wildnessxo @ 13.01.2023 12:23
Girl, tas ir marķieris. Laikam tiešām patīk sagudrot savas lietas, nekad neesmu pat redzējusi tādu “salt” ??
amoreamore @ 13.01.2023 13:15tam, kā jūs sakat - marķierim, nevienā pusē pat nav korķīša, kas parasti ir lielāks par otru galu. kā arī, ja korķīrs ir noņemts, kur tad ir tā rakstāmā daļa?
IceCream @ 13.01.2023 13:07https://www.apollo.lv/7689552/vai-bazas-pamatotas-bernu-tiesibu-aizsardzibas-inspekcija-komente-didrihsonu-lietu
Nu re, psihologs saka, ka viss viņiem kārtībā.
Apraksts pie bildes nepareizs.
drīz pasniegs vecākošana kursusDadaaa @ 13.01.2023 13:21
Fuck, kas tas par psihologu.
Tad jau īstā pamācība no didrikiem kā jāiemidzina bērns.!
Videomateriālu vērtē VBTAI Konsultatīvās nodaļas klīniskais psihologs: "No bērna attīstības viedokļa video ir pozitīvs un tiek izmantotas bērna vecumposmam atbilstošas metodes - vecāks demonstrē pozitīvu attieksmi, mijiedarbojas ar bērnu, maigi pieskaras un spēlējas ar skanošu rotaļlietu. Bērns ir mierīgs, kustīgs un vēro notiekošo. Apkārtējie apstākļi ir iekārtoti bērna emocionālai un fiziskai drošībai atbilstoši - mīksts paklājs, bērns atrodas mīkstā bērna spēļu manēžā, apkārt atrodas bērna mīkstās rotaļlietas. Video ir redzama tēva spēlēšanās ar bērnu, kas ir svarīgs komponents bērna attīstībā.
Mamimami @ 13.01.2023 11:53
Kāds kurš skatīsies var uztaisīt skrīnšotu kur tie polsteri redzami? Negribu vēlreiz lauzties cauri tām reklāmām.
IceCream @ 13.01.2023 13:11Btw, noreportēju insta to 6 mēnešu bildi kā bērna kailumu.
Un tikai tāpēc, ka tā arī ir.
Teksta pasvītrotājs. Man ir tieši tāds pats. 🤦🏼♀️amoreamore @ 13.01.2023 11:39Eļiņčik, doroguša, kas tad tas, mūsu svētā avs, kas nedzer un nepīpē? https://failiem.lv/u/qhwjve8q8
Berry5 @ 13.01.2023 13:41Man paziņa strādā sociālajā dienestā. Viņa tieši iet uz mājām. Saprotams, ka neko detaļās nestāsta. Bet vispār sapratu, ka tās pārbaudes ir tik primitīvas.. pārbauda vai ledusskapī ir ko ēst, vai bērnam nav riktīgie zilumi, lauztas rokas, pārbauda vai iet uz skolu. Nu skola lielākiem bērniem. Ja abi vecāki pilnīgā pālī un bērni 2 dienas nav ēduši, tad aizvedīs uz centru kamēr vecie atjēdzas. Neviens baigi neiedziļinās tādos sīkumos kā bērnu vazā pa bāriem vai ka nejēdz ielikt gulēt. Viņi nemaz nav kompetenti tādos jautājumos. Un arī ja psihologs pateiks: Jā tas ir par traku, tad pretī vajag pamatojumu. Iesūdzēs tiesā un pats paliks vainīgs.
Nekādus brīnumus no valsts iestādēm nevajag gaidīt
vivii @ 13.01.2023 13:53
Šo ,lūdzu, pārkopē Kiviču grupā, jo daudzas brīnās, kāpēc bt viņiem neķeras klāt. ??
rādi šurpu 😀 parasti cigaretēm ir tie melnie dibeni un augšiņas.Lauva08 @ 13.01.2023 13:47Teksta pasvītrotājs. Man ir tieši tāds pats. ??♀️
mazaskudra @ 13.01.2023 12:57Man tas izskatījās pēc marķiera. Salts tas noteikti nav. Ja nu vienīgi cita pīpīte.
Viņas ir daudz un dažādas. Tiešām - tievas, resnas, īsas, garas. Tieši salt, nav, bet teorētiski kaut kas cits varētu būt.
Metaforaas @ 13.01.2023 14:04
Vai tik nav iedvedmojusies no Džilindžera, kad bija viņa intervijā. Šis tak saltiņus vilka.