BURUNDUKS iignais @ 26.03.2025 19:12viņa tur totālākos mēslus sapirkās.
Ēdiena kastīti- nekad nevar lēto pirkt, nevar zināt vai ir ražota pēc EU sertificētiem standartiem.
Bērnam piederumu- tas pats, nav EU sertificēts, turklāt izskatījās smagi un rociņai neparocīgi.
Plecu spilvens- zaķītis. Pieaugušai, biznesa sievietei. Turklāt, arī nav EU standarti, var paelpot ķīmiskus savienojumus.
Zīmulis- pateica, ka par tumšu.
Austiņas, ceļojumam par 10eur, lai būtu.
Par apģērbu Naurim nekomentēšu vispār, baigais zīmulis un investors, bet pērk feiku lētuci. Nožēlojami.
Vai Nauris šo plānu ir izstāstījis mīlošajai sieviņai? :D Elīnai atkal būs šoks, ka vīriņš ieguldījis un pazaudējis visu Elīnas sūri, grūti nopelnīto naudu. Apenēs lētāk nav viegli. :DBURUNDUKS iignais @ 26.03.2025 18:34pirkt īpašumu Bali, hele, lai veicas atpelnīt investīcijas. Pagaidām neizskatās, ka viņam īpaši ar to labi sokas.
Te dažas lietotājas pāris dienas atpakaļ rakstīja, ka tā varētu būt Annemarija, par ko Nauris izteicās, ka vajag nopērt, jo nejauki izsakās publiski. Bet Annemarija vēl joprojām pāris reizes nedēļā vai mēnesī filmē Elyndi saturu. Tiešām tas bija par viņu?BURUNDUKS iignais @ 26.03.2025 19:13visticamāk, Annemarija bija, kura visu izdomāja vai atrada netā. Kopš viņa aizgāja ir tikai un vienīgi garlaicīgs saturs.
Ievēroju, ka filmētājs Giba pazudis. Droši vien acis atvērās, kas šie par "putniem"CallMeAnnika @ 26.03.2025 20:32Te dažas lietotājas pāris dienas atpakaļ rakstīja, ka tā varētu būt Annemarija, par ko Nauris izteicās, ka vajag nopērt, jo nejauki izsakās publiski. Bet Annemarija vēl joprojām pāris reizes nedēļā vai mēnesī filmē Elyndi saturu. Tiešām tas bija par viņu?
Kameru atpelnīja vai atņēma? :DRoze sarkanā @ 26.03.2025 21:21Ievēroju, ka filmētājs Giba pazudis. Droši vien acis atvērās, kas šie par "putniem"
es rakstīju. Nesaku, ka runāja par A. 100% Bet acis šim mirdzēja, šķībās mutes smaidiņš, un solīja pērienu. Varbūt jau kādam džekam solīja. Bet vispār jau Naurix ar A.darīja visu kopā, kamēr kundze nikna sēdēja istabā. Moš Didra neizturēja un tāpēc atlaida?CallMeAnnika @ 26.03.2025 20:32Te dažas lietotājas pāris dienas atpakaļ rakstīja, ka tā varētu būt Annemarija, par ko Nauris izteicās, ka vajag nopērt, jo nejauki izsakās publiski. Bet Annemarija vēl joprojām pāris reizes nedēļā vai mēnesī filmē Elyndi saturu. Tiešām tas bija par viņu?
Popija @ 26.03.2025 21:13Ko viņa tur taisnojas, minot nez cik iemeslus, kādēļ nevar ņemt bērnu līdzi? Varbūt vienkārši nebrauc tur, ja ir tik slikti?
Pilna pasaule bērnu drošām vietām. Nu nav tur nevienam dzīvība jāglābj, lai būtu jābrauc.
Bet ja brauc, tad netaisojies. Visi tāpat redz, ka aiznesās lētu dzīvi baudīt, prom no apgrūtinājuma.
