ik pa laikam var redzēt lielo paketi, kad reklamē savu bombisko bezvīļu apeni, gan jau ir mēnešreizesSofija123 @ 13.01.2023 15:55Es stipri šaubos, ka viņai ir mēnešreizes, lai varētu palikt stāvoklī. Ok, mēnešreizes var nebūt kamēr baro bērnu ar krūti, bet ovulācija notiek.
vivii @ 13.01.2023 16:33
Jā, manikīrei bija bēres, bet darbiniecei mamma bija slima ar covid un darbiniece centās Elīnai ieskaidrot, ka viņa ir kontaktpersona un jāsēž mājās. Bet Elīna esot pateikusi, ka nav ko runāt muļķības, tāda covid neesot, lai nākot tik uz darbu ???
Sienaguba @ 13.01.2023 16:33ik pa laikam var redzēt lielo paketi, kad reklamē savu bombisko bezvīļu apeni, gan jau ir mēnešreizes
Izklausās loģiski. Nez vai tas klātienes veikals maz sevi atpelna, vai arī tiek uzturēts no ienākumiem, ko gūst no internetveikala. 🤔Justiine @ 13.01.2023 16:35Pirms kāda laika butterfly tiešraidē Nauris uzdeva jautājumu, kam klienti dod priekšroku - iepirkties online veikalā vai klātienē. Daudzi atbildēja, ka online un Nauris teica, ka sāk domāt vai klātienes veikals tiešām ir nepieciešams, Elīnas sejas izteiksmē tajā brīdī bija tāds izmisums, jo veikals taču ir visa viņas dzīve un viņa teica, ka Nauris nedrīkstot viņai to nodarīt, jo veikals ir bijis viņas sapnis utt. Tā kā, butterfly tiešām neiet spīdoši. Nezinu vai tā tiešraide ir saglabāta, gan jau, ka nē?
bija arī darbiniecei uz bērēm jātiek.Arabesq @ 13.01.2023 16:28
Man Didriksoni besī, bet fake news arī nevajag :D Par bērēm toreiz ar nagu meistari bija cepiens, ne darbinieci :D
un ko tad Elīna darīs brīvdienas un svētku dienās. Iedomājies ,tad būs jāpavada laiks ar visiem bērniem pašai. Un tad beidzot uzzinas ka ir uz maiņām bērnus audzināt.Justiine @ 13.01.2023 16:35Pirms kāda laika butterfly tiešraidē Nauris uzdeva jautājumu, kam klienti dod priekšroku - iepirkties online veikalā vai klātienē. Daudzi atbildēja, ka online un Nauris teica, ka sāk domāt vai klātienes veikals tiešām ir nepieciešams, Elīnas sejas izteiksmē tajā brīdī bija tāds izmisums, jo veikals taču ir visa viņas dzīve un viņa teica, ka Nauris nedrīkstot viņai to nodarīt, jo veikals ir bijis viņas sapnis utt. Tā kā, butterfly tiešām neiet spīdoši. Nezinu vai tā tiešraide ir saglabāta, gan jau, ka nē?
Kāpēc lai nevarētu spēlēt boulingu?Marcipaaans @ 13.01.2023 16:20bet nu ja būtu, tad boulingu nespēlētu… lai gan… viņai jau neviens kā parasti nepateica ?
CallMeAnnika @ 13.01.2023 16:07https://butterfly.lv/products/balts-bodijs-ar-oranziem-elementiem-0-3men
https://butterfly.lv/collections/berniem?page=3
Nevienas no bombīgajām zīdaiņu/bērnu drēbītēm nav nopirktas, tai skaitā šis bodijs. Atveda no Turcijas pa vienam gabalam, uzlika atlaidi, bet tāpat neviens nepērk. Slikti, ļoti slikti iet veikalam.
Viņa vispirms varētu beigt bāzt viņas kamerā :DLula @ 13.01.2023 16:38
eu eu fujj, par daudz info, daudz par daudz, liekam vienreiz viņas privātās zonas mierā ?
Sienaguba @ 13.01.2023 16:33ik pa laikam var redzēt lielo paketi, kad reklamē savu bombisko bezvīļu apeni, gan jau ir mēnešreizes
magdalena333 @ 13.01.2023 17:50Es arī nesprotu kāpēc ir tāds priekšstats, ka Nauris ir noteicējs? Tur ir vairāk kā skaidrs, ka Nauris vispār pateikt neko nevar. Tak it visā viņa kritizē viņu. Es arī neticu, ka reali Nauris viņai licis tā mainīties. Nu pati viņa ir ķerta uz savam tievajām ciskām, lieliem pupiem, salmu kaudzi uz galvas, drausmīgais make up, kamieļu lupas, drausmīgais iedegums. Nu neticu, ka Nauris viņu uz to mudina. Jā, sapratu, ka viņš tur izteicies par tiem zobiem, bet redzot visus Elīnas tarakānus, ko viņa runā, tad ticu, ka pati pieņem tādus lēmumus, pie tam te tieši izskatās, ka vina pat neklausītos tajā Naurī, ja viņš pateiktu, ka labāk nedari, apstājies. Es reali redzu, ka Nauris šai ir zem tupeles, un jā, es tieši esmu pamanījusi, ka vina tieši Nauri kritizē nepārtraukti, tā pat nosaka, ko viņam vilkt, ko nē, tad vakar bija nodzen tās ūsas utt. Es Elinā vispār neredzu nekādu sievišķību, maigumu ne kā sievietei, ne kā mātei, tiešām kā tāds tanks, rupja un prasta.