Viņa taču ir viedokļu līdere un tagad taisās būt iedvesma citām sievietēm. :D Jā, iedvesma citām sievietēm, kādai NEBŪT. :DValdet @ 22.04.2025 17:49Man atkal liekas, ka šī ir ņirgāšnās. Kristieši tikko pieminējuši un atzīmējuši, ka Jēzus augšamcēlies un Didra tagad izdomājusi, ka viņa augšamceļās ??? nu wtf, sevi pielīdzināt Jēzum
Tak šis projekts ir, lai paziņotu savus "retrītus" jeb 4x2h sieviešu meetingus-mentoringu. https://buymeacoffee.com/didrihsone/extras Te ir apraksts par SHE RISES.Pareģone @ 22.04.2025 18:11
Interesanti, ko ar šādu tērpu viņa reklamē??? no sava buķika neko…kàrtējà sevis parādīšana. Tikai kam? Es goda vārds nesaprotu šitos viņas dīvainos “projektiņus”
Kuros?mazaaduuda @ 22.04.2025 21:00
Divos no viņu n-tajiem uzņēmumiem Elīna ir valdes locekle. Tā gluži nav, ka viņa nekas nav. Vismaz uz papīra ir, cik reāli - tas jau ir cits jautājums.
CallMeAnnika @ 22.04.2025 23:12Tak šis projekts ir, lai paziņotu savus "retrītus" jeb 4x2h sieviešu meetingus-mentoringu. https://buymeacoffee.com/didrihsone/extras Te ir apraksts par SHE RISES.
Bet piekrītu. Uztaisa kārtējo projektu, nevis lai palīdzētu citām sievietēm, bet lai pati būtu uzmanības centrā.
CallMeAnnika @ 22.04.2025 23:17Kuros?
Vienam no Elīnas uzņēmumiem struktūrvienība skaitās skaistumkopšanas salons, bet otram - viņas Instagram profils un fotostudija Klijānu ielāVissIrSlikti @ 23.04.2025 08:45
Nevienā no Naura uzņēmumiem Elīna nav valdē. Elīnai pieder divi uzņēmumi, kuros viņa arī valdē, taču šie uzņēmumi 2023. gadā kopā apgrozīja mazāk par 12 tūkst. EUR, un abiem zaudējumi
Kotulūr @ 23.04.2025 00:01Next level- rādīt urīnu instagram ,hip hip uraa
barbieyyy @ 23.04.2025 13:21Nu viss. Kurā sporta zālē viņa tur iet spokoties? Es uzrakstīšu ziņu,es nevaru vairs izturēt to maukas tērpu.
Ja nemaldos ta ir Nikas zāleCasoria @ 23.04.2025 14:02
mm. nu tāda sportiste, ar savu sakumpušo muguru un vāveri ārā ☺
Kenty @ 23.04.2025 14:11Ja nemaldos ta ir Nikas zāle
Tad jau drīz sāks 10.studiju taisīt un atkal mazgāt naudiņu. :DEuclid @ 23.04.2025 13:37Ak nē. Nevar būt. Pat ne ar 9to reizi ?
https://files.fm/f/2mez9pk4jb
Kad dzirdēju viņas gaušanos par analīžu cenām, nodomāju, ka #patimaksāju skropstas, nagus, uzacis, matus ik mēnesi, kas kopā varētu būt ap 300-500 eiro, ja pērk naudus matus, tad vispār 1000+ eiro, bet veselībai 160 eiro nevar tāpat vien bez gaudošanas samaksāt.User9891 @ 23.04.2025 14:25"analīzes maksā 160 eur, ārprāts" un "man arī nav vispār ģimenes ārsta, kas man raksta nosūtījumus"... nu bļin, bišķiņ jau varētu tomēr iedziļināties veselības aprūpes sistēmas pamatos, biznesmeņi tādi. Ja analīžu taisīšana būtu viņas pašas bizness, tad saprastu, cik maksā iekārtas, cik maksā darbinieki, un attiecīgi cik - pašas analīzes. Ja būtu ĢĀ nosūtījums, attiecīgi, ar valsts līdzmaksājumu - būs lētāk. Ja būtu veselības apdrošināšana (ko noteikti gribētu arī viņas pašas minimālo algu darbinieces) - arī gan jau kaut ko segtu. Bet ja izmanto tikai maksas pakalpojumus, tad, zaķīt, tādas ir privātā veselības aprūpes sektora cenas! Izklausījās, ka viņa sagaida, ka analīzes un zāles valstij būtu jānodrošina tāpat, bet, pirmkārt, vajag izmantot tad valsts noteiktos ceļus (sākot ar ĢĀ), un, otrkārt, maksāt nodokļus, lai valstij ir vairāk naudiņas arī veselības aprūpei!