīvē brīnās kad mums ir daudz brīvā laika kad varam apspriest to Didru . Un vēl saprotu nevienam tur nerūp mazais Džeisons, jo redz nedzīvo vardarbīgā ģimenē un nav alkānu ģimenē ,bet Nesaprotu kā var aizstāvēt to Elīnu . Nesaku kad Elīna ir ļauns cilvēks . Bet man nepatīk viņas iedomība un visi tie meli un protams nerūpēšanās par bērnu.
Un apsveikuma video kā vienmēr Džeisonu ne piemin, ne arī video ir redzams. Vinš nav tik svarīga. EgoisteLuna Com 2000 @ 06.05.2025 18:21Tikai tāds pro level narciss kā Elīna spēj dzimšanas dienas apsveikuma- citam cilvēka ( šaja gadijumā savam mīļotajam - vīram), pataisīt par uzmanības centru - sevi! Visiem jamīl Elīna- mammai, dēlam un Naurim. A vina pat ne caur puķem vnk pa tiešo bliež - man nav svariga ģimene, bērns, draugi- tikai Nauris. Par Nauri protams viņa melo.
Kāda tev vēl numeroloģija? :DKapataja @ 06.05.2025 22:14Elīna raksta pie Naura dzimšanas dienas reel, ka dēls ir lielākā dāvana, ko viņam ir dāvājusi. Tā noteikti ir, par to nav šaubu.
Bet, izlasot to teikumu, manu prātu pāršalca doma, ka...diez Elīna grib vēl bērnus, lai vienkārši noturētu Nauri? Jo ko gan citu Elīna dod?! Neko! Tajā cilvēkā mīt tikai un vienīgi egoisms.
Labi. Nauris arī gan jau neiebilst pret šādu dzīvi. Ja skatās pēc numeroloģijas, tad 6-nieki tiecas pēc vieglas dzīves. Sieva rukā bizīti, viņam tik mazliet jāpietēlo rīliņos. Nedaudz kaut ko arī pastrādājot. Bet, cik nav dzirdēts, ka Elīna pārmet Naurim, ka viņš tik maz strādā un viņa tik daudz utt.
Patiesībā tik ļoti dīvaina "ģimene" viņi ir. Protams, piekrītu pārējām forumniecēm, kuras saka, ka visvairāk žēl Džeisona. Man ir meitiņa 1g7m, un es nespētu iedomāties viņu visu laiku kādam nogrūst, pati gribu būt ar viņu visu laiku kopā (nerunājot par kādiem maziem atpūtas mirkļiem)
Lauma?Kirbis32 @ 06.05.2025 14:35
Es to pašu teicu,bet viņai nospļauties par tiem Didriem,minēja kā faktu,ka bomžiem tagad labi,ir ko paēst.
Elīnas reklāma strādā ka labdarība.???vismaz kāds apēd.?