vai vispār tā kalpne nav jau aizmukusi no viņiem? Varbūt kļūdos, bet man liekas, ka viņas tur nav. Kāpēc tad Nauris fotografēja Elinu?CallMeAnnika @ 31.03.2025 23:03Elīnas kalpone beidzot varēja atpūsties, kamēr vīrs ar sieviņu pavadīja dienu divatā? :D
vispār nesaprotu, kam domāts tas saturs. Ja man, un ne tikai man, es ieguglēju restorānus, kafeinīcas apkārtnē, palasu atsauksmes un uz priekšu, nekad nēesmu vīlusies. Vai daudz muļķu atradīsies, kas gribēs lidot uz Bali, tikai tāpēc, ka tur ir lēts šopingcentrs?Lai nopirktu plastmasas dakšas un zobu birsti par 1 euro. Elina laikam nezin, ka viņas zobiem vajag labu zobu birsti. Ēst uz ielas frikadeļu zupu pa 1 euro neriskētu, cik reizes ir teikts, ka mūsu organisms to var nepieņemt. Pareizā uztura speciāliste Rozīte bija saslimusi Bali.BURUNDUKS iignais @ 01.04.2025 08:29Viņi ir riktīgi skaistā vietā jau 2 nedēļas, bet vienīgais skaistais, ko redzēju bija ūdenskritums. Tas nedaudzais, kur viņi vēl bija tika sabojāts ar kliegšanu un reklāmām. Bet tā, pārsvarā, atrāda sporta zāli, kafenes un iepirkšanās centrus. Tāpēc bija 3 ned jābrauc prom no sava dēla? Supergarlaicīgs saturs no Bali..
Varava @ 01.04.2025 11:26Viņai ir patiesas bailes seja gan braucot ar riteni, gan kvadracikliem. Lai neteiktu, ka panika.
Vai vajag tad?
Roze sarkanā @ 01.04.2025 11:35vispār nesaprotu, kam domāts tas saturs. Ja man, un ne tikai man, es ieguglēju restorānus, kafeinīcas apkārtnē, palasu atsauksmes un uz priekšu, nekad nēesmu vīlusies. Vai daudz muļķu atradīsies, kas gribēs lidot uz Bali, tikai tāpēc, ka tur ir lēts šopingcentrs?Lai nopirktu plastmasas dakšas un zobu birsti par 1 euro. Elina laikam nezin, ka viņas zobiem vajag labu zobu birsti. Ēst uz ielas frikadeļu zupu pa 1 euro neriskētu, cik reizes ir teikts, ka mūsu organisms to var nepieņemt. Pareizā uztura speciāliste Rozīte bija saslimusi Bali.
Roze sarkanā @ 01.04.2025 11:35vispār nesaprotu, kam domāts tas saturs. Ja man, un ne tikai man, es ieguglēju restorānus, kafeinīcas apkārtnē, palasu atsauksmes un uz priekšu, nekad nēesmu vīlusies. Vai daudz muļķu atradīsies, kas gribēs lidot uz Bali, tikai tāpēc, ka tur ir lēts šopingcentrs?Lai nopirktu plastmasas dakšas un zobu birsti par 1 euro. Elina laikam nezin, ka viņas zobiem vajag labu zobu birsti. Ēst uz ielas frikadeļu zupu pa 1 euro neriskētu, cik reizes ir teikts, ka mūsu organisms to var nepieņemt. Pareizā uztura speciāliste Rozīte bija saslimusi Bali.
krmmm @ 01.04.2025 13:41Neticami, sēž abi Bali, aizmukuši no dēla uz 3 nedēļām, un kopā lūdz Dievu, lai dod vēl vienu bērnu. Kāpēc?
Roze sarkanā @ 01.04.2025 11:23vai vispār tā kalpne nav jau aizmukusi no viņiem? Varbūt kļūdos, bet man liekas, ka viņas tur nav. Kāpēc tad Nauris fotografēja Elinu?
Esmu bijusi Bali, nu kā var tik neinteresanti parādīt šo salu? Nošausminājos, kad Elina atrakcijās vinnēja kādus tur sūdiņus, teica, ka būs ko aizvest Džeisonam. Normāli vecāki meklē dāvanu, un domā kā iepriecināt mazo, kas viņam varētu patikt. Mana draudzene no Taizemes dēlam atveda tādu policijas motociklu ,ka bija vēl par bagāžu jālpiemaksā. Didrihsoni nopirkuši Naurim rozā krosenes, bet bērnam jau neko nevajag. Elin, tavs dievs nav mazais bērns, viņš redz visas tavas un Naura izdarības, gan jau tu dabūsi no sava dieva tādu spērienu pa d.rsu, ka tavs "Sinepju graudiņš " tev nepalīdzēs.
overhorizon @ 01.04.2025 14:40https://failiem.lv/u/jgg6tjduea
Sliktāk laikam vairs nevar būt ar tiem matiem, sardelītēm un bumbiņzodu. Nedaudz sāk atgādināt "Zāģa" lelli
overhorizon @ 01.04.2025 14:40https://failiem.lv/u/jgg6tjduea
Sliktāk laikam vairs nevar būt ar tiem matiem, sardelītēm un bumbiņzodu. Nedaudz sāk atgādināt "Zāģa" lelli
Elīna tiešām vairs pēc sievietes neizskatās, pat pēc cilvēka nē. Tiešām kā tāds šausmu filmas tēls.overhorizon @ 01.04.2025 14:40https://failiem.lv/u/jgg6tjduea