BURUNDUKS iignais @ 26.02.2025 21:50Pilnīgi nekas no tām ko Didra parādīja nav aktuālās tendences 2025 pavasarim.
Mācētu viņa angliski, varētu iegūglēt.
Izņemot, varbūt džemperi dzeltenā krāsā, jo tas ir šī gada krāsā. Bet to viņa stabili uz dullo trāpīja. Kan arī attāli tās klasiskās bikses, bet ne tādā krāsā un ne siluets.
Tie pagarinātie T krekli ar to savilkot apakšu vispār visīstākās briesmas. Kas tādus pirks?
Bet vispār, no tendencēm (īstajām, nevis Didras izdomātajām) Forši, ka ir atpakaļ bikses ar svārkiem, iešu pameklēt, kur nopirkt. Mana love no pusaudžu laikiem.
BURUNDUKS iignais @ 26.02.2025 21:50Pilnīgi nekas no tām ko Didra parādīja nav aktuālās tendences 2025 pavasarim.
Mācētu viņa angliski, varētu iegūglēt.
Izņemot, varbūt džemperi dzeltenā krāsā, jo tas ir šī gada krāsā. Bet to viņa stabili uz dullo trāpīja. Kan arī attāli tās klasiskās bikses, bet ne tādā krāsā un ne siluets.
Tie pagarinātie T krekli ar to savilkot apakšu vispār visīstākās briesmas. Kas tādus pirks?
Bet vispār, no tendencēm (īstajām, nevis Didras izdomātajām) Forši, ka ir atpakaļ bikses ar svārkiem, iešu pameklēt, kur nopirkt. Mana love no pusaudžu laikiem.
overhorizon @ 26.02.2025 23:34https://failiem.lv/u/qr2jptdvnb
Kur palika mati??? Tur nevajadzēja būt tiem viņas piesauktajiem jaunajiem matiņiem?
Tastastas @ 27.02.2025 01:38Tajā "supersiltajā mohēras džemperī" gan jau mohēra ir 5% un vilna 5%, kā parasti visiem viņas izslavētajiem "vilnas džemperiem". Kā var saukt par mohēras vai vilnas džemperi kaut ko tādu, kura sastāvā minētie materiāli nav vismaz 50%???
Kirbis32 @ 27.02.2025 12:20Nauris laikam dzīvo ,lai ēstu fast food,citu jēgu viņam viņu komamdējumos bez eng valodas neredzu.?tāda haļavčiku un mahinātoru dzīve šiem.
Pelna un utt,bet nekādi svarīgie cilvēki viņi nav,tā kā paši dēvē.
Elīna pateicas par pārdabiskām spējām Dievam,kas viņas prāt ir pārdabisks?? pārdbisks stulbums,tam es piekrītu!?
Attiecības esot bik uzlabojušās-no kā? No kopā sūdu ēšanas uz soliņa līdz fricīšiem un naura pupupīšiem-diršanai līdz wc?
Manuprāt viņai ir trauksme,esmu ievērojusi kā viņa plāno nevajadzīgi savu dienu plānotājā, neredzu tam mērķi,parasti tā dara trauksmaini cilvēki,es tiešinpar viņas plānošas veidu bezjēdzīgo.
Un 3km noiet nav nekas grūts,man kādreiz uz skolu bija kāmero 7km ceļš turp un atpakaļ.
Darba gadijies nostaigāt 20km. Nesaprotu ko viņa sevī pārdabisku redz. Pati sev uzbur ainu kādas namz nav vai neeksistē.
Laulība tur šķērsām,nedomāju vai tur ir mīlestība,pašai ar bērnu bail palikt divatā,tas ir šausmas.
Kirbis32 @ 27.02.2025 12:20Nauris laikam dzīvo ,lai ēstu fast food,citu jēgu viņam viņu komamdējumos bez eng valodas neredzu.?tāda haļavčiku un mahinātoru dzīve šiem.
Pelna un utt,bet nekādi svarīgie cilvēki viņi nav,tā kā paši dēvē.
Elīna pateicas par pārdabiskām spējām Dievam,kas viņas prāt ir pārdabisks?? pārdbisks stulbums,tam es piekrītu!?
Attiecības esot bik uzlabojušās-no kā? No kopā sūdu ēšanas uz soliņa līdz fricīšiem un naura pupupīšiem-diršanai līdz wc?
Manuprāt viņai ir trauksme,esmu ievērojusi kā viņa plāno nevajadzīgi savu dienu plānotājā, neredzu tam mērķi,parasti tā dara trauksmaini cilvēki,es tiešinpar viņas plānošas veidu bezjēdzīgo.
Un 3km noiet nav nekas grūts,man kādreiz uz skolu bija kāmero 7km ceļš turp un atpakaļ.
Darba gadijies nostaigāt 20km. Nesaprotu ko viņa sevī pārdabisku redz. Pati sev uzbur ainu kādas namz nav vai neeksistē.
Laulība tur šķērsām,nedomāju vai tur ir mīlestība,pašai ar bērnu bail palikt divatā,tas ir šausmas.
smūtijs @ 27.02.2025 12:59
Tas mūžīgais fast food ceļojumos ir gatavais cirks. Atzīstu arī esmu retu reizi ēdusi fast food ceļojumos, kad nav bijuši citi varianti, bet nu ne jau visu laiku, kā viņi. Kad dodies uz citu valsti, ir jābūt parobežotam, lai ēstu tikai tos draņķus. Labi, tā ēšana baigi neatšķiras no tā, ko viņi ēd Latvijā.
Tusnelda @ 27.02.2025 11:42
Daži no viņas džemperiem pa gabalu izskatās tīri neko, kādreiz varbūt pat noriskētu tādu nopirkt. Bet, Didrai par nelaimi, protu adīt un izvēlos labas kvalitātes dziju. Tā kā savus izstaipītos sintētiskos sūdus lai valkā pati.
Kirbis32 @ 27.02.2025 13:16
Es jau nesaku nē fast food.
Es esmu šokā par to apmēru kā viņš rij??vakar trekns burta un šodien viss vēl tas. Man būtu maza saindēšanās vai šķebināšana. Man apēdot picu,neko treknu negribas 5dienas vismaz. Brīnos kā viņam vēl nav podagras,bet visam savs laiks.? Es brīnos kā var tā rīt un citam uztaisīt ar nevar neko.Pats sev piekrāmē sūda šķīvi,butu sievai vismaz ko veselīgu pagatavojis vai burkānu uzgriezis.?
Tai elīnai taču ir absalūts bads.?
Tastastas @ 27.02.2025 13:37
Uz vienas rokas pirkstiem ir saskaitāmas reizes, kad Didrenei esmu redzējusi kaut ko tādu, kas patīk un labprāt nopirktu sev, bet pietika paskatīties Flyndi lapā apģērba sastāvu un cenu, lai visa gribēšana pārietu. Humpalās var nopirkt daudz kvalitatīvākas drēbes par daudz labāku cenu. Un, ja gribas lētus sū*, arī tam ir labākas alternatīvas par Flyndi.
flindy @ 27.02.2025 14:06https://failiem.lv/u/mgbdpd9bqp
a kas te notiek? viņa piekrāso pauri?
flindy @ 27.02.2025 14:06https://failiem.lv/u/mgbdpd9bqp
a kas te notiek? viņa piekrāso pauri?