vienīgais ko Didra māk ir gudri drist. Kā viņai paprasa kaut ko vairāk, ko tupa ir iekalusi/zin, tā viņa nemāk atbildēt.Mangosaldejums @ 27.03.2025 17:52es noklausījos visu podkāstu, viņa runāja gan par to, ka uz Naura vārda, gan par apgrozījumu un peļņu pa vairākiem gadiem, gan algoritmiem, reklāmu, auditoriju un visu pārējo. Arī pieminēja, kāpēc reklamē to pašu produktu 100x, ko dod apğērbu bildēšana ārzemēs utt..Šis nav pirmais Generation Famous podkāsts ko klausos un nē, viņa neizklausījās dumja. Tas, ka pa dzīvesgudrību un bērnu audzināšanu ir kā ir ar zināšanām, piekrītu, bet man aizvien vairāk liekas, ka puse no tā tupuma ko te aprunā ir vienkārši māžošanās uzmanības pievēršanai. Viena te kaut ko piemin un visas skrien skatīties. Heits reāli audzē viņas biznesu, nevis grauj. Vai tas ir labi vai slikti, katram pašam jāpadomā. Man arī izskatās, ka te nevar nevienu labu vārdu pateikt par Elīnu, uzreiz ir pretreakcija. Chill, bitches. Viņai viedokļi ir tāpat vienaldzīgi un par to varētu iedot prēmiju - kaut mums visiem būtu tik pat pofig ko par mums runā un mēs to heitu pārvērstu naudā.
Adios
Ja palasītu diskusiju, es tieši nesen ierakstīju to, ka Jansona pasākumā, Elīnas uzstāšanās bija ļoti laba, labākā, kāda bijusi, tikai tas, ka viņas vārdi nesakrīt ar viņas darbiem. Un nē, šeit nav lietotājas, kas visu tikai sliktu teiks par Elīnu, jo heito. Šeit lielākā daļa komentāru ir ar pamatotiem faktiem, ar dažiem izņēmumiem.Mangosaldejums @ 27.03.2025 17:52es noklausījos visu podkāstu, viņa runāja gan par to, ka uz Naura vārda, gan par apgrozījumu un peļņu pa vairākiem gadiem, gan algoritmiem, reklāmu, auditoriju un visu pārējo. Arī pieminēja, kāpēc reklamē to pašu produktu 100x, ko dod apğērbu bildēšana ārzemēs utt..Šis nav pirmais Generation Famous podkāsts ko klausos un nē, viņa neizklausījās dumja. Tas, ka pa dzīvesgudrību un bērnu audzināšanu ir kā ir ar zināšanām, piekrītu, bet man aizvien vairāk liekas, ka puse no tā tupuma ko te aprunā ir vienkārši māžošanās uzmanības pievēršanai. Viena te kaut ko piemin un visas skrien skatīties. Heits reāli audzē viņas biznesu, nevis grauj. Vai tas ir labi vai slikti, katram pašam jāpadomā. Man arī izskatās, ka te nevar nevienu labu vārdu pateikt par Elīnu, uzreiz ir pretreakcija. Chill, bitches. Viņai viedokļi ir tāpat vienaldzīgi un par to varētu iedot prēmiju - kaut mums visiem būtu tik pat pofig ko par mums runā un mēs to heitu pārvērstu naudā.
Adios
Mangosaldejums @ 27.03.2025 17:52es noklausījos visu podkāstu, viņa runāja gan par to, ka uz Naura vārda, gan par apgrozījumu un peļņu pa vairākiem gadiem, gan algoritmiem, reklāmu, auditoriju un visu pārējo. Arī pieminēja, kāpēc reklamē to pašu produktu 100x, ko dod apğērbu bildēšana ārzemēs utt..Šis nav pirmais Generation Famous podkāsts ko klausos un nē, viņa neizklausījās dumja. Tas, ka pa dzīvesgudrību un bērnu audzināšanu ir kā ir ar zināšanām, piekrītu, bet man aizvien vairāk liekas, ka puse no tā tupuma ko te aprunā ir vienkārši māžošanās uzmanības pievēršanai. Viena te kaut ko piemin un visas skrien skatīties. Heits reāli audzē viņas biznesu, nevis grauj. Vai tas ir labi vai slikti, katram pašam jāpadomā. Man arī izskatās, ka te nevar nevienu labu vārdu pateikt par Elīnu, uzreiz ir pretreakcija. Chill, bitches. Viņai viedokļi ir tāpat vienaldzīgi un par to varētu iedot prēmiju - kaut mums visiem būtu tik pat pofig ko par mums runā un mēs to heitu pārvērstu naudā.
