No sākuma teica, ka uzdāvinājusi saviem vecākiem braucienu, bet liekas, ka tur brauc tikai Elīna, Nauris, māmuļa un Annemarija + Džeisons.DomuGrauds @ 15.01.2023 12:07Nu protams ka aizmugurē Džeisons ar Omi? Pati jau ar savu bērnu nevar sēdēt kopā?
viņa nesen atrādīja telpas, kuras nebūšot veikals, bet gan noliktava, jo nav kur it kā lielos apjomus likt. Vai tik drīzāk nebūs tā, ka vien noliktava pastāvēs un viss, jo neviens klātienē neiepērkas.CallMeAnnika @ 15.01.2023 16:01Vēl pagājušā gada nogalē meklēja un bija jau paviesoties Oriflame telpās, ka būšot plašas telpas gan 1.stāvā, gan pagrabstāvā, bet tagad jau runā par to, ka vajadzētu veikalu taisīt ciet? Tad jau tiešām tēlo, ka tik labi iet. Un tajā BIG SALE kā stāv, tā stāv vienas un tās pašas drēbes. Neviens nepērk pat ar lielo atlaidi.
BellaCiao @ 15.01.2023 12:16
Boulingā arī, piemēram, uz ekrāna bija vārds “auklīte” nevis Annemarija.
Cilvēki negrib iet iekšā, jo tur tiek visu laiku filmēti live, pārvilkti manekeni utt. Garām ejot esmu gribējusi ieiet iekšā paskatīties, bet attur viss tas balagāns. Cilvēki grib mierīgi apskatīt lietas nevis katru dienu divas reizes jāpārģērbj manekens vai jāfilmē live, jābļaustas un jātirinās pa veikalu.Marcipaaans @ 15.01.2023 16:18viņa nesen atrādīja telpas, kuras nebūšot veikals, bet gan noliktava, jo nav kur it kā lielos apjomus likt. Vai tik drīzāk nebūs tā, ka vien noliktava pastāvēs un viss, jo neviens klātienē neiepērkas.
Runājot par Oriflame telpām, nav jau tur kāds cits iekārtojies?
un tad dzeltenajos parādītos raksts, ka taurenim nemaz tik labi neveicas, un elīna nevarētu savos storijos muldēt, cik veiksmīga ir un ka pārējiem skauž 😀 gribēšu redzēt gada pārskatu.CallMeAnnika @ 15.01.2023 16:33Cilvēki negrib iet iekšā, jo tur tiek visu laiku filmēti live, pārvilkti manekeni utt. Garām ejot esmu gribējusi ieiet iekšā paskatīties, bet attur viss tas balagāns. Cilvēki grib mierīgi apskatīt lietas nevis katru dienu divas reizes jāpārģērbj manekens vai jāfilmē live, jābļaustas un jātirinās pa veikalu.
Nauris saprot, ka veikals vairs nav izdevīgs, bet Elīnai nebūtu kur likties. Tad mājas pārvērstu ne tikai par fotostudiju, bet arī par veikalu.
mani apstiprināja gandrīz pēc 2 mēnešiem :DLiepaShmiepa @ 15.01.2023 16:04Iešu paraudāt stūrītī par to, ka es neesmu viņai gana laba :D
Sienaguba @ 15.01.2023 17:16mani apstiprināja gandrīz pēc 2 mēnešiem :D
magdalena333 @ 15.01.2023 17:10Par tām telpām jau arī, tas var būt vistīrākais mārketinga triks, Oj mēs meklējam telpas, jo augam un vajag plašāk utt., bet realitātē nekas nemainās, un telpas kā nav tā nav. Tak atrādīja vienas, pazuda, tagad atrādīja otras, nu redzēsim, bet nu, ja Nauris jau ierunājās varbūt par veikala vēršanu ciet, tad laikam jau ar to viss ir pateikts. Jā, gaidam gada pārskatu, tas arī izgaismos to situāciju!
tad viņi kārtējo reizi muldēja?Brendija @ 15.01.2023 17:27
Ļoti iespējams, ka mārketinga triks. Tās telpas, ko viņi kādreiz atrādīja kā savas topošās (bijušās Oriflame telpas), uz to brīdi tur gāja remonts (bija aizklāti stikli ar plēvi). Nodomāju, oo, vai tiešām Didrihsoni remontējas?! Pavisam nesen tur atvēries Frizieru Serviss.. Kā tad, Didrihsoni! ? Jau uz to brīdi remontu tur veica Frizieru Serviss, nevis Buterfly.
Maiga. @ 15.01.2023 16:43Vaitad Didra nepaziņoja, ka ir stāvoklī būdama Tenerife, nevis Zakoponē?!
Wtf :D Mani uzreiz noraidījaSienaguba @ 15.01.2023 17:16mani apstiprināja gandrīz pēc 2 mēnešiem :D
Patinu atpakaļ. Tenerifē viņa paziņoja Naurim. Publiski par 10 nedēļām paziņoja savā guļamistabā. Vecākiem paziņoja savā viesistabā. Opim pie viņa dzīvoklī.BellaCiao @ 15.01.2023 17:31
Es arī apjuku! Neatceros vispār pirms gada Zakopani, un par bērnu visi tika informēti no Tenerifes ?