zin ka ,vēl viens iemesls kāpēc es nesekoju vairs - jo visu laiku melo ... Būtu daži jautājumi ko uzdot,bet jēga ? Tie pat nebūtu uzbraucieni,bet reāli par biznesu un attīstību,bet jēga uzdod,pat ja atbildes tad 99% būs meli. Man pat negribas beigās ticēt ,ka paši savus ratus nav salauzuši 😂😂 tik ļoti tālu ,ja Didi teiks labrīt,tad es domāšu ,ka storiju vakarā un viņa meloLyncha @ 23.03.2023 16:23Ak, Didī, ak Didī??. Nu gan, sataisījusi gatavo seriālu! "Ugunsgrēks" nervozi pīpē stūrītī. 2 nedēļu laikā - salauzti rati, dabūti rati, ķengursoma ir/bija/nav_drāma, darbinieku drāma, un puķu drāma.. nu, sadarbību. un te atbraucot, hei, apzagti nabadziņi,jo viņu lupatas kādam nu šausmīgi vajag??. Uzreiz pēc ažiotāžas par fatshaming video. Iiiiiinteresanti. Interesanti. Tāda sakritība.??
Lyncha @ 23.03.2023 16:23Ak, Didī, ak Didī??. Nu gan, sataisījusi gatavo seriālu! "Ugunsgrēks" nervozi pīpē stūrītī. 2 nedēļu laikā - salauzti rati, dabūti rati, ķengursoma ir/bija/nav_drāma, darbinieku drāma, un puķu drāma.. nu, sadarbību. un te atbraucot, hei, apzagti nabadziņi,jo viņu lupatas kādam nu šausmīgi vajag??. Uzreiz pēc ažiotāžas par fatshaming video. Iiiiiinteresanti. Interesanti. Tāda sakritība.??
Marcipaaans @ 23.03.2023 16:29Reāli kādu labumu dod sekošana didrai? Rīgas dzīvoklis, taurenis, tenerifes dzīvoklis, drāma, rīgas dzīvoklis, taurenis, kungu kebabs, taurenis, rīgas dzīvoklis, malagas dzīvoklis, drāma, malagas dzīvoklis 2, drāma, rīgas dzīvoklis, taurenis, drāma, kungu kebabs un tā uz riņķi ? viņi vispār ne ar ko noderīgu nedalās. Ja uz citiem ir interesanti skatīties, tad šeit nav vispār nekā, kā vērts būtu sekot. Nevīžīga sušķe, kurai par apģērbiem nav nemazākā saprašana, jo visi ir bombīgi, kruti un džemperveidīgi audumi ? ā zinu vienu iemeslu - cirks par brīvu ?
gribuiemestkapeiku @ 23.03.2023 16:36Annemarija vairs profilu neslēpj,jo Džeisonu likt aizliegts, vairs nav kādas nedēļas 3 vismaz likusi neko ar viņu
ziepes @ 23.03.2023 15:01sasapņojies baigi par to ka tādā veidā pat caur galiem kaut kur var uzzināt kas aiz insta profila sēž ? ietekmele noteikti caur vpn, visi gali ūdenī pat tad ja policija būtu tik uzņēmīga lai kaut ko meklētu šajā virzienā.
mazaaduuda @ 23.03.2023 17:56Ooo, Q&A abiem atvērts. Nezinu ko lai pajautā, uz iepriekšējiem jautājumiem neesmu atbildes saņemusi. :D
Laikam nav bombiski. ???
mazaaduuda @ 23.03.2023 17:56Ooo, Q&A abiem atvērts. Nezinu ko lai pajautā, uz iepriekšējiem jautājumiem neesmu atbildes saņemusi. :D
Laikam nav bombiski. ???
Helga Andersson @ 23.03.2023 18:14interesants tas Ieteklemes peedeejais storijs par braakji - ka piedaavaa remontinju vai 3 eiro atlaidi. kapec lai es vispar kaut kad kaut ko vel veletos pirkt no didras, ja pirmaja reize jau brakjis, kuru pat nevar atgriezt. drausmiiga cilveku apchakareshana, es nemaz nesaprotu, kaa tas ir legaali.