Dansone @ 06.07.2019 22:37
Vot gribās salikt FB šo visu, lai citas redz. ??
man jau liekas, ka nav jēgas nekādos facebook likt, pa lielam gandrīz visi par šo zin, tikai tas, ka preces ir aliexpress, nenozīmē, ka viņa no turienes sūta, esmu diezgan pārliecināta, ka viņa vienkārši iepērkas Polijas tirgū un viss, tāpēc to pašu var visādos ali atrast arī, man pašai ir zināma meitene, kas ļoti labi zin visu šeit jau izrunāto par butterfly, bet regulāri tur iepērkas, viņai vienkārši vienalga, patīk prece - pērk. Es vēl esmu sapratusi, ka tādas pašas preces var atrast mazpilsētu apģērbu veikalos, Aizkrauklē piemēram, Sigulda, Bauska. Tieši tāpēc arī domāju, ka viņa iepērk to visu Polijas tirgū. Manai mammai savā laikā, tas bija kādā 2000 gadā, arī bija apģērbu veikals, bija Bauskā tāda "Sakta", mamma brauca uz Poliju, pirka tur apģērbus vairumā un pēc tam tirgoja savā veikalā, tā bija tāda prakse, visi tur tā darija, tā dara arī šobrīd, piemēram Siluets, viņi diezgan godīgi ir aprakstījuši mājaslapā no kurienes nāk drēbes, facebook ir vēl tāds vivishop, viņi pat liek postus, kad aizbrauc uz kaut kādu vienkāršu Itālijas tirdziņu un iepērk tur drēbes, tā atšķirība ir tajā, ka daudziem viss notiek godīgi, bet Elīnas shēma ir negodīga, paskatieties jau vien cik viņai drēbes ir interneta veikalā kur viss notiek oficiāli un cik viņai daudz preces ir veikalā uz vietas, kur nauda paliek viņai kabatā un tā melošana par to, ka mamma šuj, labi jā, kaut ko jau viņa šuj, bet nevajadzēja Elīnai visu uzsākt ar to, ka visu šuj mamma. Tas ir tikai normāli iepirkt drēbes citur un pārdot viņas dārgak, katrs mazpilsētas veikals, Rīgas tirgus utt. tā dara, tikai vot tas godīgums un uzcenojums. Tāpat pie Elīnas ies cilvēki, esmu ieverojusi, ka parasti tādi, kas grib vienkārši iečēkoties, atzīmēties, jo Elīna taču ir tik stilīga. Man viena zināma dāma ir pārvākusies uz Poliju, esmu ieverojusi viņai bildēs kleitas kā Elīna tirgo, tā ka domāju, ka turpat Poļu tirdziņā ieķerts. Kā arī Āgenskalna ķīniešu veikalā arī šis tas parādījies jauns, tās "šļopkas" ar puķēm, ko Elīna nesen rādija storijos, tādas tur ir un redzēju kleitas kā Siluets tirgo.