Elīna vismaz var izdzīvot savu sapni - būt par modeli savā Elyndi. Neviens cits uzņēmums viņu neņemtu, pat ja piemaksātu. :D Šeit arī ir atbilde, cik "laba" modele ir Elīna.magdalena333 @ 02.04.2025 16:08Smieklīgākais, cik Elīna reizes ir pieminējusi, ka Nauris esot greizsirdīgs??? Mans virs nav no greizsirdīgajiem, bet kaut ko šādu viņš nepieļautu nekad, viņš aiz kauna zemē ielīstu un, ja es šādi sevi pazemotu un visu ģimeni jau sen būtu šķīries, nekādu lupatu tirdzniecība nav tā vērta, lai Tu sevi publiski atrādītu ar nolaistām biksēm. Modele, biznesmene viņa, nekas vairāk kā visas pārējās, kas sevi tagad dēvē par Onlyfans modelēm.
:D:D:D:D :D:D:D:D :D:D:D:D :D:D:D:D :D:D:D:D :D:D:D:D un uzacis pirmajā video :D:D:D:D :D:D:D:D :D:D:D:D :D:D:D:DCallMeAnnika @ 02.04.2025 16:08https://failiem.lv/u/pevk4edhd31. Elīna: Ir vietas, ko tu Triperdvaizorā neatradīsi. :D :D
2. Elīna rāda un stāsta, ka Nauris pasūtījis Chia pudiņu, un Elīna esot pasūtījusi kūku, kafiju un burito. Nākamajā kadrā Nauris jau rij Elīnas burito. :D :D
CallMeAnnika @ 02.04.2025 15:58Dāmas, cik daudzām no jums vīri neko neiebilstu un pat priecātos, ka jūs visur novelkat/nolaižat bikses? Ne tikai mājās, bet arī sabiedriskās vietās. Manējais man uzšautu, jo 1. visiem tas nav jāredz, 2. ir jāievēro pieklājības normas.
Man Naura un kalpones vietā būtu kauns no Elīnas, bet, ja Nauris neko neiebilst un kalpone paliek tur strādāt, tad jau viņiem tas šķiet ok.
es tavas kājas gribu redzēt, goda vārds.😂Kotulūr @ 02.04.2025 19:31Redzējāt, kāds tai kazai celulits. Fu ble
atgādina to stāstu par komunistu sievām, kuras uz operu apakšveļā aizgāja, jo nezināja, kas tas ir.mon_moiselle @ 02.04.2025 22:28Tai transvestītei taču pilnīgs biezpiens galvā!!! Tāda aizgāja uz gym. Es laikam tiešām sāktu smieties, ja ieraudzītu tādu eksemplāru sporta zālē. Viņa reāli ir slima galvā, ja nesaprot, ka ir totāls sabiedrības apsmiekla objekts, nevis biznesa siļķe.
https://failiem.lv/u/c8t3zjawek
Kāds apbrīnojams bodijs. Var vilkt kā peldkostīmu, kā sporta tērpu, kā apakšveļu, kā tērpu, nododoties vakara romantikai, uzstājoties pasākumos. Kāpēc vajag citus apģērbus, ja ir bodijs? :D :D Uzvelc un nevelc nost, kamēr nesmird. :D :Dmon_moiselle @ 02.04.2025 22:28Tai transvestītei taču pilnīgs biezpiens galvā!!! Tāda aizgāja uz gym. Es laikam tiešām sāktu smieties, ja ieraudzītu tādu eksemplāru sporta zālē. Viņa reāli ir slima galvā, ja nesaprot, ka ir totāls sabiedrības apsmiekla objekts, nevis biznesa siļķe.
mon_moiselle @ 02.04.2025 22:28Tai transvestītei taču pilnīgs biezpiens galvā!!! Tāda aizgāja uz gym. Es laikam tiešām sāktu smieties, ja ieraudzītu tādu eksemplāru sporta zālē. Viņa reāli ir slima galvā, ja nesaprot, ka ir totāls sabiedrības apsmiekla objekts, nevis biznesa siļķe.
CallMeAnnika @ 02.04.2025 23:08Kāds apbrīnojams bodijs. Var vilkt kā peldkostīmu, kā sporta tērpu, kā apakšveļu, kā tērpu, nododoties vakara romantikai, uzstājoties pasākumos. Kāpēc vajag citus apģērbus, ja ir bodijs? :D :D Uzvelc un nevelc nost, kamēr nesmird. :D :D
Devindesmitseptini @ 02.04.2025 23:36Skatījos citu influenceri šobrīd Taizemē, iet uz sporta zāli un ''kāpj pa kāpnēm'' (tas trenažeris). Vai treadmill uz max pretestību. Un es aizdomājos. Kāda velna pēc tu ej uz gymu ceļojumā, ja uz katra stūra ir elpu aizraujoši skati, un kāpšana kalnā būtu lielisks treniņš. Didriem tas pats. Es neesmu bijusi tik tālās zemēs, bet es savu kāju nespertu sporta zālē tur esot. Sporta zāle man šķiet tāda vietējo lieta, kad ātri vajag iespiest fizisko aktivitāti starp darbu-mājas dzīvi.
Fuj man nepatīk tik vulgāri un lēti tā tak apakšveļa nevis bodijs.BURUNDUKS iignais @ 02.04.2025 22:33atgādina to stāstu par komunistu sievām, kuras uz operu apakšveļā aizgāja, jo nezināja, kas tas ir.
Didra, ja tu lasi - tā ir apakšveļa. Nav nekādu citu variantu. Turklāt, neglīta un neglaimo tavam augumam.
Jāpasaka, ka paresnina, nekad nevilks vairāk. ?
Kotulūr @ 02.04.2025 19:31Redzējāt, kāds tai kazai celulits. Fu ble