Butterfly clothing

Reitings 302
Reģ: 07.11.2013
Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |

10 gadi
Reitings 1797
Reģ: 11.04.2010
BURUNDUKS iignais @ 26.02.2025 21:50
Pilnīgi nekas no tām ko Didra parādīja nav aktuālās tendences 2025 pavasarim.
Mācētu viņa angliski, varētu iegūglēt.
Izņemot, varbūt džemperi dzeltenā krāsā, jo tas ir šī gada krāsā. Bet to viņa stabili uz dullo trāpīja. Kan arī attāli tās klasiskās bikses, bet ne tādā krāsā un ne siluets.
Tie pagarinātie T krekli ar to savilkot apakšu vispār visīstākās briesmas. Kas tādus pirks?
Bet vispār, no tendencēm (īstajām, nevis Didras izdomātajām) Forši, ka ir atpakaļ bikses ar svārkiem, iešu pameklēt, kur nopirkt. Mana love no pusaudžu laikiem.

Tieši nodomāju, ka tās klasikās bikses ir kkas drausmīgs. Pat uz viņas kārnā auguma izskatās krimināli, kur nu vēl kādai "dāmu dienu" modelei jeb klientei parastajai...
Arī nav saprotama sajūsma par elyndi birku šūšanu. Atradusi, ar ko lepoties - ja pati uzdizainētu un ražotu tās lupatas, tad saprastu, bet tagad vnk svešam darbam šūs savu birku
27.02.2025 00:20 |

Reitings 5077
Reģ: 14.09.2024
Tajā "supersiltajā mohēras džemperī" gan jau mohēra ir 5% un vilna 5%, kā parasti visiem viņas izslavētajiem "vilnas džemperiem". Kā var saukt par mohēras vai vilnas džemperi kaut ko tādu, kura sastāvā minētie materiāli nav vismaz 50%???
27.02.2025 01:38 |

Reitings 1701
Reģ: 04.11.2022
SIA BUTERFLY reģistrējis divas jaunas struktūrvienības - apartamentus Ventspilī. Lieki piebilst, ka pat vārdu "apartamenti" tur kāds dokumentos nav spējis ierakstīt bez gramatikas kļūdām
27.02.2025 06:32 |

Reitings 1644
Reģ: 03.07.2024
BURUNDUKS iignais @ 26.02.2025 21:50
Pilnīgi nekas no tām ko Didra parādīja nav aktuālās tendences 2025 pavasarim.
Mācētu viņa angliski, varētu iegūglēt.
Izņemot, varbūt džemperi dzeltenā krāsā, jo tas ir šī gada krāsā. Bet to viņa stabili uz dullo trāpīja. Kan arī attāli tās klasiskās bikses, bet ne tādā krāsā un ne siluets.
Tie pagarinātie T krekli ar to savilkot apakšu vispār visīstākās briesmas. Kas tādus pirks?
Bet vispār, no tendencēm (īstajām, nevis Didras izdomātajām) Forši, ka ir atpakaļ bikses ar svārkiem, iešu pameklēt, kur nopirkt. Mana love no pusaudžu laikiem.

Bīltenes ir pagājušā gada Sinsay un jau pabija ziemas izpārdošanā. Maksāja zem 10€. No Sinsay bītlenēm nogriezusi birkas? 😀
27.02.2025 10:38 |

Reitings 566
Reģ: 17.06.2024
overhorizon @ 26.02.2025 23:34
https://failiem.lv/u/qr2jptdvnb
Kur palika mati??? Tur nevajadzēja būt tiem viņas piesauktajiem jaunajiem matiņiem?

Nu izskatās ļoti, ļoti slikti.
27.02.2025 11:12 |

Patīk
Reitings 61242
Reģ: 20.07.2021
Tastastas @ 27.02.2025 01:38
Tajā "supersiltajā mohēras džemperī" gan jau mohēra ir 5% un vilna 5%, kā parasti visiem viņas izslavētajiem "vilnas džemperiem". Kā var saukt par mohēras vai vilnas džemperi kaut ko tādu, kura sastāvā minētie materiāli nav vismaz 50%???

Daži no viņas džemperiem pa gabalu izskatās tīri neko, kādreiz varbūt pat noriskētu tādu nopirkt. Bet, Didrai par nelaimi, protu adīt un izvēlos labas kvalitātes dziju. Tā kā savus izstaipītos sintētiskos sūdus lai valkā pati.
27.02.2025 11:42 |

