Butterfly clothing

 
Reitings 302
Reģ: 07.11.2013
Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |
 
Reitings 984
Reģ: 09.08.2014
isanalapsa @ 24.07.2022 23:20
nu un? :D

Tad arī tas tika apspriests, ka tā viņas ģērbšanās pieeja, kad ņem 3 izm lielākas bikses, neder 😂 bija arī taču meitenes, kas viņai rakstīja ka no tā izvairīties, bet viņa izvēlējās to ignorēt, nu un tāpēc jau ar te par to pasmējās. Turklāt, tā kājstarpes apspriešana bija tuvāka šai diskusijai par lupatām kā šitā mūžīgā audzināšana,jo nu gandrīz katru dienu tika demonstrēts, ka grūtniecēm tauriņa bikses neder 😁
Es sekoju līdzi šai diskusijai kādu gadu apmēram, neesmu kaut kā pamanījusi, ka šeit vispār būtu kādai bijis aktuāli baigi apspriest tauriņa jauno kolekciju 😂 šī diskusija pa lielam ir tikai par didī un viņas dzīvi, neesmu arī manījusi, ka šīs sievietes, kas te šausminās par to, ka tiek apspriesta didī, pašas šeit kaut ko komentētu par tauriņa drēbēm, tad ko jūs šeit dariet vispār? Ko tad jūs savā dzīvē dariet un no darbojieties, ka jums ir laiks te lasīt kaut kādus anonīmus komentārus par didī un vēl te pašas kaut ko komentējiet un uzņemiet negācijas uz sevis. Patiesībā, jūs esiet tādas pašas vien, jo tieši tāpat sēžat anonīmā forumā un kaut ko cepaties. 😘
24.07.2022 23:31 |
 
Reitings 61
Reģ: 03.04.2022
isanalapsa @ 24.07.2022 23:03
Priecājos, ka ir vēl cilvēki, kuri prot atbildēt saturīgi un veselīgi!
Tev ir taisnība,jo klačiņas par tādām nenozīmīgām lietām, viegli smiekli, humors nekaitīgā līmenī ir kaut kas cits, jo mēs esam tikai cilvēki un pilnībā visi kādreiz par kaut ko iesmej. Mani aizķēra šodien tie spēcīgie apgalvojumi,ka nē, viņa teica,ka ir neglīts un viss! Man šodien pašai ir švaka diena, tādēļ tiešām gribējās pajautāt, kādēļ cilvēki tā dara? Kādēļ viņi izdomā to, kas tur nav? Nu kā tu vari gribēt citam piedēvēt kaut ko tādu. Tā paliek labāk? Jā, atnācu izkratīt sirdi par to, ka nolaižas rokas pie tāda negatīvisma un tas tiešām lika aizdomāties par to, kas dažos profilos sēž aiz ekrāna.
Mēs ļoti daudz ķidājam Elīnu,bet kāds kādreiz pats sevi tā ķidā? Mums visiem ir ļoti daudz kļūdas dzīvē, mēs visi esam pateikuši kaut ko stulbu, mēs neviens neesam ideāls un visi mācamies
Elīna ir iekritusi sarunu topā sekotāju dēļ, bet viņa ir tāds pats cilvēks kā šeit visas
Ja mani sāktu tā ķidāt par ikdienu, kustībām, izskatu, varu pateikt godīgi, ka tas beigtos ar asarām, jo būtu viena robeža, kas būtu neizturama
To laikam saprot tie, kuri paši bijuši apceltie tikai tādēļ, ka eksistē
Anonīms vai neesi anonīms, tas nemaina to, kas nāk no cilvēka iekšējās pasaules
Šī ir tikai platforma, bet domas nāk jau no paša cilvēka

Es to pašu šeit novēroju. Dažreiz, kad dzirdu, ka paziņas komentē Didrihsonus, nodomāju, cerams, viņas nav šajā forumā. Man gribētos ticēt un cerēt, ka mani apkārtējie cilvēki nav tik.. nezinu, kā nosaukt! Es nekad neesmu bijusi apceltā un nekad neesmu apcēlusi citus un nezinu, kurš man šūpulī ielika spēju iejusties cita ādā pirms ko saku, bet pat komentējot anonīmi, man neceltos roka rakstīt tādas jēlības, kādas ir redzētas šeit. Kāpēc es te nāku lasīt? Nezinu. Laikam lai redzētu, kādā sabiedrībā dzīvojam.
24.07.2022 23:45 |
 
