Tas nekas. Turcijā uz sadarbību ieliks jaunus. :D :Dkrixis3 @ 10.03.2025 20:08Starp citu, apakšējā zobu rindā, starp 2 zobiem jau ir kaut kāds melnums. Un.... Tas nav netīrums, jo jau vairākas reizes ievēroju. Būs pipec, kad sabojās savus venirus, apakšā esošos novīlētos zobus un varēs likt implantus.
viņam jau gribētos domāt, ka ir nezin kāds uzņēmējs, miljonārs, investors, kačoks, tēvs un vīrs, krutais džeks. Bet patiesībā viņš ir čiks no tā visa, ko iedomājās. Pat savu vienīgo dēlu nevar aizvest pie visiem speciālistiem, kā dr norādīja un pieteikt bd. Tas bija ziemā, sen jau privātajā bd būtu vietu dabūjis, ja dēla attīstība būtu prioritāte.CallMeAnnika @ 10.03.2025 23:27Saprotu, ka Nauris ir aizrāvies ar investēšanu un domā par nākotni, un ir labi, ka dalīsies ar savu pieredzi, bet primāri vajadzētu savu sieviņu izglītot, jo lielā biznesmene nesaprot, kas ir apgrozījums un kas peļņa. Un labi būtu godīgi maksāt nodokļus valstij, lai nebūtu ik pa laikam jābļauj, ka Latvijā viss slikti.
Anīle līne @ 11.03.2025 08:16Maija Rozīte reiz teica, ka iet pie zobu higiēnu 4x gadā, jo tomēr venīri prasa īpašu un rūpīgu kopšanu. Neticu, ka Didra to dara, tas būtu jau seb atrādīts. Tādēļ jau arī ir tās iekaisušās smaganas - jo nerūpējas par saviem zobiem.
Sezam @ 11.03.2025 09:00Nu liekam likmes, kad viņa izmazgās matus un ar aucu ēnām piepūderēto galvas ādu. Šo frizūru viņa uztaisīja 5.martā, šodien 11.marts, sešas dienas… es vienkārši nespēju iedomāties kā var ar tādu asti nostaigāt nedēļu, tur taču viss sāp, niez.. mati tiek lauzti, izrauti, drausmas. Tur būs 5 mati 10 rindās.
Elīna ļoti rūpējas par galvas ādu, lai mati būtu vislabākajā stāvoklī. :D :DSezam @ 11.03.2025 09:00Nu liekam likmes, kad viņa izmazgās matus un ar aucu ēnām piepūderēto galvas ādu. Šo frizūru viņa uztaisīja 5.martā, šodien 11.marts, sešas dienas… es vienkārši nespēju iedomāties kā var ar tādu asti nostaigāt nedēļu, tur taču viss sāp, niez.. mati tiek lauzti, izrauti, drausmas. Tur būs 5 mati 10 rindās.
CallMeAnnika @ 11.03.2025 10:58Elīna ļoti rūpējas par galvas ādu, lai mati būtu vislabākajā stāvoklī. :D :D
Elīna neaizdomājas, ka tas ir īstermiņa risinājums. Ja neko nedarīs, lai risinātu šo problēmu, paliks tikai trakāk, un vienīgais risinājums drīz būs parūkas.krmmm @ 11.03.2025 14:00Viss atrisināts, tagad Elīna sapirkusies dažādu krāsu elastīgās galvas lentes un bildējas tajās, lai neredz pliko galvu. Bet augsto asti gan atstāj, dies pas no tās atteikties, labāk apsiet galvu. ?
Kāda tieši ēdienam ir saistība ar slimošanu? Didra skraida apkārt, tāpēc arī slimo. Dž jau nav nekāds kontakts ar citiem bērniem, kur tad viņš to bacili dabūs?Jetta @ 11.03.2025 13:15Vienīgais ko es vēl nesaprotu, kā viņiem Dž. pie šādām "neveselīgām " maltītēm, visiem fast food tā neslimo kā citi vienaudži. Kamēr es ar savu bērnu jau 3x esmu tikusi slimnīcā, viņi vazādami līdzi un vispār neturot rūpi staigā apkārt chillā.
CallMeAnnika @ 11.03.2025 14:18Elīna neaizdomājas, ka tas ir īstermiņa risinājums. Ja neko nedarīs, lai risinātu šo problēmu, paliks tikai trakāk, un vienīgais risinājums drīz būs parūkas.
Jetta @ 11.03.2025 13:15Vienīgais ko es vēl nesaprotu, kā viņiem Dž. pie šādām "neveselīgām " maltītēm, visiem fast food tā neslimo kā citi vienaudži. Kamēr es ar savu bērnu jau 3x esmu tikusi slimnīcā, viņi vazādami līdzi un vispār neturot rūpi staigā apkārt chillā.
Jetta @ 11.03.2025 13:15Vienīgais ko es vēl nesaprotu, kā viņiem Dž. pie šādām "neveselīgām " maltītēm, visiem fast food tā neslimo kā citi vienaudži. Kamēr es ar savu bērnu jau 3x esmu tikusi slimnīcā, viņi vazādami līdzi un vispār neturot rūpi staigā apkārt chillā.