barbieyyy @ 24.02.2025 19:46
Tas sieviešu ķermenis,meitenes te zemāk rakstīja ka viņam sieviešu pupiņi bet ir reali,kāpēc manam vīrietim ir pleci,muskuļi un normāls torss,bet gejvīram ir tikai tauku sieviešu pika,viņam pat pleci nav. Nu reali dzimis gejs !?
Latvijā Nauris nepļūta tik bieži, jo Elīnai nav izdevība iebraukt ar saviem netīrajiem nagiem ēdienā, jo Nauris ēd ārpus mājas.BURUNDUKS iignais @ 24.02.2025 13:29Nav brīnums, vakardien ēda parkā uz soliņa, blakus miskastēm, diez rokas pirms tam nomazgāja?
Didrene vēl apsūkātos kumosus atpakaļ ēdienā liek, jo bagātie Didri jau nevar atļauties katrs savu porciju. Vai Didra neņem, lai nepamana, ka viņa neko neēd. Naurix tik visu neskatoties norij. Nu un rezultāts- pļūtāmais klāt.
1x gadā, aha tikko Kiprā tak bija. "3 nedēļas atpakaļ."
Kirbis32 @ 24.02.2025 20:58
Tapēc jau Džois sauc jenotu par mamu?? emocionālā saikne ar Naura krūtiņām.
?
Elīnai arī vajadzētu filtru, ko likt un ko labāk nē publiski. Domāju, ka diezgan grūti sadzīvot ar tādu sieviņu, kura atrāda katru pirdienu sociālajā vidē. Lai gan neizskatās, ka Nauris ļoti pret to iebilstu. Daudzos storijos var redzēt, ka viņam krīt Elīna uz nerviem, bet tomēr klusē un neko nesaka. Pasmejas tikai "caur puķēm", Elīnai nesaprotot.Tastastas @ 24.02.2025 20:30
Nu viens ir pārģērbties, ko vispār var darīt, kad ir kamera ir izslēgta vai nav pagriezta tavā virzienā, otrs ir mūždien drasēt apakšbiksēs video, ko sieva izliek sociālajos tīklos. ?
Jo Elīnu tik bieži neaicina uz intervijām, kur viņa būtu uzmanības centrā, tāpēc izdomājusi interviju formātu, kur pati mēģina iespraukties ar savām 5kapeikām.turkishpupi @ 24.02.2025 22:59Zinu, ka jau apspriedāt, bet iemetīšu savas pieckapeikas par Didras surunu ar Kristinu.. Ja Elīnai maksātu par katru reizi, kad viņa nepieklājīgi pārtrauca Kristinu, viņa būtu miljonāre pēc tās sarunas ? Un tas ir visās viņas sarunās, jo viņa pat neiedziļinas tajā, ko otrs stāsta :(
viņš jau ir apvēlies, tikai filtru dēļ vēl ok izskatās. Bet tā vēders gāžas pāri biksēm.CallMeAnnika @ 24.02.2025 22:55Latvijā Nauris nepļūta tik bieži, jo Elīnai nav izdevība iebraukt ar saviem netīrajiem nagiem ēdienā, jo Nauris ēd ārpus mājas.
Bet viņam būtu jāsāk piedomāt pie uztura. Tādos apjomos rīt picas, burgerus, kūkas, ātri vien apvelsies. Gadiem ejot, vielmaiņa nepaliek ātrāka un veselība nepaliks labāka.
Elīna pēc gadiem 5-10 varēs ēst tieši neko, lai noturētu sevi šajā 'formā', jo būs pamatīgi sabojājusi savu vielmaiņu.
viņam jau Didrene drēbes tikai 2x gadā nopērk, tad kad Zara atlaides. Tāpēc, mājās atnākot, uzreiz velk nost, lai pataupītu.selestine @ 24.02.2025 18:54Naurim varbut mazam ari vecaki lika ka atnak maja,ta uzreiz janovelk ielas drebes..man vecaki ta lika un tagad vnm ka ienaku dzivokli uzreiz pargerbjos..tas ta iegajies?
pidrihsone @ 24.02.2025 23:48Pēc Didras domām, lai noietu 20,000 soļu, nepieciešamas 12 stundas :D
Mācieties, bērni, mācieties!
