tādēļ, ka viņai neviens to nepateica…Anchuks @ 19.01.2023 20:45Jums arī neliekas ok Džeisona adītais kombinezoniņš tādiem laikapstakļiem? Un vēl tā butterfly sintētiskā sega. Nabaga bērns. Skaidrs ka Elīna neprot ģērbties atbilstoši laikapstakļiem un vietai kā tādai, bet kādēļ jācieš bērnam?
pohujinjs par to kostīmu, bet tās plikās rokas bērnam vakardien storijos, ja laukā vismaz ir -5.Anchuks @ 19.01.2023 20:45Jums arī neliekas ok Džeisona adītais kombinezoniņš tādiem laikapstakļiem? Un vēl tā butterfly sintētiskā sega. Nabaga bērns. Skaidrs ka Elīna neprot ģērbties atbilstoši laikapstakļiem un vietai kā tādai, bet kādēļ jācieš bērnam?
mazaskudra @ 19.01.2023 19:02
Taisnība. Annemarija uz doto brīdi ir tāda kā vecākā māsa, kas tikai pieskata kamēr vecāki nav mājās.
Un Didrihsonu pārim patiesībā noderētu tiešām laba aukle, kas zina ko dara, jo viņi paši atsakās mācīties un darboties.
Viņiem bērns ir kā aksesuārs. Žēl, bet fakts.
vai uz spa “uz maiņām” aiziet 😀IceCream @ 19.01.2023 21:39
Tāpēc, ka normālu profesionālu aukli neizraustīs kā Anmariju pēc Didras stabules piecos no rīta vai svētdienu vakaros, kad viņai bačatu sagribēsies uzdancot atkal.
Ausmas tante @ 19.01.2023 18:09Man ir interesē, kur ir Annemarijas vecāki, draugi, radi. Kāpēc neviens neinteresējas un neliekas ne zinis, ka viņa tur praktiski dzīvo? Vai neviens vinai nav pateicis, ka tas nav īsti normāli?
man interesē kur Elīna ar Nauri Annemariju atrada. Viņa strādā Butterfly, vai es kko jaucu? 🤔IceCream @ 19.01.2023 21:53
Paskatījos, ko google par viņu saka, neko par ģimeni, tik ka skolas laikā viņai bijis vēl vārds Linda un mācījusies kopā ar Alisi Haijimu. Nu vismaz 7. klasē labi piedalījās angļu valodas konkursos.
neko tu nejauc 😀Shamza @ 19.01.2023 22:58man interesē kur Elīna ar Nauri Annemariju atrada. Viņa strādā Butterfly, vai es kko jaucu? ?
strādā butterfly un visi ir sektanti.Shamza @ 19.01.2023 22:58man interesē kur Elīna ar Nauri Annemariju atrada. Viņa strādā Butterfly, vai es kko jaucu? ?
Sekta. Domāju, ka tā nāca pirms darba Butterfly.Shamza @ 19.01.2023 22:58man interesē kur Elīna ar Nauri Annemariju atrada. Viņa strādā Butterfly, vai es kko jaucu? ?
Man nāk butterfly vēstkopa e-pastā - tur tekstos ir tas pats ig līmenisHiacinteBurkaa @ 19.01.2023 08:52
Man arī krīt uz nerviem, ja pieaugušam cilvēkam ir tāda leksika. Totāla "ģerevņas" sajūta.
Jaunsprofils @ 19.01.2023 23:00Elīna varētu instagramā uztaisīt poolu ar jautājumu- tu tici visam ko es saku? Ar atbildēm jā un nē.
zebramežā @ 20.01.2023 01:14Man nāk butterfly vēstkopa e-pastā - tur tekstos ir tas pats ig līmenis
HiacinteBurkaa @ 20.01.2023 08:28Gaidījāt jaunumiņus no Annemarijas? ? Cik bildes filmētāja/montiere ar Džeisonu pa šīm dienām jau ir ielikusi? Un cik gādīgā mammīte? ?
https://failiem.lv/u/denz9n9x3