internetā cilvēks jūtas droši, jo ir anonimitātes sajūta, Jūs neredzat otra cilvēka emocijas, reakciju, to kā viņš jūtās, šķiet, ka nekādu seku izdarītajam, uzrakstītajam nav. Aizdomājieties, ko Jūs darāt.
Madella @ 08.10.2019 11:38Es nevienu neaizstāvu, mani vienkārši uzvelk, ka gribas būt varonēm un saukt citas par bully, jo aprunā kādu. Izklausās pēc kiviča, rāda visiem savu rakveri un blauj - nerunājat par to. Same shit different toilet.
Man vairs nav instagram un fb man ar uz robežas. Kontakti žēl, bet neko nejūtos dzīvē pazaudējusi. Ir vairāk laiks grāmatas lasīt un pašai vairs traki nesatrauc uztaisīt smukas bildītes :D es zinu, ka esmu skaista, man pašai ar to pietiek. :D
Izolde @ 08.10.2019 11:17+ izskatās, ka diskusijas autore nenormāli apskauž veikala īpašnieci un ir apsēsta ar viņu. Nedod Dievs dzīvē ar tādu nelabvēli būt pazīstamam.
Izolde @ 08.10.2019 11:17+ izskatās, ka diskusijas autore nenormāli apskauž veikala īpašnieci un ir apsēsta ar viņu. Nedod Dievs dzīvē ar tādu nelabvēli būt pazīstamam.
uniqueღ @ 08.10.2019 12:31Es vairāk pārdzīvoju par Montas sejiņu. Nu skaista meitene, bet tās lūpas..grubuļainas Un par daudz jau. Var redzēt, ka špricē pa lēto.
uniqueღ @ 08.10.2019 13:48Tad mans vīrs nav mūsdienu vīrietis, jo viņam baigi nepatīk uzķūnētās sejas :D