Man patīk, kā raksta autors ir izsmejošā veidā to pasniedzis - "Šķiet, viņu atpazīst visa Latvija, izņemot Didrihsoni. Bet viņai ir attaisnojums. “Es nelasu grāmatas, es neskatos teātrus, un es neesmu vispār nekādā veidā saistīta ar mākslu," savas bažas par to, ka viņai būs jāatpazīst kāds no pašmāju kultūras ļaudīm, atklāj Didrihsone."mazaaduuda @ 21.02.2025 06:03Un cilvēks publiski stāsta, ka izglītība nav vajadzīga.. Izglītība tiešām nav vajadzīga tikai ķeksīša pēc, bet izglītoties var arī citādāk - iet uz teātri, koncertiem, lasīt grāmatas, iet uz izstādēm.. Nevis lasīt Sinepju graudiņu, šad tad bībeli un uz sektas dievkalpojumu "iet" attālināti reizi mēnesī.. Visa Elīnas kultūra ir fricīši kafejnīcā, DUS apskate katrā ceļojumā un saldumu cenu atrādīšana veikalā... Ā, un kafijas eksperte viņa ir.
Atcerieties, kaut kas uzdāvināja biļetes uz Operu. Pēc tam teicās, ka iešot vēl, jo patika. Kopš tā laika nav vairs bijusi.
https://www.tv3.lv/raidijumi/es-nelasu-gramatas-es-neskatos-teatrus-didrihsone-atzistas-ka-neatpazist-latvijas-kulturas-cilvekus/
Elīna noteikti nezin, kas ir alimenti, un ka tādi viņai būtu jāmaksā, ja to pieprasa otra puse, ar kuru dzīvo bērns. :Dselestine @ 21.02.2025 12:08ooo ja skirsanas process toc paceltu reitingus instagramam..jo reali butu incigi redzet ko Elina daris bez Naura un filmesanas un uznemuma...Dzeisonu gan jau stabili atdotu Naurim audzinat
diez vai kādam vispār tas ir aktuāli😁Long drink @ 22.02.2025 13:32Naura māmiņas telefona numurs tagad zināms visiem? 26132600
Domāju, ka nevajag saistīt Elīnu un disleksiju. Mācīšanās un lasītprasmes traucējumi nav tas pats, kas slinkums un stagnācija gadiem. To enerģiju un laiku, ko pavada tirinoties apakšveļā, būtu ieguldījusi savā attīstībā, bet viņa to vienkārši negrib un atrod muļķīgus attaisnojumus.nē nu jā @ 21.02.2025 19:30Didrai nav disleksija? nespēj pat vienkāršus vārdus izburtot ?
Tā kā Elīnai ir ēšanas traucējumi (šo gan var no malas pateikt), tad bieži vien tie mijas ar bipolāriem traucējumiem, kas arī rada interešu zudumu. Diagnozes Elīnai uzstādīt var tikai ārsts, pie kuriem viņa neiet. Šeit ir apraksts:pidrihsone @ 22.02.2025 02:43Saki ko gribi, bet Didra ir reāls piemērs tam kā izskatās cilvēks ar mācīšanās traucējumiem. Bez tam, UDHS spiežas pa visām bezvīlenēm ārā.
Var jau to visu noliegt un pateikt, ka vienkārši stulba :)
Jarāna mazmeita tik aktīva un skaista meitenīte.mazaaduuda @ 22.02.2025 05:28https://www.tv3.lv/raidijumi/elina-didrihsone-es-nezinu-ko-darit-ar-desmitgadigu-bernu/?cx_testId=24&cx_testVariant=cx_1&cx_artPos=1&cx_experienceId=EXKTB1ZFE5JJ&cx_experienceActionId=showRecommendationsYIHHFWNPUE7Y622#cxrecs_s
Cer, ka Džeisonu nevajadzēšot izklaidēt tajā vecumā - braukšot ceļojumos..
Elīnīt, Tu nezini arī, kas jādara ar gandrīz 3 gadīgu bērnu. Džeisonam drīz nāks kāpēcīšu vecums, kad no jautājumiem nevarēs ne atkauties.
piekrītu, man zināmie cilvēki ar disleksiju ir mega čakli un strādā dubultā, lai grūtības kompensētu un darba vidē neviens pat nenojaustu par to.CallMeAnnika @ 22.02.2025 16:38Domāju, ka nevajag saistīt Elīnu un disleksiju. Mācīšanās un lasītprasmes traucējumi nav tas pats, kas slinkums un stagnācija gadiem. To enerģiju un laiku, ko pavada tirinoties apakšveļā, būtu ieguldījusi savā attīstībā, bet viņa to vienkārši negrib un atrod muļķīgus attaisnojumus.
telma @ 22.02.2025 17:11Naurikam jauns uzņēmums CRYSTALDARE kopā ar partneri. Nu, nu, kas pa jaunu shēmu? ?
tas Ilja ar reklāmas jomu saistīts.sauliiite.paula @ 22.02.2025 17:28
Ventspils, Sarkanmuižas dambis 12 - 80, Reģistrēts 4.02, sakstība ar dzīvokļiem?
skaidrs, ka viņi mēģina pārformēties, lupatu bizness iet uz leju.Euclid @ 22.02.2025 19:24Esat ievērojušas, ka didrai standartā tie storiji par dieva spēku, spēcināšanu, metaforas un salīdzinājumi par dieva sēto sēklu katru dienu ir tieši precīzi trīs? ?
Nu gluži kā standarta influenceriem apmaksātā satura storiju skaits, lai atpelnītu savu reklāmiņu.
Tad tie jaunie uzņēmumi varbūt saistīti ar viņu centieniem pārformēties uz podkāstiem, "biznesa apmācībām". Un tā dieva influencēšana arī tajā pašā operā.
Cenšas pelnīt ar daiļdiršanu.