Reitings 1326
Reģ: 06.07.2024
Nauris laikam dzīvo ,lai ēstu fast food,citu jēgu viņam viņu komamdējumos bez eng valodas neredzu.😃tāda haļavčiku un mahinātoru dzīve šiem.
Pelna un utt,bet nekādi svarīgie cilvēki viņi nav,tā kā paši dēvē.
Elīna pateicas par pārdabiskām spējām Dievam,kas viņas prāt ir pārdabisks🤣😅 pārdbisks stulbums,tam es piekrītu!😃
Attiecības esot bik uzlabojušās-no kā? No kopā sūdu ēšanas uz soliņa līdz fricīšiem un naura pupupīšiem-diršanai līdz wc?
Manuprāt viņai ir trauksme,esmu ievērojusi kā viņa plāno nevajadzīgi savu dienu plānotājā, neredzu tam mērķi,parasti tā dara trauksmaini cilvēki,es tiešinpar viņas plānošas veidu bezjēdzīgo.
Un 3km noiet nav nekas grūts,man kādreiz uz skolu bija kāmero 7km ceļš turp un atpakaļ.
Darba gadijies nostaigāt 20km. Nesaprotu ko viņa sevī pārdabisku redz. Pati sev uzbur ainu kādas namz nav vai neeksistē.
Laulība tur šķērsām,nedomāju vai tur ir mīlestība,pašai ar bērnu bail palikt divatā,tas ir šausmas.
27.02.2025 12:20 |

Reitings 3842
Reģ: 18.01.2025
Pag, attiecības uzlabojušās, tad no 14.feb kad publicēja, ka attiecības labākas kā nekad, jau paspēja sabojāties?
Tādi dirsēji vienkārši..
Nauris aprij porciju, kura domāta vairākiem cilvēkiem un ņirgājas par sievu un viņas brokoļiem. Tur abiem tukšs būrītis.
27.02.2025 12:43 |

Reitings 566
Reģ: 17.06.2024
Kirbis32 @ 27.02.2025 12:20
Nauris laikam dzīvo ,lai ēstu fast food,citu jēgu viņam viņu komamdējumos bez eng valodas neredzu.?tāda haļavčiku un mahinātoru dzīve šiem.
Elīna pateicas par pārdabiskām spējām Dievam,kas viņas prāt ir pārdabisks?? pārdbisks stulbums,tam es piekrītu!?
Attiecības esot bik uzlabojušās-no kā? No kopā sūdu ēšanas uz soliņa līdz fricīšiem un naura pupupīšiem-diršanai līdz wc?
Manuprāt viņai ir trauksme,esmu ievērojusi kā viņa plāno nevajadzīgi savu dienu plānotājā, neredzu tam mērķi,parasti tā dara trauksmaini cilvēki,es tiešinpar viņas plānošas veidu bezjēdzīgo.
Un 3km noiet nav nekas grūts,man kādreiz uz skolu bija kāmero 7km ceļš turp un atpakaļ.
Darba gadijies nostaigāt 20km. Nesaprotu ko viņa sevī pārdabisku redz. Pati sev uzbur ainu kādas namz nav vai neeksistē.
Laulība tur šķērsām,nedomāju vai tur ir mīlestība,pašai ar bērnu bail palikt divatā,tas ir šausmas.

Tas mūžīgais fast food ceļojumos ir gatavais cirks. Atzīstu arī esmu retu reizi ēdusi fast food ceļojumos, kad nav bijuši citi varianti, bet nu ne jau visu laiku, kā viņi. Kad dodies uz citu valsti, ir jābūt parobežotam, lai ēstu tikai tos draņķus. Labi, tā ēšana baigi neatšķiras no tā, ko viņi ēd Latvijā.
27.02.2025 12:59 |

Reitings 523
Reģ: 26.04.2024
Kirbis32 @ 27.02.2025 12:20
Nauris laikam dzīvo ,lai ēstu fast food,citu jēgu viņam viņu komamdējumos bez eng valodas neredzu.?tāda haļavčiku un mahinātoru dzīve šiem.
Elīna pateicas par pārdabiskām spējām Dievam,kas viņas prāt ir pārdabisks?? pārdbisks stulbums,tam es piekrītu!?

Ļoti reālistisks Didrihsonu apraksts.
Elīnai ļoti bieži patīk uzburt ainu, kura neeksistē. Un pati mēģina dzīvot savā milzīgi lielajā ziepju burbulī. Mēģinot apmānīt pati sevi un citus.
Vispār ļoti nožēlojami, ka visa tava dzīve ir uzbūvēta, lai izliktos nevis būtu.
27.02.2025 13:12 |

Reitings 1326
smūtijs @ 27.02.2025 12:59

Tas mūžīgais fast food ceļojumos ir gatavais cirks. Atzīstu arī esmu retu reizi ēdusi fast food ceļojumos, kad nav bijuši citi varianti, bet nu ne jau visu laiku, kā viņi. Kad dodies uz citu valsti, ir jābūt parobežotam, lai ēstu tikai tos draņķus. Labi, tā ēšana baigi neatšķiras no tā, ko viņi ēd Latvijā.

