Jaunsprofils @ 15.01.2023 11:48Viņi mazo arī sprādzē kādreiz krēsliņā? ?
iiieviiite @ 15.01.2023 12:12Blakus Didrai cik saprotu sēž Annemarija? Kādēļ Elīna tik ļoti negrib viņu nekad rādīt? Var jau arī nerādīt, bet pieminēt, ka kopā ar ģimeni paņēmām vēl līdzi vienu cilvēku - draudzeni/aukli. Tagot jau ar nevajag, ja baidās, ka popularizēs meiteni un šī no viņas nepateicīga aizies prom?bet nu diez vai tas notiks.
Man tāda cilvēka apzināta slēpšana, ignorēšana izskatās mazliet necienīgi. Itkā viņa būtu tukša vieta, kas nav pat pieminēšanas vērta.
magdalena333 @ 15.01.2023 11:40Man vispār liekas absurdi, ko viņi dara. No Rīgas ir lidojums Riga -Krakova ar Ryanair, pa diezgan lētu cenu, tad noīrēt auto līdz kalniem, kas vairs nav tālu. Nu kāpēc braukt šīs entās stundas piebāztā auto, brauciens jau vien ir 13h, varu saderēt, ka lielāko daļu viņas to bērnu tūres rokas, tak tas berns nenosēdēs tādu laiku krēslā. Bet, protams, kuram gan no viņiem interesē bērna veselība un labsajūta. Tad vismaz būtu to braucienu sadalījusi uz divām dienām?
gribuiemestkapeiku @ 15.01.2023 12:32Kāpēc tās piegādes visu laiku par velti? Kāds labums??
Silverxangel @ 15.01.2023 09:31Kāds var būt iemesls tam, ka mazais diezgan uzkrītoši pēdējā meneša laikā šķielē? Nevēlos aizvainot, vienkārši interesē! Actiņas nav nostabilizējušās? Vai nepareiza aprūpe, ar to es domāju, ka dod iemeslu mazam skatīties uz augšu vai uz sāniem! Pēdējās bildes ir jau diezgan traki viena actiņa aizslīdējusi??
Mamimami @ 15.01.2023 12:54
Nav tā ka ja omniva par brīvu, tad to noformē kā atlaidi un tad nevar atgriezt preci?
HiacinteBurkaa @ 15.01.2023 11:52
"Jēzus mani sargā..."
magdalena333 @ 15.01.2023 13:59Tak jau ir sūtīts. Tak visiem tur ir vienalga. Ēst iedod bērnam, apģērbj, jumts virs galvas ir, tad ar to arī pietiek. Tak nevienam neinteresē , ka tiek apdraudēta bērna dzīvība. Pat netrūkst sabiedrības daļa, kas neizpratnē ,kāpēc tiek apbižoti Didrihsoni kā vecaki, redz skaužot visiem Didrihsoni, kas pasaka viņu virzienā tā nav pareizi. Tieši tā, mēs tikai varam lūgt, lai tie augstākie spēki stāv tam bērnam klāt!
nejau lai ņem nost, bet varbūt ja biežāk aicinās, šie aizdomāsies.Lula @ 15.01.2023 14:13
Bet ko tad tām iestādēm vēl darīt? Cik zināms, tad zvana, rīkoja tikšanos, noteikti viss ir izrunāts.
Nu, aizsūtīs uz kaut kādiem kursiem - no tā viņi sāks mašīnā sprādzēties?
Bērnu taču neņems nost, ne jau bāreņu namā būtu labāk.