BugsPony @ 24.03.2025 00:46Kopš te vairākas pr to rakstīja, tagad katru soriju, gribot vai negribot, skatos Elīnai uz pupiem un meklēju nipeļus. Katru reizi kaut kur citur aizpeldējuši. Laikam gan Elīnai pašai tas īpaši neuztrauc, ja atļaujas vilkt mugurā gaišus, pieguļošus topiņus, kur visu var redzēt cauri.
Bet savas bildes viņa skatās un jūsmo par sevi. :D Gan jau pievērš uzmanību tikai kājām.cory @ 24.03.2025 04:09
Varbūt Elinčiks tiešām neredz, ka tie nipeļi katrs uz savu pusi aizlīdējuši, jo tie milzīgie turku buferi tik augstu vienmēr uzstutēti, ka šī varbūt nemaz neredz viņiem pāri ? Nu līdzīgi, kā jokos par alus vēderiem, ka veči neredz savu draudziņu, jo alus vēders priekšā.
CallMeAnnika @ 24.03.2025 08:40Bet savas bildes viņa skatās un jūsmo par sevi. :D Gan jau pievērš uzmanību tikai kājām.
Viņa neredzēja arī pusgadu vai pat vairāk savus pleķus, un tie bija acīmredzami.
esmu 9:12 minūtē un jau redzu pretrunas, varbūt man tikai tā liekas. Rādi kā ir, nevienam neinteresē pinteresta skaistās bildes, hops nākamais slaids- vajag parādīt produktu šādi, šādi ir skaisti nevis uz pakarināmā :Dpidrihsone @ 23.03.2025 21:55?si=x3jJmgPGsWr_VLSc
BURUNDUKS iignais @ 24.03.2025 12:42Naurītis publiski sola, ka vajadzētu pērienu kādam draugam, kas nesmuki izrunājies. Man vienīgajai likās, ka viņš par Ammemariju runāja? Un pērienu? Kurš tā vispār saka? Tipa sadomazo jociņš?
Tik šķebinošs tas smaidiņš, un kad viņš runāja, velk to muti uz vienu pusi, pats droši vien domā, ka baigi krutais džeks.
BURUNDUKS iignais @ 24.03.2025 12:42Naurītis publiski sola, ka vajadzētu pērienu kādam draugam, kas nesmuki izrunājies. Man vienīgajai likās, ka viņš par Ammemariju runāja? Un pērienu? Kurš tā vispār saka? Tipa sadomazo jociņš?
Tik šķebinošs tas smaidiņš, un kad viņš runāja, velk to muti uz vienu pusi, pats droši vien domā, ka baigi krutais džeks.
viņa ir vairākas reizes norādījusi, ka nav bijis ok pie Didriem strādāt. Gan TikTokā, gan IGMaijaPaija @ 24.03.2025 13:24
Ko tad Annemarija tādu publiski ir par D teikusi , ka rodas doma , ka tas par viņu domats?
viņam jau pupi kā Didrai pēc TurcijasKoka Klucis Konstantīns @ 24.03.2025 16:49
Koka Klucis Konstantīns @ 24.03.2025 16:49