Adios
Elīna varētu aiziet pie Dombura, jo viņa pat nezin, kas ir Domburs. :DBURUNDUKS iignais @ 27.03.2025 19:37vienīgais ko Didra māk ir gudri drist. Kā viņai paprasa kaut ko vairāk, ko tupa ir iekalusi/zin, tā viņa nemāk atbildēt.
Tāpat, kāda viņiem ir biznesa attīstība? Jā, pacélās covid laikā, un māk kruķīt melno naudu, ja to sauc par biznesu, tad lai tā būtu.
Jā, piekrītu, ka ir izkodusi atsevišķus lauciņus un labi māk strādāt ar publiku. Bet nē, inteluktuāla viņa nav.
Ar skandālu pievērst uzmanību, arī nav nezinu kaut kāds jaunums. Taču tam ir sava cena, ko tu maksā. Un atkal, Didra nesaprot, to kaitējumu ko viņa izdara sev, savai ģimenei un uzņēmuma tēlam.
Es GF neskatos, jo tā vadītāja ir absolūti garalicīgs tips, kurš uzdod tikai pai pai jautājumus. Neinteresē. Ja Didra aizietu pie Dombura un tur sveikā tiktu cauri, tad es rakstītu ko citu. Paskaties interviju ar Džilindžeru, joprojām domā, ka viņa ir gudra?
sheidiya @ 27.03.2025 22:50Ņuri, nu tu runā kā riktīgs pāķis. Nesaprotot, kāpēc jāiet uz restorāniem, lai dabūtu trīs kodienus. Uz restorānu iet, lai izbaudītu pasniegto ēdienu, atmosfēru. Ja gribi piestumties kā cūka, tā ir tava problēma
jā, es tieši izlasot, cik viņi veiksmīgi un gudri, tikai tēlo muļķus, iedomājos, bet Lietuva neiet. Nauris teica, ka ļoti daudz jau ieguldījuši naudas. Veiksmīgi un gudri cilvēki uztaisa bizīti, pārdod un dzīvo labi, investē un taisa nākošo augšā.CallMeAnnika @ 27.03.2025 22:40Elīna varētu aiziet pie Dombura, jo viņa pat nezin, kas ir Domburs. :D
Un Džilindžers bija maigs pret Elīnu, bet tāpat tā intervija parādīja, ka Elīnai nekas neinteresē, tikai bildēties, skatījumi Instagram, uzmanība.
Bet tad tomēr jautājums - kāpēc Elyndi neattīstās plašāk? Lietuvas tirgū ieiet nevar, atvērt vēl vienu veikalu arī nē, esošajā veikalā piedāvājums ir varbūt 10% no internetveikalā pieejamā. Kur izaugsme biznesā? Izaugsme vērojama vien kontentā, kur ik gadu ir arvien lielākas šausmas.
Ticu, ka Nauris visu dara ar apslēptu mērķi, bet ne Elīna.
ja citē, tad citē ar pilnu kontekstu, nevis izrauj no teikuma, lai ir par ko kašķēties.miumiu @ 27.03.2025 22:37
citēju dažas atbildes intervijā:
“ es nezinu no kurienes mums rodas jauni klienti”
“ es nezinu cik aiziet nodokļos, es pat zināt negribu”
“ mūsu reklāmas parādās interneta portālos? nezināju”
Es šeit nesaskatu vieda cilvēka atbildes. Laikam katram savs skatījums uz to, kas ir dumjš. Lai vai kā, tiešām nesaprotu, kā viņai mute veras vaļā mācīt citus par biznesu, ja pati elementāras lietas nezin.
jup, pilnīgi noteikti, bērniem ar valodas aizturi ir jārunā vienā valodā. Divvalodīgajiem bērniem var būt runas aizture, bet tas nav nekas vērā ņemams. Dž.gan nav pie tās kategorijas piesaistāms, jo mājās ar viņu vecāki vispār nekomunicē, tik cik TV. Sazin kādā valodā, vienreiz viņš kaut ko angliski dziedāja/rādīja, stabili multenes pārskatījies.kaulitza @ 28.03.2025 00:11kaitina, ka tā ruslana ar Dž. runā krieviski. lai komentē eksperti, bet ja bērnam tāpat jau ir problēmas ar valodu, vai tas vēl vairāk to visu procesu nestagnē? būtu iemesls mamašai piekopt latviešu valodu, lai vismaz ar mazdēlu varētu sakomunicēt, vienam otru saprotot.
jauki, ka tu pieliec kontekstu, bet šis nav teksts, kas ir kaut kas gudrs un izcils. Viņa pilnīgi noteikti māk muldēt par tukšo un ir labs papildinājums visiem sektantiem. Nebrīnos, kad Elendy noies på burbuli Viņa kļūs 100% par sektanti un sludinātāju. Tur arī daudz labāka peļņa nekā lupatas tirgojot.Mangosaldejums @ 28.03.2025 00:01ja citē, tad citē ar pilnu kontekstu, nevis izrauj no teikuma, lai ir par ko kašķēties.
