zakjeniite18 @ 08.07.2019 12:50Man skatoties viņas storijus rodas tikai viens jautājums: kā pārējiem neizbesī, ka viņa visu laiku visu filmē? Vai tur randiņš, vai dzimšanas dienas ballīte - telefons rokās un tik filmē. Kā var izbaudīt svētkus un kopā būšanu, ja otrs ir tik ļoti pārņemts ar sevi?
Man tas vienkārši nav saprotams...
Dansone @ 27.05.2019 13:44
Varētu, lūdzu, padalīties?
Var arī privàti.
Paldies ! :)
Kristan @ 27.05.2019 12:30
Pati arī pirms kāda laika vēlējos šo to iegādāties no Butterfly, jo visas tik ļoti jūsmoja par apģērbiem, cenām un kvalitāti, līdz brīdim kad iepazinos ar vienu no tauriņiem kas pastāstīja mazliet smalkāk. VISAS DRĒBES IR IEVESTAS NO ĻOTI LĒTAS POLIJAS BĀZES. JA BĀZĒ KLEITA MAKSĀ €10, TAD DIDRIHSONE PĀRDOS VIŅU PA €60.
Tieši ŠĪ iemesla dēļ es pārdomāju. Ar draudzeni ilgstoši meklējam un atradām šo bāzi. TAGAD KATRU REIZI KAD VINA IELIEK STORIJU UN CENU, MAN VIENKĀRŠI GRIBAS RAUDĀT.
TĀ KĀ, JA KĀDA VĒLAS STAIGĀT BUTTERFLY DRĒBĒS BET TAS LIEKAS PAR DĀRGU, PAJAUTĀ DROŠI MAN LINKU - NOSŪTĪŠU. TUR TU VARĒSI IEGĀDĀTIES VISU TO PAŠU PAR 60% LĒTĀK.
JAUKU VISĀM DIENU.
moonshine @ 04.08.2019 13:04Neiepērkos butterfly, bet zinu īpašnieci. Kas par biznesiņu :D Kādas tur lupatas? Ir kvalitatīvas vispār, ja jau no aliexpress, ja!? :)
annyhonney @ 13.08.2019 12:04Kàda var ielikt šeit linku “superīgajām drebem”? ??
Paldies
19Kri_tīne95 @ 30.08.2019 13:23Lai redzētu cenas https://ptakonline.com/en/
nepieciešams reģistrēties, bet kā Jūs piereģistrējaties ja tāda Latvia reģistrējoties nav pieejama?
Tiara @ 19.12.2018 11:54Pati gan neko neesmu pie viņas pirkusi, bet sekoju instagram. Katrs jau taisa biznesu, kā māk un kā patīk. Neviens jau neliek mums neko pirkt. Drēbes daudzas glītas, bet sapratu no draudzenēm, ka bieži kvalitāte neatbilst cenai. Man vairāk interesē, ko domājat par pašu Elīnu? Liekas ļoti samākslota dāma
Bordo @ 19.12.2018 13:54Esmu pirkusi pie Elīnas vienu kleitu vasarā. Komunikācija caur IG - so so, ilgi atbild un šķiet, ka vispār nelasa, ko otra puse raksta. Naudu lika skaitīt uz mammas vārda kontu kaut kādā PaySera Lietuvā. Tāpēc šaubos, ka Latvijas VID te kaut ko var vispār izsekot saistībā ar nodokļiem. Taču kronis bija kad, pēc pāris dienām, kad jau vajadzēja saņemt Omnivā, nekā nav. Rakstu, kas par štepseļiem. Atbild - Ouu, Sorry, kleitiņas beigušās. :-D Tak elementāri pārbaudi, pirms liec skaitīt naudu....Viss Ok, beigās tomēr dabūju savu kleitu. Par to cenu normāla kvalitāte, neko daudz arī negaidīju.
Par pašu Elīnu... Nav labi teikt sliktu par cilvēkiem, ko lāgā nepazīsti, bet nu šeit viņa pati sev liek visiem apskatei ar tieši šādu mērķi. Elīna šķiet diezgan neizglītota un tukša meitene, kas neko citu par “ei, meičiņas, kādas man seksīgas kleitiņas,uuu...” nemāk :-D Tā iemesla (un mega uzaču dēļ:-D) atsekoju viņai IG. Un plusā vēl tā nemitīgā ticības piesaukšana un iešana uz draudzi... Šķiet ļoti uzspīlēti un neīsti.
Lai vai kā, nekas nav pret viņas biznesu, bet ticu, ka to pašu var darīt arī kvalitatīvāk un augstākā līmenī.