+ pilns ar influenceriem.selestine @ 29.03.2025 12:45nu Nauris jau varbut pat nepamanija,ka Elina vinu filmeja.Vins domaja varbut,ka to visu runa bez kameras..
man piemeram ir nenormala fobija no visadiem kukainiem utt,bail pat domat kadi lamu vardi no manis naktu ara,ja es ar tadiem briesmoniem saskartos?es gan jasaka uz tadiem Bali pat nedomatu braukt
vispar nesaprotu ko visi to Bali ta dievina...varbut ari ir kadas labas,dargas,smukas vietas..bet parsvara ko visi rada,viss netirs,cilveku bari,vajprata karstums,visi tie moski....atgadina Indiju
selestine @ 29.03.2025 12:35man jus jaapbedina,bet loti liela viriesu dala lamajas un sitie Naura vardi ir tik ziedini..tas,ja jus kada neesat dzirdejusas no sev apkart viriesiem,tas nozime tikai to,ka ar jums vini piekluse....bet jus pat nesepjat iedomaties,ka viriesi runa sava kompanija..
pluss taad pat berni un jauniesi loti daudz lamajas...
Tastastas @ 29.03.2025 13:13Bombisks salīdzinājums - nepatīk Bali jaunā gada svinības, jo nav tā kā Latvijā 11.un 18.novembris. Laikam lupatniecei nav skaidrs, ko tajos datumos Latvijā vispār svin.
selestine @ 29.03.2025 12:35man jus jaapbedina,bet loti liela viriesu dala lamajas un sitie Naura vardi ir tik ziedini..tas,ja jus kada neesat dzirdejusas no sev apkart viriesiem,tas nozime tikai to,ka ar jums vini piekluse....bet jus pat nesepjat iedomaties,ka viriesi runa sava kompanija..
pluss taad pat berni un jauniesi loti daudz lamajas...
piekritīšu, mana klātbutnē mans vīrietis nelamājas, pat ne dusmās, 1-2 no 100 reizēm, kad pat stresa situācijā pasaka "bļag" un tas arī bija pie stūres.Anīle līne @ 29.03.2025 12:40
Jā, vīrieši savā barā mēdz lamāties diezgan sulīgi, BET dāmu klātbūtnē viņi to nedara. Nu vismaz jēdzīgie. Nauris jau tāds nav. Būs tāpat kā blakus tēmā, kur maza meitene aizrautīgi sauc dijsā, dijsā.
Didrihsoniem ir savas metodes, kā bērnu gatavot Hārvardai. :Dmagdalena333 @ 28.03.2025 13:14Džeisonam ikdienā ir 1 valoda, satikti krieviski runājošie vecvecāki 1x nedēļā vai tad, kad viņš paliek ar viņiem jau nu nedotu valodas aizturi. Jā, iespējams apjukumu viņam dod tā ikdienas ilgā multeņu skatīšanās, kas ir angliski un krieviski.
Viens ir skaidrs, ka valodas aizture viņam ir pamatīga, šo gandrīz 3 gadu laikā es laikam esmu dzirdējusi tikai vienu skaidru vārdu no viņa “mamī , un pat tas nav latviešu valodā. Ok, atmetīsim teikuma veidošanu, bet tas, ka viņš ikdienišķus vienkāršus -pāris vārdus nespēj nosaukt, es tiešām nesaprotu cik ļoti vecākiem ir par to nospļauties, es jau sen panikotu un vestu pie speciālistiem. Vviens, ka bērnam ir aizture, bet notiek kaut kāds progress, bet Džeisonu vispār nevar saprast un tūlīt jau 3 gadi!
Jūlija ar Annemariju ir laimīgas, ka tikušas vaļā no Elīnas. Ja būtu palikušas labos draugos, tad dotos visi kopā atpūsties, kopā izklaidētos un varētu viena otrai uztaisīt kontentu un kādu bildi.Gudralapsa @ 28.03.2025 13:22Nu galīgi skābs tas Bali kontents viņiem ? Jūlija ar savu sešmēnešnieku nebaidās ceļot un jau pirmajā dienā no storijiem nolasās prieks par sauli, ūdeni, okeānu! Kamēr Didrux pirmajā dienā ar špakteli tusēja kondicionētā gymā ?
Vispār šoreiz kontents ir tāds, ka izskatās, ka Elīna to vien gribētu ka sēdēt istabā ar savu iedomu draugu Dievu, fočēt bodijus 7364838 reizi un tusēt pa vietām, kur lēti! Ka tik lēti! Un Nauris tikai rij, googlē kur parīt vai mēģina uzturēt šī “komandējuma” infrastruktūru. Kaut kā jau šis braucieniņš jāatsit ? Daudz viņiem agrāk kontentam tomēr darīja Anne un Jūlija, kā viņas prom, nav vairs nekāda ekšona vai skaistuma.
Interesanti, kur guļ un ko par šo visu domā filmētāja? :D Jācer, ka tai meičai pēc šī "komandējuma" nevajadzēs psihoterapeitu.Anīle līne @ 29.03.2025 12:40
Jā, vīrieši savā barā mēdz lamāties diezgan sulīgi, BET dāmu klātbūtnē viņi to nedara. Nu vismaz jēdzīgie. Nauris jau tāds nav. Būs tāpat kā blakus tēmā, kur maza meitene aizrautīgi sauc dijsā, dijsā.
viņai vajag psihoterapeitu jau dēļ tā ka strādā pie tiem tukšajiem idiotiem.CallMeAnnika @ 29.03.2025 18:22Interesanti, kur guļ un ko par šo visu domā filmētāja? :D Jācer, ka tai meičai pēc šī "komandējuma" nevajadzēs psihoterapeitu.
mūsdienās laikam var pats sev piedēvēt profesijas vai nodarbošanos.CallMeAnnika @ 29.03.2025 18:17Elīna savu profila BIO pārmainījusi kā:
"Uzņēmēja | Mentore | Viedokļu līdere
? @elyndi.official zīmola radītāja
?Biznesa mentorings & 1:1 konsultācijas"
:D :D :D
Kotulūr @ 29.03.2025 18:58mūsdienās laikam var pats sev piedēvēt profesijas vai nodarbošanos.
CallMeAnnika @ 29.03.2025 18:17Elīna savu profila BIO pārmainījusi kā:
🤣🤣🤣🤣 aizmirsa pieminēt ka māteCallMeAnnika @ 29.03.2025 18:17Elīna savu profila BIO pārmainījusi kā: