Villanelle @ 15.03.2020 11:41Es nevaru! Tie tagad pēdējie storiji. :D :D ELĪN, NEVIENS NESAKA, KA JĀLIEK POSTI, KAS VEICINA PANIKU. Un pat tie ir labāki, lai cilvēki vismaz sēž mājās, nevis vazājas apkārt un saka, ka viss kārtībā! IGNORANT BIT** Paskaties vienreiz mūžā ziņas, nevis dzīvo savā burbulī! Tak visi izglītotie cilvēki uzsver, ka bīstamāki ir cilvēki, kas izliekas, ka viss kārtībā un ignorē drošības ieteikumus, nekā tie, kas sapērk savus wc papīrus un sēž mājās.
Ar bomi pa galvu, lai atjēdzas! Normāls bizness būtu arī aicinājis klientus pirkt savas lupatas e-veikalā, nevis nākt ciemos. Nu tik TUPA, TUPA meitene, goda vārds. Mans mērs ir pilns un beidzot viņai atsekošu, lai saudzētu savus nervus, iesaku jums arī. #unfollowdidra
Tam kuras pieprasa screenshotu. ???
https://failiem.lv/u/eq7vktf4
Montyna @ 15.03.2020 17:46Domaju gan, ka Juta izdzesis savus dzeligos komentarus. ?Man vina likas loti jauks cilveks, bet pec siem komentariem domas mainijas.
Meitene komentara par lupu fileriem un botox neko sliktu jau nepateica. Jutai vajadzeja apraksta ari godigi uzrakstit, kadas proceduras ir veikusi, ieskaitot biorevilitizaciju sejas ada.
Acimredzot 'iesprudusi' majas, un kaut ka jau ir jasenam cilveku novertejums ?
Nopietni skatās uz jaunākām ? Viņam tā zāle izskatās tāda baigi mazā, kur nav īpaši lielā izvēle, vai arī kā tu to zini ?Dienasgals8 @ 15.03.2020 18:25
Juta vienmēr ir izturējusies ļoti augstprātīgi pret visiem, viņa nekad nebūs tā kas būs 1. laipna. Visos pasākumos taisa bitch seju, naba atradusies.. Ņemot vērā ka Gints īsti šo arī neņem galvā un skatās gym uz skaistākām un jaunākām, tad nu Juta savu vairumu vairo ar isntagram palidzibu.. Viņa ka maza, haotiska meitenīte uztver kritiku! Lai gan jau ir sievietes, dāmas gados, lai arī savus komentārus pasniegtu līmenī, bet tā nav.. Tā pati Deimon vien viņa ir.. ? Un pēdējās bildēs viņas augums neizskatās īpaši vairs labi, ar visu viņas veselīgo ēšanu, vitamīniem.utt. Gints ka Gints, taču arī viņā var jau redzēt tādas pazīmes kā nogurums un ādas stāvoklis nav tik elastīgs.
Linlī @ 15.03.2020 21:28Haha, ar Gintu iepazinos personiski un vairākas reizes ir piedāvājis pārgulēt. Vienreiz bija atbraucis uz manu pilsētu, salicis pilnu Instagram ar Jutu un tad vakara rakstija man, ka ir ieradies vai negribu satikties ??
Kaut kur gadu atpakaļ vasara tas bija.
Aarzemniece12 @ 15.03.2020 20:10Nopietni skatās uz jaunākām ? Viņam tā zāle izskatās tāda baigi mazā, kur nav īpaši lielā izvēle, vai arī kā tu to zini ?
Aarzemniece12 @ 15.03.2020 21:37
Haha nopietni ? Labs. Nez kā Juta sprēguļotu, ja šito uzzinātu ? varbūt jau zina, bet nešķiras, jo neviens cits tik tupu neņems.
Aarzemniece12 @ 15.03.2020 21:37
Haha nopietni ? Labs. Nez kā Juta sprēguļotu, ja šito uzzinātu ? varbūt jau zina, bet nešķiras, jo neviens cits tik tupu neņems.
Montyna @ 15.03.2020 22:45Cerams Juta sos komentarus izlasis un padomas.?