ja es mācētu ielikt bildi es ieliktu. Bet ieraksti kaut vai google teksta pasvitrotaji. Arī tiem ir melni gali citiemMarcipaaans @ 13.01.2023 14:04rādi šurpu ? parasti cigaretēm ir tie melnie dibeni un augšiņas.
Tā vien šķiet, ka pēc Annas dvīņu piedzimšanas, Elīna ir ieņēmusi prātā domu, ka vajag otru. Nevar taču atpalikt no draudzenes, jo viņai ir divi bērni un vēl pietam abas meitas.sauliiite.paula @ 12.01.2023 21:23Naura muterîtei tad ir taisnība, ka tikai Nauris un aukle ņemās ar mazo..skumji…un Elīna vēl grib bērnus..Naurim būs jāņem vēl viena aukle..sanāk, ka Elīna ir tikai iznēsātāja un viss, nekas vairāk viņai neinteresē
Es par Nauri jau tāpat esmu ļoti sliktās domās, bet, ja viņš viņai tādai, kāda ir tagad, vēl bērnu taisīs...madara078 @ 13.01.2023 23:50Manuprāt, Elīna būtu gatava darīt un lietot jeb ko, ja tas palīdzētu nepieņemties svarā, tā kā nebrīnos, ka smēķē. Iespējams, ka viņa kaut kur dzirdējusi un lasījusi, ka smēķēšana nosit apetīti.
Un pirms domāt par atkārtotu grūtniecību, viņai ir jāmeklē speciālists un jāārstē ēšanas traucējumi. Viņa knapi par sevi šobrīd ir spējīga parūpēties. Pēc viņas dzīvesveida un plāniem, izklausās, ka viņa vispār dzīvot nevēlas, cilvēks reāli lēnītēm sevi nogalina. Jā, man viņas ir žēl. Bet atveseļošanās ir izvēle. Un vai dēliņš nav vislielākā motivācija, lai ārstētos?! Ja nav, tad kas būs??
Lauva08 @ 13.01.2023 23:37ja es mācētu ielikt bildi es ieliktu. Bet ieraksti kaut vai google teksta pasvitrotaji. Arī tiem ir melni gali citiem
kurš tad viņai bija? Apskatījos ietekmes storijus .nu neviens nav tāds . Uzraksts vien aizdomīgi viens nevis kā marķieriem vairāki . Un forma...vivii @ 14.01.2023 01:11
Rozā un zilais
HiacinteBurkaa @ 14.01.2023 09:29
Vispār nav līdzīgi.
HiacinteBurkaa @ 14.01.2023 09:29
Vispār nav līdzīgi.
HiacinteBurkaa @ 14.01.2023 10:44Te jau meitenes pareizi jautāja- ko, jūsuprāt, viņa pasvītro? Telefona ekrānu? ? Vai savu pseidogrāmatu, kuru kaut kur dabūjusi, lai sekotājiem apliecinātu, ka prot lasīt?
Meitenearputniem @ 14.01.2023 10:58Patīk ka viņa saprot,ka var ieberzties un pēkšņi viņas #pašipirkām kļūst par sadarbību , piemēram,tai kafijai