Patīk
Reitings 613
Reģ: 05.08.2020
aija93 @ 24.07.2022 23:31

Tad arī tas tika apspriests, ka tā viņas ģērbšanās pieeja, kad ņem 3 izm lielākas bikses, neder ? bija arī taču meitenes, kas viņai rakstīja ka no tā izvairīties, bet viņa izvēlējās to ignorēt, nu un tāpēc jau ar te par to pasmējās. Turklāt, tā kājstarpes apspriešana bija tuvāka šai diskusijai par lupatām kā šitā mūžīgā audzināšana,jo nu gandrīz katru dienu tika demonstrēts, ka grūtniecēm tauriņa bikses neder ?
Es sekoju līdzi šai diskusijai kādu gadu apmēram, neesmu kaut kā pamanījusi, ka šeit vispār būtu kādai bijis aktuāli baigi apspriest tauriņa jauno kolekciju ? šī diskusija pa lielam ir tikai par didī un viņas dzīvi, neesmu arī manījusi, ka šīs sievietes, kas te šausminās par to, ka tiek apspriesta didī, pašas šeit kaut ko komentētu par tauriņa drēbēm, tad ko jūs šeit dariet vispār? Ko tad jūs savā dzīvē dariet un no darbojieties, ka jums ir laiks te lasīt kaut kādus anonīmus komentārus par didī un vēl te pašas kaut ko komentējiet un uzņemiet negācijas uz sevis. Patiesībā, jūs esiet tādas pašas vien, jo tieši tāpat sēžat anonīmā forumā un kaut ko cepaties. ?
Tev ir 13?
24.07.2022 23:53 |
 
Patīk
Reitings 613
Reģ: 05.08.2020
Hiatinte @ 24.07.2022 23:45

Es to pašu šeit novēroju. Dažreiz, kad dzirdu, ka paziņas komentē Didrihsonus, nodomāju, cerams, viņas nav šajā forumā. Man gribētos ticēt un cerēt, ka mani apkārtējie cilvēki nav tik.. nezinu, kā nosaukt! Es nekad neesmu bijusi apceltā un nekad neesmu apcēlusi citus un nezinu, kurš man šūpulī ielika spēju iejusties cita ādā pirms ko saku, bet pat komentējot anonīmi, man neceltos roka rakstīt tādas jēlības, kādas ir redzētas šeit. Kāpēc es te nāku lasīt? Nezinu. Laikam lai redzētu, kādā sabiedrībā dzīvojam.
jā, man arī draudzene nesen izmeta frāzes par Elīnu, cik slikta mamma, bet zini kas ir labākais tajā visā? To viņa teica mirklī, kad bērns staigā ar piekakātu pamperu, bet pati dzer sidru 😀 nelikās ne zinis
25.07.2022 00:01 |
 
10 gadi
Reitings 3235
Reģ: 29.01.2009
Skaistslaiks @ 24.07.2022 17:31
Un redz kur mēs arī redzam, pēdējie storiji, visi ar filtriem, bērns dažas dienas vecs, bet jāfilmē tikai caur filtriem. Man jau sen ir jautājums, kā vispār Elīna dzīvē izskatās, jo arī viņa liek filtrus, tik nevar to redzēt storijos, jo viņa neliek pa taisno, bet seja ir pilnībā pārtaisīta, tā pat kā āda, bildēs jau var manīt to patieso paskatu, ka āda patiesībā nav tik perfekta, deguns nav tik slaids un sejas vaibsti arī citi, bet kā ir patiesībā, laikam jāiet uz Butterfly, lai redzētu patieso Elīnu. Nu un tagad liks arī bērnam, lai ir perfekta gluda seja, bez zīdaiņa pampuma, nu jūs saprotat, lai izskatās mīlīgs un cute?

Esmu 1x veikalā viņu redzējusi, tā uzkrītoši ģīmi pētīt publiski nemetos, bet mati viņai bija sausi un savēlušies. To bez visas pētīšanas varēja pamanīt.
25.07.2022 00:02 |
 
