preškam tur vispār kko pirkt?Evelīna * @ 22.09.2019 14:58Mani interesē -
Vai tiešām ir tik traki ar to apģērbu kvalitāti -kā te iepriekš rakstīts?
Vai tiešām uzvelkot, uzreiz pilnigi viss irst pa vīlēm vai nomazgājās krāsa, izstaipās vienā rāvienā?
Vai tiešām, tur pilnīgi neko nevar pirkt?
es tā neteiktu ?esmu redzējusi stulbas kazas, kuras piemerišanas kabīnē mēra arī apakšveļu un ko tik nē. Taka pirms pirkt 3x apskatos. Te arī bija sen meitenes diskusijas, kur biksītēm bija iekšpuse netīra ar citas meitenes kājstarpes saturu..feinulee @ 22.09.2019 12:23
bet ja runa ir konkrēti par bodijiem, tad viņiem aizmugure ir kā stringbiksītes un veikalos neviens stringus nemēra.. padomā viņas fotosesijās nostaigā ar tiem bodijiem pus dienu starp kājām un pēc tam tirgo kā jaunus...
Palmiņa @ 22.09.2019 15:11preškam tur vispār kko pirkt?
Tadas drēbes vari pasūtīt 2x lētāk.
+neticu, ka tiešām pēc tām fotosesijām kko tur mazgā vai viņas pašas sev visu to pērk. Un kvalitāte jā, slikta. Man žēl atdot kaut kādus 60 eur par somu, kura pēc mēneša nodilst un izskatās pēc sū*a. Tad labāk nopērku Zara, h&m, Daniele Donati vai jebkurā citā veikalā un kalpo šobrīd 3 gadus kā jauna. Palasi FB atsauksmes un reti kura saņem visu kā vajag un nav kkadi diegi uz āru vai vēl nez kas.
es tā neteiktu ?esmu redzējusi stulbas kazas, kuras piemerišanas kabīnē mēra arī apakšveļu un ko tik nē. Taka pirms pirkt 3x apskatos. Te arī bija sen meitenes diskusijas, kur biksītēm bija iekšpuse netīra ar citas meitenes kājstarpes saturu..
Ari veikalos visi džemperi un krekli ar sviedriem, tonāliem, smaržām, netīri. Pa nagiem sadot, ka nevar iemācīties iet uz veikalu pirkt apģērbu BEZ makeup.. Sviests.
Palmiņa @ 22.09.2019 15:11preškam tur vispār kko pirkt?
Tadas drēbes vari pasūtīt 2x lētāk.
+neticu, ka tiešām pēc tām fotosesijām kko tur mazgā vai viņas pašas sev visu to pērk. Un kvalitāte jā, slikta. Man žēl atdot kaut kādus 60 eur par somu, kura pēc mēneša nodilst un izskatās pēc sū*a. Tad labāk nopērku Zara, h&m, Daniele Donati vai jebkurā citā veikalā un kalpo šobrīd 3 gadus kā jauna. Palasi FB atsauksmes un reti kura saņem visu kā vajag un nav kkadi diegi uz āru vai vēl nez kas.
es tā neteiktu ?esmu redzējusi stulbas kazas, kuras piemerišanas kabīnē mēra arī apakšveļu un ko tik nē. Taka pirms pirkt 3x apskatos. Te arī bija sen meitenes diskusijas, kur biksītēm bija iekšpuse netīra ar citas meitenes kājstarpes saturu..
Ari veikalos visi džemperi un krekli ar sviedriem, tonāliem, smaržām, netīri. Pa nagiem sadot, ka nevar iemācīties iet uz veikalu pirkt apģērbu BEZ makeup.. Sviests.
Evelīna * @ 22.09.2019 15:15
Mani, vienkārši interesē, citu pieredze ar Butterfly drēbēm!
Es neko netaisos sūtīt. Labak kaut kad aiziešu uz vietas, paskatīšos, kas tad tur īsti notiek.
feinulee @ 22.09.2019 15:19
es arī kaut kad gribēju intereses pēc aiziet, bet esmu dzirdējusi,ka Elīna dzīvē ļoti nejauki izturas pret meitenēm, it sevišķi ja tu aizej tikai paskatīties, ja tu nepirksi divus pilnus maisus tad tev tur neviens pat it kā nepievērsīs uzmanību. Tā esmu dizrdejusi
fifa @ 22.09.2019 16:18Esmu tur 4reizes bijusi, divās no tām neko nenopirku, jo viss likās dārgs. Man arī nav vajadzīgs, lai kāds baigi pievērstu uzmanību un skrietu uzreiz klāt. Iegāju, meitenes sasveicinājās un teica, ja vaig lai visu jautāju, viņas palīdzēs. Šo to pielaikoju, pateicu paldies un aizgāju.
fifa @ 22.09.2019 19:44Nu kā jums jaunās parkas? ?