Nu Dzenīte nedara pilnīgi neko kā vien zaļi dzīvo un grib vēl zaļāk dzīvot..
Wtf? Ko nozīmē, viņa neko nedara? Viņa ir dekrētā!! Viņa audzina bērnus! Kas viņai vēl dekrētā būt jādara?
Un Jūs tiešām parmetat viņai, ka viņa vakaros, brīvajos brīžos aiziet uz salonu, jūs parmetat viņai, ka viņa tam tomēr ar visiem diviem bērniem atrod laiku un ka viņa to var atļauties? Forši viņai, ka viņai tas sanāk un viņa to var.
Un vēl teikt - "neko nedarīt ka tikai pa saloniem stiagāt un veikaliem..." - kā, pie velna, jūs zinat, ko viņa dara? Ja viņa ieliek postus no veikaliem, saloniem, tas nozīmē, ka tas ir viss, ko viņa dara? Mani fascinē tāda aprobežota domāšana.
.
Es arī neesmu sajūsmā par Dzenīti. Man no sākuma, kad es viņu Instagramā atradu, likās tik forša mamma - stilīga, jauna mamma, ar smukām bildēm. Pēc tam jau sāka kaitināt - tas, kā viņa taisa selfijus (ar degunu pilnīgi telefonā), tas, ko viņa reizēm raksta, tas, ka viņa nespēj pieņemt kritiku, tas, ka viņa izskatās, ka nesaprot, ka, ja liec par sevi tik daudz internetā, esi gatava saņemt arī negatīvus komentārus, nevis tikai komplimentus, tas, ka viņai nu stipri par daudz storiju dienā ar bērniem.
.
Bet! Šitā cilvēku aprunāt, teikt sliktas lietas un izdomāt nez ko, es nekad neatļautos.