Nu tas tā varētu būt ,ja pusi speciali nostaigā un otra puse,savācas dienas laikā,ikdienas dsrbībās.Lai speciali savaktu ,bez pārtraukuma videjā tempā apneram 3 stundas vajag.10 000 man savacas 100 minutēe.Ja speciāli staigāju viņuspidrihsone @ 24.02.2025 23:48Pēc Didras domām, lai noietu 20,000 soļu, nepieciešamas 12 stundas :D
Mācieties, bērni, mācieties!
Es nezinu vai apple watch tā dara, bet gan Samsung, gan Huawei domā, ka solis ir veikts, ja pavicina un atvēzē rokas, ne uzreiz, bet pēc apmēram 8 sekundēm pēkšņi soļi ir kļuvuši vairāk.mazaaduuda @ 25.02.2025 07:55
Man sāk rasties stipras šaubas vai viņa nostaigā tos 10k soļu, ja reiz nevar sareizināt to laiku, ko viņa iziet pastaigā, ar divi vai trīs. 20k soļu ir max 3 stundu nepārtraukts gājiens. Ejot ar ātrumu 5km/h, kas ir normāls gājiens, stundā var noiet ~7k soļus. Protams, nav pat jāiet 3 stundas, jo pa dienu jau arī savācas solīši, ja vien nesēdi dīvānā.
Vispār brīnos kā tā močītāja brīžiem tikai 8k soļus noiet.
Garmin tieši tas patspidrihsone @ 25.02.2025 09:18Es nezinu vai apple watch tā dara, bet gan Samsung, gan Huawei domā, ka solis ir veikts, ja pavicina un atvēzē rokas, ne uzreiz, bet pēc apmēram 8 sekundēm pēkšņi soļi ir kļuvuši vairāk.
Es tikai gribēju pateikt, ka man ļoti patīk Tava bilde! :Dpidrihsone @ 25.02.2025 09:18Es nezinu vai apple watch tā dara, bet gan Samsung, gan Huawei domā, ka solis ir veikts, ja pavicina un atvēzē rokas, ne uzreiz, bet pēc apmēram 8 sekundēm pēkšņi soļi ir kļuvuši vairāk.
pidrihsone @ 25.02.2025 09:18Es nezinu vai apple watch tā dara, bet gan Samsung, gan Huawei domā, ka solis ir veikts, ja pavicina un atvēzē rokas, ne uzreiz, bet pēc apmēram 8 sekundēm pēkšņi soļi ir kļuvuši vairāk.
Ja speciāli staigā, tad 12h laikā var jau nu vairāk par 20k. Man konkrēti atvaļinājumā 12h laikā bija 36k.Kenty @ 25.02.2025 08:55Nu tas tā varētu būt ,ja pusi speciali nostaigā un otra puse,savācas dienas laikā,ikdienas dsrbībās.Lai speciali savaktu ,bez pārtraukuma videjā tempā apneram 3 stundas vajag.10 000 man savacas 100 minutēe.Ja speciāli staigāju viņus
Šlesera miljonus un mahinācijas nedrīkst atklāt, bet Elīna ir vienkārši darbiniece.mazaaduuda @ 25.02.2025 18:05Izleca IG reklāma no Nika Jansona par StaySharp pasākumu - uzstāsies arī Elīna, Šlesers, Jansons, Ansviesulis un vēl pāris "lektori". Katram, izņemot Šleseru un Elīnu pierakstīts klāt, cik vērts bizness viņiem ir - sākot no 1 miljona līdz 200+ miljoniem.
Elīna ir vienkārša uzņēmēja, kurai nepieder neviena uzņēmuma daļa. Ko viņa var iemācīt?
https://failiem.lv/u/yac8etddjs
mazaaduuda @ 25.02.2025 18:05Izleca IG reklāma no Nika Jansona par StaySharp pasākumu - uzstāsies arī Elīna, Šlesers, Jansons, Ansviesulis un vēl pāris "lektori". Katram, izņemot Šleseru un Elīnu pierakstīts klāt, cik vērts bizness viņiem ir - sākot no 1 miljona līdz 200+ miljoniem.
Elīna ir vienkārša uzņēmēja, kurai nepieder neviena uzņēmuma daļa. Ko viņa var iemācīt?
https://failiem.lv/u/yac8etddjs