Es jau nesaku nē fast food.
Es esmu šokā par to apmēru kā viņš rij😅😅vakar trekns burta un šodien viss vēl tas. Man būtu maza saindēšanās vai šķebināšana. Man apēdot picu,neko treknu negribas 5dienas vismaz. Brīnos kā viņam vēl nav podagras,bet visam savs laiks.😆 Es brīnos kā var tā rīt un citam uztaisīt ar nevar neko.Pats sev piekrāmē sūda šķīvi,butu sievai vismaz ko veselīgu pagatavojis vai burkānu uzgriezis.😃
Tai elīnai taču ir absalūts bads.😃
27.02.2025 13:16 |

Reitings 5077
Tusnelda @ 27.02.2025 11:42

Daži no viņas džemperiem pa gabalu izskatās tīri neko, kādreiz varbūt pat noriskētu tādu nopirkt. Bet, Didrai par nelaimi, protu adīt un izvēlos labas kvalitātes dziju. Tā kā savus izstaipītos sintētiskos sūdus lai valkā pati.

Uz vienas rokas pirkstiem ir saskaitāmas reizes, kad Didrenei esmu redzējusi kaut ko tādu, kas patīk un labprāt nopirktu sev, bet pietika paskatīties Flyndi lapā apģērba sastāvu un cenu, lai visa gribēšana pārietu. Humpalās var nopirkt daudz kvalitatīvākas drēbes par daudz labāku cenu. Un, ja gribas lētus sū*, arī tam ir labākas alternatīvas par Flyndi.
27.02.2025 13:37 |

Reitings 5077
Kirbis32 @ 27.02.2025 13:16

Es jau nesaku nē fast food.
Es esmu šokā par to apmēru kā viņš rij??vakar trekns burta un šodien viss vēl tas. Man būtu maza saindēšanās vai šķebināšana. Man apēdot picu,neko treknu negribas 5dienas vismaz. Brīnos kā viņam vēl nav podagras,bet visam savs laiks.? Es brīnos kā var tā rīt un citam uztaisīt ar nevar neko.Pats sev piekrāmē sūda šķīvi,butu sievai vismaz ko veselīgu pagatavojis vai burkānu uzgriezis.?
Tai elīnai taču ir absalūts bads.?

Ko tad Elīna brīnās, ka viņai neesot spēka, grauž tikai savus burkānus un brokoļus, vienu nabaga bulciņu un pļumpē kafiju, kur tad tur būs spēks, lai visu dienu staigātu? Ja ņem vērā, ka LV ikdienā viņa tikai gorās kameras priekšā un droši vien tos savus 10k soļus drīzāk ar rokām savicina, nekā patiešām noiet.
Saprotu, ka vīrietis ēd daudz, bet nu Naurim jau tur izskatās, ka ir otrs grāvis - rīt bez atmaņas, kā ierauga ēstuvi, tā šim jau laikam siekalas tek. Šitā, puisīt, drīz mašīnu nevajadzēs, varēsi pats aizvelties visur.
27.02.2025 14:00 |

Reitings 1326
Tastastas @ 27.02.2025 13:37

Uz vienas rokas pirkstiem ir saskaitāmas reizes, kad Didrenei esmu redzējusi kaut ko tādu, kas patīk un labprāt nopirktu sev, bet pietika paskatīties Flyndi lapā apģērba sastāvu un cenu, lai visa gribēšana pārietu. Humpalās var nopirkt daudz kvalitatīvākas drēbes par daudz labāku cenu. Un, ja gribas lētus sū*, arī tam ir labākas alternatīvas par Flyndi.

Didras stils ir tāds kā mazpilsētu mazie veikaliņi,nekas trendīgs un izgājis no modes,bet kaut ko izcelt uz ātro var. Kaut kas no tirgus sagrābts un pataisīta par lētu glamūru. Didra ir nevis elyndi bet kkada glamurka žurka.
27.02.2025 14:01 |

Reitings 24
Reģ: 08.01.2025
https://failiem.lv/u/mgbdpd9bqp
a kas te notiek? viņa piekrāso pauri?
27.02.2025 14:06 |

Reitings 580
Reģ: 24.06.2022
Patiecības pilna par lisaku? :D
Kāds bija links, kur varēja izlasīt atsauksmes, kuras atstāj par Nauri kā par īrnieki? Neatceros, kurā lapā tas bija.
27.02.2025 14:45 |

Reitings 3866
Reģ: 30.07.2023
flindy @ 27.02.2025 14:06

Nu izskatās,ka viņa ir tur uzpūtusi to drogas nopērkamo līdzekli matu sakņu tonēšanai uz saviem caurumiem, kur vairs matu nav :D
Tak Elīn, tas uz ilgu laiku nepalīdzēs :D
Izskatās tizli.
27.02.2025 15:00 |

Reitings 1326
flindy @ 27.02.2025 14:06

Izskatās pēc solārija krēma.😅
27.02.2025 15:43 |

Reitings 1326
Blja nu didra ,kur dabūt baltu lietussargu? Aizej un depo nopērc! Cik var kļančīt. Brīnums ka paketes ar neprasi,a tev tak nav mr.😁
27.02.2025 16:07 |

Reitings 8614
Reģ: 13.04.2022
Es tiešām nesaprotu kā viena sieviete var skriet pa visām procedūrām, mati, zobi, seja, nagi, ragi, bet vienalga palikt nu tik ļoti nekopta
27.02.2025 16:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!