sasmējos *rumpis garāks????++ humora devamiss99 @ 28.09.2019 17:24
Draudzene arī pavilkās uz tām Labākajām biksēm un atnāca viņai labas kvalitātes bikses,viss stringri nošūts,poga turas,audums biezs un neburzīgs. Vienīgi viņa ir tikpat gara cik Elīna,bet viņai tās bikses ir par garu :D velns sazin,varbūt Elīnai vnk rumpis garāks :D
Babubaba @ 28.09.2019 22:46Zābakiem kvalitāte ir tik briesmīga. 50eur maksā tie s*di un kad papēta pie zoles redz, ka tie ir līmēti s*di kuri jau līp vaļā. Es nesaprotu cilvēki kas tur iepērkas tiešām ir akli, vai vienkārši negrib to redzēt??? Žēl tos cilvēkus, kuri iegrābjas pasūtot tur kaut ko un sagaidot paciņu paķer lielu ablomu!
MaijaG @ 29.09.2019 11:18Šausmas, kādas šeit čūskas savākušāa. Ko tad Jūs pērkat tur preces, ja viss ir slikti? Bet ziniet ko, ticiet man, jums dzīvē neveiksies un nāks šis viss atpakaļ. Varu saderēt, ka pašas esat neveiksmenieces, kuras savu brīvo brīdi pavada, lai izgāztu savu pretīgo žulti un skaudību. Varat teikt, ka tā nav, bet tas ir acīmredzami. Jums nav ne mazākās sajēgas, ka veidojas cenas. Pie tam, katram ir brīva izvēle pirkt vai ne. Es tur neiepēekos un lai arī dažreiz liekas kaut kas ļoti par dārgu vai nepatīk, es NEIEPĒRKOS TUR. Ejiet uz tirgu, siluetu vai kur citur pirkt, ja tur lētāk. Bet varu pateikt droši, ka jūs pašas būsiet vainīgas, ja jums dzīvē neies gludi, jo nu šitā aprunāt cilvēkus par visu. Tad drēbes sliktas, tad auskari, tad cenas, beigās vēl pati un viņas vīrs, izskats, ko runā, ko ēd. Paskatieties uz sevi, kas jūs esat? Skaistules? Izglītotas? Gudrs un laimīgs cilvēks tādas lietas nekad nerakstītu par citiem, pat ja riebjas tas cilvēks, kuru pat nepazīstat. Nožēlojamas būtnes jūs esat! Un nē, es nepazīstu nevienu no viņām un nekad tur neesmu iepirkusies, taču par šo sarunu zina daudzi un gribēju jums pateikt, ka reāli vaina ir jūsos nevis kāda citā. Atcerieties, ka arī izteikti un uzrakstīti vārdi mēdz pārvērsties pret pašu.
viss ko tu te par mums uzrakstīji tagad nāks pār tevis pašas galvu, tā sanāk pēc tavas loģikas. Apsveicu čūska!MaijaG @ 29.09.2019 11:18Šausmas, kādas šeit čūskas savākušāa. Ko tad Jūs pērkat tur preces, ja viss ir slikti? Bet ziniet ko, ticiet man, jums dzīvē neveiksies un nāks šis viss atpakaļ. Varu saderēt, ka pašas esat neveiksmenieces, kuras savu brīvo brīdi pavada, lai izgāztu savu pretīgo žulti un skaudību. Varat teikt, ka tā nav, bet tas ir acīmredzami. Jums nav ne mazākās sajēgas, ka veidojas cenas. Pie tam, katram ir brīva izvēle pirkt vai ne. Es tur neiepēekos un lai arī dažreiz liekas kaut kas ļoti par dārgu vai nepatīk, es NEIEPĒRKOS TUR. Ejiet uz tirgu, siluetu vai kur citur pirkt, ja tur lētāk. Bet varu pateikt droši, ka jūs pašas būsiet vainīgas, ja jums dzīvē neies gludi, jo nu šitā aprunāt cilvēkus par visu. Tad drēbes sliktas, tad auskari, tad cenas, beigās vēl pati un viņas vīrs, izskats, ko runā, ko ēd. Paskatieties uz sevi, kas jūs esat? Skaistules? Izglītotas? Gudrs un laimīgs cilvēks tādas lietas nekad nerakstītu par citiem, pat ja riebjas tas cilvēks, kuru pat nepazīstat. Nožēlojamas būtnes jūs esat! Un nē, es nepazīstu nevienu no viņām un nekad tur neesmu iepirkusies, taču par šo sarunu zina daudzi un gribēju jums pateikt, ka reāli vaina ir jūsos nevis kāda citā. Atcerieties, ka arī izteikti un uzrakstīti vārdi mēdz pārvērsties pret pašu.
MaijaG @ 29.09.2019 11:18Šausmas, kādas šeit čūskas savākušāa. Ko tad Jūs pērkat tur preces, ja viss ir slikti? Bet ziniet ko, ticiet man, jums dzīvē neveiksies un nāks šis viss atpakaļ. Varu saderēt, ka pašas esat neveiksmenieces, kuras savu brīvo brīdi pavada, lai izgāztu savu pretīgo žulti un skaudību. Varat teikt, ka tā nav, bet tas ir acīmredzami. Jums nav ne mazākās sajēgas, ka veidojas cenas. Pie tam, katram ir brīva izvēle pirkt vai ne. Es tur neiepēekos un lai arī dažreiz liekas kaut kas ļoti par dārgu vai nepatīk, es NEIEPĒRKOS TUR. Ejiet uz tirgu, siluetu vai kur citur pirkt, ja tur lētāk. Bet varu pateikt droši, ka jūs pašas būsiet vainīgas, ja jums dzīvē neies gludi, jo nu šitā aprunāt cilvēkus par visu. Tad drēbes sliktas, tad auskari, tad cenas, beigās vēl pati un viņas vīrs, izskats, ko runā, ko ēd. Paskatieties uz sevi, kas jūs esat? Skaistules? Izglītotas? Gudrs un laimīgs cilvēks tādas lietas nekad nerakstītu par citiem, pat ja riebjas tas cilvēks, kuru pat nepazīstat. Nožēlojamas būtnes jūs esat! Un nē, es nepazīstu nevienu no viņām un nekad tur neesmu iepirkusies, taču par šo sarunu zina daudzi un gribēju jums pateikt, ka reāli vaina ir jūsos nevis kāda citā. Atcerieties, ka arī izteikti un uzrakstīti vārdi mēdz pārvērsties pret pašu.