Tāpēc jau viņai ir smadzenēs 'iesēdies', ka jātievē vēl. Viņa vienmēr saka, ka viņai ir S/M, M, dažreiz pat saka, ka L izmērs. Viņa neredz patieso bildi spogulī ne par sevi, ne arī to, kā viņas lupatu reklamēšana izskatās no malas.Kirbis32 @ 28.02.2025 08:57Kapēc Elina reklamē bikses tā? Man neliekas tas tā normāli,ļoti prasts veids kā parādīt bikses,visu laiku vaļā,nolaistas,kā tadam bomzim. Man tas neliekas ok,tā nav laba reklāma,es ko tādu redzu 1x .
Es domāju tur slēpjas kāda psiholiģiska trauma,par augumu un resnumu, Elīnai ir trauma neielīst xs,xss biksēs un pagātnē viņa noteikti gāja slimīgi uz to mazāko izmēru un nevarēja ielīst tādās bikses un tagad viņai der un viņa vnk to nevar neparādīt,viņai tas ir slimīgs kaifs derot visam. Tā atkal ir trauksme un trauma,mentāla problēma.
CallMeAnnika @ 27.02.2025 21:56Tāpēc Elīna pa dienu teica, ka vienmēr salst, bet tagad mohēras džemperī nesalst, bet vakarā jau aizmirsa to, un čīkstēja, ka auksti. :D :D
Šis neizskatās normāli. Ok, var piekrāsot, bet tas nemaina faktu, ka matu līnija atkāpjas pa pus galvu...flindy @ 27.02.2025 14:06https://failiem.lv/u/mgbdpd9bqp
a kas te notiek? viņa piekrāso pauri?
magdalena333 @ 28.02.2025 12:15Un tik mēģina, un mēģina uzkačāt sekotājus TG, bet cik pienāk klāt, tik pēc 3 dienām atkal ir aizgājuši?
Tonya @ 28.02.2025 14:34Jā, jā, pēkšņi Elīna pamanījusi, ka pliks deniņs palicis :D iepriekš bija ar krāsu piepūsts vai kas tur, bet šodien tik pamanīja :D šoks, vilšanās, neizpratne
Ja es būtu psihoterapeite, es noteikti piedāvātu psiholoģisko izpēti Elīnai, manuprāt tiem jomas profesionāļiem tas būtu tik aizraujoši. Pat sadarbību piedāvātu, neko pretī neprasot, ja tas būtu ētiski. Pieļauju, ka viņa nekad to neapmeklēs!magdalena333 @ 28.02.2025 13:42Kam viņa to pakaļu atrāda? Ja Tu zini, ka slēgsi iekšā kameru jebkurš normāls cilveks uzvilktu bikses, kas viņiem abiem kaiš? Un, Elīna , Nauris nav greizsirdīgs, pat ne bišķiņ, vīrietis kurš savu sievu mīl nepieļautu, ka viņa šādā paskatā parādās kameru priekšā. 100%, kad Flindi biznesiņš ies uz leju, Nauris mudinās Elīnu pāriet uz Onlyfans un pelnīt naudiņu ar savu pakaļu, un Elīna būs laimīga to darot?
krmmm @ 28.02.2025 15:20Viņai 1200 kcal dienā esot par daudz un vajagot tikai 1000??? Pieaugušai sievietei 1000? Wtf, tas pat nenosedz viņas pamatvielmaiņi bez visādām fiziskām aktivitātēm. Nē, mēnešreižu tur nav un nebūs, aizmirsti.
Tastastas @ 28.02.2025 15:48
Visticamāk, ka viņa nemaz neēdīs to, kas paredzēts viņai vienai dienai, izvēlēsies to, kam vismazāk kaloriju, pārējo Ņuris nohlopsēs ?
meitenes, viņa lasa forumu. Tikko mēs te par viņas pliko pļešku runājām😂😂kā runājam, ka viņiem nav nekādas mīlestības, tā sāk filmēt tos salkanos video😂ja runājam, cik viņa briesmīga mamma savam bērnam, tā viņa pēkšņi uz vienu video reizi, sāk mīlēt Džeisonu🤣Protams,lasa forumu, un kā vēl lasa🤣Tonya @ 28.02.2025 14:34Jā, jā, pēkšņi Elīna pamanījusi, ka pliks deniņs palicis :D iepriekš bija ar krāsu piepūsts vai kas tur, bet šodien tik pamanīja :D šoks, vilšanās, neizpratne
o mai gāš, cik izteikti atkapušies mati 🥹 man sētas krancis nav tāds pļišivaisbrunettte @ 28.02.2025 12:09Šis neizskatās normāli. Ok, var piekrāsot, bet tas nemaina faktu, ka matu līnija atkāpjas pa pus galvu...