Chrishma @ 18.09.2019 20:47Meitenes, palasat facebook diskusiju Krista Monta Dervina profilā.. par šo Elīna Didrihsone arī bija live uztaisījusi pirms laika. Viņu tur reāli atmasko! Džinsa jakas pa 30 eur izrādās var citos saitos dabūt!
Kalme @ 19.09.2019 23:56Ja godīgi, es neizprotu šo naidpilno aprunāšano, kas tiek vērsta pret tā sauktajiem influenceriem. Neko jaunu nepateikšu, bet tā tas ir - tev ir iespēja izvēlēties, kam sekot un kam ne, tāpat kā dzīvē mēs izvēlamies cilvēkus, ar kuriem gribam uzturēt kontaktus un no kuriem turamies pa gabalu. Mēs esam tik dažādi... katram savs. Es sekoju vairākām influencerēm, ne vienmēr man patīk viss, ko viņas publicē, bet tāpēc es publiski negānos un vismaz elementāri cienu to, ko viņš dara. Tā ir viņa paša darīšana. Protams, katram ir tiesības izteikt savu viedokli, bet man vienkārši nav saprotams, kāpēc kurināt negatīvo... vismaz izsaki to kā ieteikumu, liec vietā pozitīvās lietas, kas tev šai profilā patīk.
Protams, ja runa ir par komerciālām attiecībām - cita runa, klientam par iztērēto naudu ir tiesības saņemt atbilstošu preci un par sliktu produkta kvalitāti jābrīdina arī citi. Bet kaut kāds cilvēciskais faktors tomēr arī jāsaglabā. Manuprāt.
Negrib likt vīru, jo tas kā viņi sāka ir diezgan netīri un daudziem par to ir/bija viedoklis. Negrib, lai uzpeld vecie sūdi.na na na Dīva @ 20.09.2019 21:33Kad Dzenei vaicā kaut ko par viņas vīru live video viņa vienmēr pasaka, ka vīru viņa negrib jaukt savā instagrama dzīvē, bet likt bērnus publiskai apskatei 24/7 un cepties ja kāds aizrāda par bērnu plikajiem dibeniem to gan var! Dīvaini vīru slēpj, bērnus ne!
Cik esmu dzirdējusi gan Didrihsonei , gan Dzenei un vēl Dananbergsonei bez vīriem dzīves veids nebut nebūtu tāds kā ir tagad! Un tā arī izskatās, ka bez vīriem neko jau diži nemāk. Elīna pat angļu valodu nerubī, ir vidusskolas izglītība jo uzsver ka mācities taču ir galīgi garām ja var par savu biznesu dienā štukas sist gaisā!
moš tev jānopērk maģiskais bodijs ar daļu Elīnas un vot notiks meičuku brīnums un varēsi ēst visu kas kustas un nekustas!!Saimniece110100 @ 20.09.2019 22:38Bībele un Elīna kopā īsti nelīmējas, bet nu pieliet visiem pilnas ausis un gorities gan vina prot, tāpat kā ēst visu pēc kārtas un nepienemties svarā. Es ar tā gribu?