neiedziļinies. Tikai pateikšu priekšā ,ka ģimeniskās vērtības tur nav , kkāda imitēšana un plika d*šanaMathilde @ 20.01.2023 21:10
neiedziļinos.
Es redzu ģimenes cilvēkus, kuri vada savu uzņēmumu. Jauni, enerģiski, uzņēmīgi.
Lai viņiem
veicās!
Mia6 @ 20.01.2023 21:39neiedziļinies. Tikai pateikšu priekšā ,ka ģimeniskās vērtības tur nav , kkāda imitēšana un plika d*šana
es tikko gandrīz nokritu no krēsla. 🤣🤣🤣🤣 Annemarij, tā Tu? Jums busiņā garlaicīgi mājupceļā, ka forumā jāsēž?Mathilde @ 20.01.2023 21:48
tu nu zini!
Pietiek ar to, ka viņi ne zog, ne dzer, ne vēl kā tizli izdarās.
Elīnai enerģija lien pa visām vīlēm ārā. Un neviens nav ideāls.
Atcerieties, ka seksīgs, skaists, dāsns, gudrs, labsirdīgs parasti ir vairāki cilvēki, ne viens!!!
Man vnk mēle neceļās kko teikt par šiem jaunajiem
cilvēkiem, jo viņi ir tik ļoti pārņemti ar savu ģimeni un darbu, tāpēc novēlu tikai veiksmi.
Nevar salīdzināt ar kirpičiem, kuru aprunāšanā es ņemu dalību.
Mathilde @ 20.01.2023 21:48
tu nu zini!
Atcerieties, ka seksīgs, skaists, dāsns, gudrs, labsirdīgs parasti ir vairāki cilvēki, ne viens!!!
cilvēkiem, jo viņi ir tik ļoti pārņemti ar savu ģimeni un darbu, tāpēc novēlu tikai veiksmi.
tāpat kā acis uz kaktiņiem 🤣Gudralapsa @ 20.01.2023 21:54
"Mēle neceļās" ?
Parasti jau "roka neceļās", bet ok, viss skaidrs te! ??
Mathilde @ 20.01.2023 21:48
tu nu zini!
Gudralapsa @ 20.01.2023 21:54
"Mēle neceļās" ?
Parasti jau "roka neceļās", bet ok, viss skaidrs te! ??
Dita.D @ 20.01.2023 22:08Tas storiju haoss visticamāk ir tāpēc, ka tagad ir iespēja “ieplānot” storijus un postus. Saliec jau pirms laika un norādi cikos publicēties, tāpēc visticamāk ir tas haoss, ka kaut ko stāsta, pa vidu random “bubble džemperis ar vīlītēm” un tad atkal turpinās storijs.
jā, bet te storiji no ceļa uz mājām un te storiji no baļļas, pa vidam bombīgie legingi un halāts utt 😀Lula @ 20.01.2023 22:13
man liekas, ka tas speciāli. Piesaista uzmanību ar "ceļojumu" un pa vidam noreklamē šmotkas
Kāpēc sievietes taupa uz operāciju. Īpašu krūtīm. Var uztaisīt lielas, taču skaistas. Tagad izskatās ļoti dīvaini un nesmuki. Dažādas. Tai pašai dzenitei. Nav lielas krūtis. Bet skaistas. Pat pēc bērniem skaistas. Man dzenite pilnīgi neitrāli, bet krūtis skaistas.