es tev teikšu vienu-cena neatbilst kvalitātei. Draudzene ir pirkusi, pati taustīju.Evelīna * @ 22.09.2019 15:32
Hmmm... Interesanti, kā tad tur citas iepērkas, ja tā attieksme pret gandrīz visām, briesmīga...
Tur jau tā lieta, ka vispirms taču gribas aplūkot un iztsustīt to apģērbu, kas iepaticies. Un Tad uzmērīt.
Es tur šo to nopirktu, ja tikai tā kvalitāte būtu pieņemama.
Tāpēc arī interneti palasīt - citu cilvēku reālu pieredzi, kas ir bijušas, irpirkušās veikalā!
truedeee @ 21.09.2019 15:19paga ko? tiešam Dzenītes vīrs ir tāds maita?
Annachka @ 22.09.2019 22:20Esmu strādājusi ar kažokādām un mani pārsteidz, ka parka ir no dažādiem gabaliņiem salikta kopā, principā pārpalikumiem, atgriezumiem... un ceņņiks kosmoss
fifa @ 22.09.2019 17:43Nezinu, drēbes kā jau drēbes. Visam vīles nepētīju, bet, biju nopirkusi vasarā tādu puķainu kleitu ar nolaistajiem pleciem, tai gan diegi bija iznākuši un audums man ne visai beigās patika. Nesen viņu andelē pārdevu. Tās apspīlētās kleitas un bodiji tiem gan labs audums bija, tiešām stingrs, ļoti cieš. Tās labākās bikses gan es nemērīju pie Elīnas, bet citā veikalà (par tādu pašu cenu), un viņas tādas plānas un audums izskatijas, ka ilgi neizturētu. Tās gan nepatika. Domāju, ja esi kaut ko noskatījusi tad labāk aizbraukt un visu apskatīt, ja ir iespēja. Džinsa jakas un kardiganus par 60eiro nemūžam nepiktu.
fifa @ 23.09.2019 13:20Jaja, tas pašas. Ļoti nepatika
tas tak ir butterfly brand! :Dmiss99 @ 23.09.2019 16:2570 eiro par kostīmu,par bezbrenda kostīmu,zeme paveries :D
MaijaGardi @ 23.09.2019 16:34Skatos, ka Butterfly ir arī rotaslietu brends.
Es nebūšu negatīva, atkārtošos, ka šis zīmols lieliski parāda ka ieguldīts darbs sociālajos mēdijos atmaksājas, bizness iet uz urrā, dāmas iepērkas, viss notiek, tā arī ir māksla PĀRDOT, kas diemžēl daudzi pat pieredzējušiem profesionāļiem pieklibo ;)
+++?miss99 @ 23.09.2019 16:2570 eiro par kostīmu,par bezbrenda kostīmu,zeme paveries :D
kāds rotaslietu brends? Nopirkt Swarovski rotas, un notirgot dārgāk ar butterfly uzlīmi??? ???Baigā māksla.MaijaGardi @ 23.09.2019 16:34Skatos, ka Butterfly ir arī rotaslietu brends.
Es nebūšu negatīva, atkārtošos, ka šis zīmols lieliski parāda ka ieguldīts darbs sociālajos mēdijos atmaksājas, bizness iet uz urrā, dāmas iepērkas, viss notiek, tā arī ir māksla PĀRDOT, kas diemžēl daudzi pat pieredzējušiem profesionāļiem pieklibo ;)