Koka Klucis Konstantīns @ 24.03.2025 16:49
BURUNDUKS iignais @ 24.03.2025 12:42Naurītis publiski sola, ka vajadzētu pērienu kādam draugam, kas nesmuki izrunājies. Man vienīgajai likās, ka viņš par Ammemariju runāja? Un pērienu? Kurš tā vispār saka? Tipa sadomazo jociņš?
Tik šķebinošs tas smaidiņš, un kad viņš runāja, velk to muti uz vienu pusi, pats droši vien domā, ka baigi krutais džeks.
redzēju storijos. Un viņa joprojām apgalvo, ka viņai nav ēšanas traucējumi?smūtijs @ 24.03.2025 19:57Es nesaprotu, kā var šādu apakšveļas bodiju uzskatīt par apģērbu, kuram neko virsu nevajag vilkt un var visās dzīves situācijās izmantot.
Bet tas viss par svaru šīs dienas storijos un telegram… šausmīgi slimi. Tik ļoti ieciklēties uz to. Ja viņa nebūtu slinka, nebūtu uz šo jāiespringst.
līgumā nopēršana arī atrunāta? 😀Anīle līne @ 24.03.2025 19:53
Vispār jau normāliem uzņēmējiem ar darbiniekiem ir darba līgumi, kuros tiek atrunāti arī noteikumi, kas jāievēro, ja darba attiecības tiek pārtrauktas. Tā kā līguma nav, runā ko gribi.
BURUNDUKS iignais @ 24.03.2025 20:13redzēju storijos. Un viņa joprojām apgalvo, ka viņai nav ēšanas traucējumi?
Kaut kādu sviestu stāsta, citām sievietēm. Es no tiesas ceru, ka viņu neklausās jaunas meitenes.
CallMeAnnika @ 24.03.2025 20:53Elīna var lepoties ar nobadināto organismu, bet tur nekas skaists nav. Viņa izskatās slimīga, un milzīgie pupi padara skatu traģikomisku.
Elīna piedomā, ko ēd, vai drīzāk piedomā, kā neēst. :D
BURUNDUKS iignais @ 24.03.2025 20:13redzēju storijos. Un viņa joprojām apgalvo, ka viņai nav ēšanas traucējumi?
Kaut kādu sviestu stāsta, citām sievietēm. Es no tiesas ceru, ka viņu neklausās jaunas meitenes.
tāpat kā zeķes ar tiem kerzu zābakiem kombinācijā ar to peldkostīmu. Es saprotu, ka Didra ir izdomājusi, ka tā viņas kājas izskatās smalkākas, bet nu tā pavisam nav.BugsPony @ 25.03.2025 02:29
Nu ok. Salīdzinam. Es teiktu, ka Elīna sevi septiņos gados pataisījusi 25 gadus vecāku. Tā jaunā sieviete pirms 7 gadiem ļoti glīta.
Tagad kā izļurkājusies bodybuilder izskatās. Tas kepons visās bildēs vispār norauj jumtu.
Sorry Elīna, bet tu sevi pa ķēmu pataisi.
BugsPony @ 25.03.2025 02:29
Nu ok. Salīdzinam. Es teiktu, ka Elīna sevi septiņos gados pataisījusi 25 gadus vecāku. Tā jaunā sieviete pirms 7 gadiem ļoti glīta.
Tagad kā izļurkājusies bodybuilder izskatās. Tas kepons visās bildēs vispār norauj jumtu.
Sorry Elīna, bet tu sevi pa ķēmu pataisi.
Elīnai vajadzētu pievērst uzmanību savām vēnām. Telegram ir bildes, kur var tās redzēt uz apakšstilbiem. Šaubos, ka viņa ir gājusi uz pārbaudēm.Kirbis32 @ 24.03.2025 21:51
Āda viņai ļoooti veca,nokalpojis tas orgāns viņai. Ciskas pretīgas ,ļenganas nav tvirtas,vina gym tikai savu abs "kačā"un staigā,bet izkāmējušām meičām abs ir tas pats,kas resnām pupi.?