Reitings 2035
Reģ: 01.08.2021
Isanalapsa, vai es varu pajautāt Tev, kāpēc Tev liekas, ka Elīna nesaprot, ko runā? Kur Tev ir pārliecība, ka tas ,ko viņa saka arī nav tas ,ko viņa domā? Es personīgi iesaistos sarunās tikai par dažām influencerēm. Cenšos nebūt rupja, neaizskart, bet normāli paust savu viedokli, tā pat kā to dara viņas. Kāpēc šeit, jo centieni pateikt viņām pašām ir vainagojies ar block. Principā par tām, par kurām izsakos zinu, ka šo forumu lasa, tātad mans viedoklis kaut kādā mērā aiziet līdz viņām. Kā jau teicu, nedrīkst šī influencerēšana būt tikai "vienvirziena iela", jo, tad viņu paustās stulbības izplatīsies kā sērga, ir jābūt arī kritikai, lai kaut cik aizietu līdz viņām, ka STOP, tas tomēr nav ok, piemēram, Elīnas badošanās grūtniecības laikā, vai Kivičienes Madaras zākāšana utt. Klusēšana, tikai baro viņu ego, ja viņas dara stulbības, un neviens nepauž kritiku, viņas uzskata, ka dara visu pareizi un kultivē vēl vairāk idiotismu.
Par Elīnu runājot, Elīna nav vairs jauns skuķis, viņa Instagram jau ir pārāk ilgu laiku, viņa ļoti labi ir iemācījusies manipulēt ar sabiedrību. Ja viņu uztrauktu viņas runas veids, kā viņa pasniedz info, ja vina tiešām tik bieži pārteiktos, kā Tu uzskati, tad normāls cilvēks meklētu iespēju kā to labot. Un šeit mēs atgriežamies pie tā, ka Elīna ļoti labi saprot, ko pasaka, bet savu stulbo runu viņa izmato, ja nu gadījumā ir jāatkratās no "es jau to tā nebiju domājusi", vai "lai celtu haipu"! Punkts. Tas ir mans viedoklis
25.07.2022 00:06 |
 
Reitings 1072
Reģ: 30.03.2022
Surikaaats @ 24.07.2022 23:28

Tas bildes bija saliktas šeit, jo tāda tipa peldkostīmu viņa pārdeva sava veikala, ka vulvu var redzēt nepareizi pieliecoties, kas noteikti kādai palīdzēja no iegrabšanas ar nepareizu pirkumu!
Un jo to iežmiegto peldkostīmu viņa velk ar visām birkām, tātad tas nav viņas personīgais. Ko tas nozīmē, nu to var katra pati izsecināt.
---
isanalapsa @ 24.07.2022 23:11
jā, jo man tas prasa dažas minūtes no dzīves, bet šis forums neeksistē dažas minūtes :D ja noņemam nost emocijas,simpātijas,antipātijas,fanošanu, heitošanu utt, sauc kā gribi, tad kur ir tās robežas? Protams, ne jau visi katru dienu skatās viņas storijus, kas šeit kaut ko ir pateikuši, bet tiešām nepiekritīsi,ka ir tādi, kuri lūr katru dienu visu un vēl pamanās taisīt skrīnšotus,video,zūmot kājstarpes,ko tik tur vēl ne un nodarbojas ar fantāzijām?
Man tiešām gribas tādiem cilvēkiem pajautāt ar ko viņi nodarbojas ikdienā un dzīvē :D

Es esmu no tām ļaunajām, kas taisa skrīnšotus, jā. Nav baigi cītīgi jāzūmo, parasti vienkārši jāapgriež bildi.
Paštonējošā pleķi ir smieklīgi galvenokārt tāpēc, ka viņa māca sekotājām, kā to pareizi uzklāt. Nederošas drēbes ir smieklīgas, jo viņa ir modes dāma un apģērbu veikala vadītāja. Sūdīgā apģērbu kvalitāte (caurspīdīgi audumi, diegi, šķības vīles, īpatnēji piegriezumi) ir smieklīga, jo viņa katru dienu atkārto, ka pie viņas ir bombīga kvalitāte.
Bērna nesprādzēšana, pašu drošības jostu nelietošana, bīstama braukšana ar auto, ārstu neklausīšana, pataloģiska melošana, ēšanas traucējumi un ķermeņa dismorfija u.c. nav tik daudz smieklīgi, cik skumji, bet bieži vien ar to saistītās situācijas ir tādas, ka nevar saprast, smieties vai raudāt.
Savukārt, atbildot uz jautājumu, ko tādi cilvēki dara ikdienā... Nu droši vien kaut ko, no kā ir jāatiet, atslēdzot smadzenes ar šādu trulo saturu.
Atļaušos gan sevi nepieskaitīt pie tām, kas ik pa laikam iespļauj trulas jēlības, kuras, starp citu, nav nekādas jēgas nosūdzēt moderatoriem, jo viņiem ir vienalga. Un jā, te regulāri savā starpā plēšas par to, kas ir pieņemami un kas nē, kur ir robežas, kas ir interpretācija un kas - fakti. Ļoti bieži ir sajūta, ka katra skatās savus video, nevis visas vienus un tos pašus. Neko jaunu tu te nesaki.
25.07.2022 00:14 |
 