Roze sarkanā @ 26.03.2025 21:21Ievēroju, ka filmētājs Giba pazudis. Droši vien acis atvērās, kas šie par "putniem"
Popija @ 26.03.2025 21:13Ko viņa tur taisnojas, minot nez cik iemeslus, kādēļ nevar ņemt bērnu līdzi? Varbūt vienkārši nebrauc tur, ja ir tik slikti?
Pilna pasaule bērnu drošām vietām. Nu nav tur nevienam dzīvība jāglābj, lai būtu jābrauc.
Bet ja brauc, tad netaisojies. Visi tāpat redz, ka aiznesās lētu dzīvi baudīt, prom no apgrūtinājuma.
IceCream @ 26.03.2025 13:51Jā, es arī tieši iedomājos, ka var taču braukt uz vietām, kur ar bērnu ir "komforti".
Bet kam to vajag?
Bet vispār, tik boring saturs, Kipra bija boring, te vēl garlaicīgāk.
BURUNDUKS iignais @ 26.03.2025 19:12viņa tur totālākos mēslus sapirkās.
Ēdiena kastīti- nekad nevar lēto pirkt, nevar zināt vai ir ražota pēc EU sertificētiem standartiem.
Bērnam piederumu- tas pats, nav EU sertificēts, turklāt izskatījās smagi un rociņai neparocīgi.
Plecu spilvens- zaķītis. Pieaugušai, biznesa sievietei. Turklāt, arī nav EU standarti, var paelpot ķīmiskus savienojumus.
Zīmulis- pateica, ka par tumšu.
Austiņas, ceļojumam par 10eur, lai būtu.
Par apģērbu Naurim nekomentēšu vispār, baigais zīmulis un investors, bet pērk feiku lētuci. Nožēlojami.
Ja Anne vēl filmē saturu, tad jau neatlaida.BURUNDUKS iignais @ 26.03.2025 21:39es rakstīju. Nesaku, ka runāja par A. 100% Bet acis šim mirdzēja, šķībās mutes smaidiņš, un solīja pērienu. Varbūt jau kādam džekam solīja. Bet vispār jau Naurix ar A.darīja visu kopā, kamēr kundze nikna sēdēja istabā. Moš Didra neizturēja un tāpēc atlaida?
mon_moiselle @ 26.03.2025 23:34
Uzreiz prātā atausa šis:
“Elīna Didrihsone vietnē “Instagram” publicējusi vairākus stāstus, kuros pastāsta, ka viņas dēlam “airBaltic” nav ļāvuši doties, jo pases derīguma termiņš ir mazāks par 6 mēnešiem. “Man sāp sirds,” viņa raksta, publicējot attēlu, kurā tur rokās Džeisonu un ir ļoti noraizējusies. Arī dēliņš raud.
“Pēc Bali brauciena es sev apsolīju, ka es viņu uz tik ilgu laiku nekad neatstāšu. Es jūtos tā, it kā mēs esam tik sū*īgi vecāki. Es nezinu, kā tā sanāca,” viņa izplūst asarās.”
Avots: https://www.la.lv/foto-didrihsonu-delinam-pases-deriguma-termina-del-isi-pirms-planota-celojuma-tomer-nakas-doties-majas-bez-vecakiem
CallMeAnnika @ 26.03.2025 20:29Vai Nauris šo plānu ir izstāstījis mīlošajai sieviņai? :D Elīnai atkal būs šoks, ka vīriņš ieguldījis un pazaudējis visu Elīnas sūri, grūti nopelnīto naudu. Apenēs lētāk nav viegli. :D
CallMeAnnika @ 26.03.2025 20:32Te dažas lietotājas pāris dienas atpakaļ rakstīja, ka tā varētu būt Annemarija, par ko Nauris izteicās, ka vajag nopērt, jo nejauki izsakās publiski. Bet Annemarija vēl joprojām pāris reizes nedēļā vai mēnesī filmē Elyndi saturu. Tiešām tas bija par viņu?