Ļauj paturpināt: "es nezinu kur mums rodas jauni klienti, jo ātri sapratām, ka jāfokusējas uz esošajiem, jo piesaistīt jaunu klientu ir daudz grūtāk un dārgāk, kā dabūt, lai esošais pērk atkal" šeit viņa minēja arī, cik maksā viena jauna klienta piesaiste. (starp citu, šis ir mārketinga pamats, ko māca pirmā kursa pirmajā gadā)
"Es nezinu, cik mums aiziet nodokļos, es pat zināt negribu, jo summas ir milzīgas. Labā mēnesī apgrozījums ir pie 200k, tad parēķiniet tās summas, kas aiziet nodokļos."
"Mūsu reklāmas parādās interneta portālos? Nezināju. Mums ir divi IT džeki, kas ar to pamatā nodarbojas, tātad ir malači!"
Intervijā minēja diezgan palielu cilvēku komandu. Neredzu neko ārprātīgu nezināt, piemēram, ka reklamējas arī portālos, kas ir SEO un PPC (pay per click advertising) nopelns - ļoti specifiska mārketinga daļa, ko lielāko uzņēmumu īpašnieki 100% nezina, kā to var panākt un paši to nedara.
nevienā brīdī neapgalvoju, ka tas, ko viņa runā, ir kas izcils. Nē, tas nav. My point is, viņa nav tik nezinoša par savu biznesu, kā te katru dienu runā, kas man liek aizdomāties par to, ka daļa no viņas izgājieniem, kas ir muļķīgi un prasti, tiek darīti speciāli uzmanības pievēršanai.BURUNDUKS iignais @ 28.03.2025 00:21jauki, ka tu pieliec kontekstu, bet šis nav teksts, kas ir kaut kas gudrs un izcils. Viņa pilnīgi noteikti māk muldēt par tukšo un ir labs papildinājums visiem sektantiem. Nebrīnos, kad Elendy noies på burbuli Viņa kļūs 100% par sektanti un sludinātāju. Tur arī daudz labāka peļņa nekā lupatas tirgojot.
Un jāsaka, ka tas arī ir talants, runāt nepasakot neko. Par to viņai, visu cieņu.
jā es to pašu domāju, tagad Dobelē viņš dzird tikai po riski. 🤮kaulitza @ 28.03.2025 00:11kaitina, ka tā ruslana ar Dž. runā krieviski. lai komentē eksperti, bet ja bērnam tāpat jau ir problēmas ar valodu, vai tas vēl vairāk to visu procesu nestagnē? būtu iemesls mamašai piekopt latviešu valodu, lai vismaz ar mazdēlu varētu sakomunicēt, vienam otru saprotot.
Everests @ 28.03.2025 08:09jā es to pašu domāju, tagad Dobelē viņš dzird tikai po riski. ?
Everests @ 28.03.2025 08:09jā es to pašu domāju, tagad Dobelē viņš dzird tikai po riski. ?
miiluvasaru @ 28.03.2025 08:47
Nē, tā nav. Bērni šādā vecumā ļoti viegli apgūst valodas, un tas, ka viņš trīs nedēļas runās krieviski, neko viņam nemainīs. Varbūt pat smadzenes darbosies labāk. Cik daudz bērnu visā pasaulē aug bilingvāli vai pat trilingvāli un bez problēmām!
Mangosaldejums @ 28.03.2025 01:34nevienā brīdī neapgalvoju, ka tas, ko viņa runā, ir kas izcils. Nē, tas nav. My point is, viņa nav tik nezinoša par savu biznesu, kā te katru dienu runā, kas man liek aizdomāties par to, ka daļa no viņas izgājieniem, kas ir muļķīgi un prasti, tiek darīti speciāli uzmanības pievēršanai.
LindaP @ 28.03.2025 08:57
Tā nav taisnība. Tādās situācijās, kad ir runas aizkavēšanās, logopēds liek atstāt tikai vienu valodu.