ekspertize @ 26.03.2020 23:18Cita cilvēka dzīves nedzīvošana padara mani par labāku.
Absolūti nekorekta kritika par citu cilvēku izvēlēm padara mani par labāku.
Nesēdēšana dīvānā un trulu komentāru nepostošana anonīmi par cilvēkiem, kas dara daudz vairāk, padara mani par labāku.
Es varētu uzskaitīt vēl, bet domu jau saprati.
ekspertize @ 27.03.2020 09:30Es saprotu, ka ir cilvēki, kuriem kaut ko stāstīt ir bezjēdzīga laika tērēšana. Uz tevi vairs laiku neziedošu. ?
Dāmas, dzīvojiet savas dzīves. Neatkarīgi no tā ko darīsiet un cik daudz, par visiem tenkos. Tā ir dzīves realitāte. Veltiet laiku sev, apgūstiet jaunas prasmes un dzīve būs tik koša, ka pat negribēsies līst citu biznesos un ar pirkstu anonīmi rādīt kas nepareizi un kas pareizi.
Ui30 @ 27.03.2020 23:35Skatos, ka sen viņai Monta nav bijusi bildēs. Šodien pačekoju, un viņas laikam viena otrai vairs neseko IG? ?
Ui30 @ 28.03.2020 00:50
nu laikam zem akmens dzīvoju
Mikrii @ 23.03.2020 21:58Interesanti, ka tagad parādījis jauns insta veikals, kur redzams čmotkas nāk no tās pašas vietas, kur ņem Didra - dressdream.eu
Šī ir tā pati lapa, kas ir ciešā sadarbībā ar Montu. Moš pat viņa tur dažas ģēlas bīda, jo daudz ko zin.
Tupeles atkal ir šajā lapā - lamodalv
vivii @ 28.03.2020 01:55
Kā tautās runā, tad esot bijis liels kašķis starp abām. Pāris komentāros bija teikts, ka it kā Monta Elīnu ir uzmetusi un kaut ko sliktu sastrādājusi.
Redzot to, ka Monta tagad ir pārgājusi uz dažādām sadarbībām un arī kaut kas bija saistīts ar poļu apaviem (jo loģiski, Monta zin visas Elīnas točkas), tad tā varētu būt pat taisnība. Un tādā ziņa, Monta malacis, aptina “gudro” Elīnu ap pirkstu ???
ekspertize @ 26.03.2020 22:36Pievienošos vienai no dāmām, kas minēja, ka ik pa laikam iemet aci tieši šajā diskusijā. Es arī lasu, reti kad uzrakstu kaut ko, bet nu jau mani tas trulums, kas šeit valda, vairs nepārsteidz. Ir dāmas, kas pat seko līdzi tam, kas kam seko IG un kas nē, lai tik varētu paklačot un palaist kārtējo baumu. Ja man kādreiz nešķita meiteņu kontingents TIK ļoti briesmīgs, kā puiši mēdza stāstīt, tad tagad tiešām saprotu, ka pilnīgi normālu domājošu dāmu ir teju kā 3 pret 100 tupajām. Te šis ļoti uzskatāmi atspoguļojas. Diemžēl.
Montyna @ 29.03.2020 12:51Tas fake Alexander Macqueen botas ???
Ta Marija ir ari ta, kura vinai seju sabojaja ar fileriem.