protams, kas ir veikalā, uzreiz piestāv.smūtijs @ 08.03.2025 17:15Man liekas, ka stila konsultācijas pie Elīnas ir, kā pie daudziem stila ekspertiem (nesaku, ka visi, tikai tie, kuri kādos raidījumos ir redzēti). Viņi neskatīsies, kas cilvēkam piestāv, jo galvenais, kas ir modē un Elīna liks vilkt to, kas viņai patīk, nevis, kas piestāv.
mazaaduuda @ 08.03.2025 21:11Riebjas, ka cilvēki slimi velkas uz darbu. Tur tak uzreiz var redzēt, ka vīruss..
smūtijs @ 08.03.2025 21:20
Piekrītu, tā ir bezatbildība pret apkārtējiem. Bet visvairāk man liekas dīvaini, ka cilvēki redz, ka viņa ir slima, bet tāpat nāk.
es teiktu ka lieliski būtu konsultēties pie Elīnas par stilu. Viņa tev izstāsta, parāda ko vilkt un točna zini, kas tev pilnīgi nepiestāv un pērc pretējosmūtijs @ 08.03.2025 17:15Man liekas, ka stila konsultācijas pie Elīnas ir, kā pie daudziem stila ekspertiem (nesaku, ka visi, tikai tie, kuri kādos raidījumos ir redzēti). Viņi neskatīsies, kas cilvēkam piestāv, jo galvenais, kas ir modē un Elīna liks vilkt to, kas viņai patīk, nevis, kas piestāv.
Ja Elīnai pajautātu glaimojoši, aptuveni: tev ir skaistas lūpas, kur taisīji?, varbūt arī atbildētu. :DBURUNDUKS iignais @ 08.03.2025 21:02viņa taču nekad neatbild uz tiem jautājumiem. Tikai uzliek lodziņu, lai kačātu statistiku.
Bet iedomājies, ja Elīna paliktu mājās, būtu jāpavada laiks ar savu dēlu. :D Un viņa nelaistu garām iespēju, kad viņu nāk fanītes apjūsmot un prasīt pēc padoma. :Dmazaaduuda @ 08.03.2025 21:11Riebjas, ka cilvēki slimi velkas uz darbu. Tur tak uzreiz var redzēt, ka vīruss..
Par lūpu tēmu runājot, skatījos video no “salona”.. izskatījās tiešām pēc kaktu kantora. Apmēram pirmā ‘meistare’ pie kuras bija brīvs, pie tās arī gāja, un tad brīnās, kāpēc viss vienos kunkuļos. Skumji. Te es arī nesaprotu visas tās, kuras laiž sev tos trakos tilpumus pie apšaubāmiem meistariem, apmēram, ka tik sardeles uz sejas, pofig kā izskatās. Un to kvalitāti uzreiz var redzēt.CallMeAnnika @ 08.03.2025 22:49Ja Elīnai pajautātu glaimojoši, aptuveni: tev ir skaistas lūpas, kur taisīji?, varbūt arī atbildētu. :D
mazaaduuda @ 08.03.2025 21:11Riebjas, ka cilvēki slimi velkas uz darbu. Tur tak uzreiz var redzēt, ka vīruss..
Elīnai tiešām nekas 'neaizķersies'. Jautājums, kā Annai vēl tas nav pielecis.Thesera @ 09.03.2025 07:45
Būs interesanti pavērot vai draudzene Anna nesaslims un viņas trīs mazās dāmas? varbūt tad Didrai aizķersies, ka viņa nav viena uz pasaules un der piedomāt par apkārt esošajiem cilvēkiem!!
CallMeAnnika @ 08.03.2025 22:49Ja Elīnai pajautātu glaimojoši, aptuveni: tev ir skaistas lūpas, kur taisīji?, varbūt arī atbildētu. :D
Thesera @ 09.03.2025 07:45
Būs interesanti pavērot vai draudzene Anna nesaslims un viņas trīs mazās dāmas? varbūt tad Didrai aizķersies, ka viņa nav viena uz pasaules un der piedomāt par apkārt esošajiem cilvēkiem!!
Mākoņu Dejotāja @ 09.03.2025 16:21Nauris palika dusmīgs, ka Elīna ar Džeisonu nepaņēma viņu līdzi uz to sektu. "Elīna protams"uzsklatīja", ka bija to pelnījusi."
Cirks sākas ?