Reitings 1803
Reģ: 21.02.2022
Tipiska foruma diena, kad elīna maz posto, tad šeit viena cenšas pārsist otras gudrību. 🤣
25.07.2022 00:14 |
 
Patīk
Reitings 613
Reģ: 05.08.2020
Skaistslaiks @ 25.07.2022 00:06
Isanalapsa, vai es varu pajautāt Tev, kāpēc Tev liekas, ka Elīna nesaprot, ko runā? Kur Tev ir pārliecība, ka tas ,ko viņa saka arī nav tas ,ko viņa domā? Es personīgi iesaistos sarunās tikai par dažām influencerēm. Cenšos nebūt rupja, neaizskart, bet normāli paust savu viedokli, tā pat kā to dara viņas. Kāpēc šeit, jo centieni pateikt viņām pašām ir vainagojies ar block. Principā par tām, par kurām izsakos zinu, ka šo forumu lasa, tātad mans viedoklis kaut kādā mērā aiziet līdz viņām. Kā jau teicu, nedrīkst šī influencerēšana būt tikai "vienvirziena iela", jo, tad viņu paustās stulbības izplatīsies kā sērga, ir jābūt arī kritikai, lai kaut cik aizietu līdz viņām, ka STOP, tas tomēr nav ok, piemēram, Elīnas badošanās grūtniecības laikā, vai Kivičienes Madaras zākāšana utt. Klusēšana, tikai baro viņu ego, ja viņas dara stulbības, un neviens nepauž kritiku, viņas uzskata, ka dara visu pareizi un kultivē vēl vairāk idiotismu.
Par Elīnu runājot, Elīna nav vairs jauns skuķis, viņa Instagram jau ir pārāk ilgu laiku, viņa ļoti labi ir iemācījusies manipulēt ar sabiedrību. Ja viņu uztrauktu viņas runas veids, kā viņa pasniedz info, ja vina tiešām tik bieži pārteiktos, kā Tu uzskati, tad normāls cilvēks meklētu iespēju kā to labot. Un šeit mēs atgriežamies pie tā, ka Elīna ļoti labi saprot, ko pasaka, bet savu stulbo runu viņa izmato, ja nu gadījumā ir jāatkratās no "es jau to tā nebiju domājusi", vai "lai celtu haipu"! Punkts. Tas ir mans viedoklis
ļoti iespējams, ka tev ir taisnība, bet tad jau Elīna visu dara pareizi un šīs diskusijas piepilda viņas mērķi
25.07.2022 00:18 |
 
Patīk
Reitings 2919
Reģ: 30.04.2020
Lorra @ 24.07.2022 15:21
Kā var šitā pārspīlēt? Jūs nopietni? ? Viņa nevienā, NEVIENĀ brīdī savu bērnu nenosauca par neglītu. Jūs dzirdat to ko vēlaties dzirdēt. Aizejat un noklausieties vēlreiz to video. Viņa taču teica, ka kamera vnk nepaņem to viņa mīlīgumu, bildēs vienkārši nav tas kas dzīvē. Kas tur tāds ir? Nesaprotu kur jūs izrāvāt, ka viņa viņu sauc par neglītu, vai kaut kādu ne tādu. Ārprāts.

Tā šeit ir klasika-pašas izdomā neesošas lietas un pašas interpretē teikto pa savam.
25.07.2022 00:23 |
 
Patīk
Reitings 613
Reģ: 05.08.2020
Man arī nevajadzēja spraust savas piecas kapeikas un moralizēt, jo visi jau nekad nedomās vienādi un mans izbrīns to nekad neizmainīs, bet priecājos, ka dažas uztvēra domu un bija iespēja normāli parunāties arī ar tām, kuras domā citādāk
Runājot par apģērba mērīšanu, tad pieminēšu to, ka tā notiek visur, tikai mēs to neredzam. Diemžēl ne reizi vien nācies veikalos redzēt bikses, apakšveļu ar asinīm un PAT kakām
Didi jau nav vienīgā, kura samēra un pārdod, tas viss vienmēr ir bijis mums apkārt
25.07.2022 00:30 |
 
Reitings 1072
Reģ: 30.03.2022
isanalapsa @ 25.07.2022 00:30
Man arī nevajadzēja spraust savas piecas kapeikas un moralizēt, jo visi jau nekad nedomās vienādi un mans izbrīns to nekad neizmainīs, bet priecājos, ka dažas uztvēra domu un bija iespēja normāli parunāties arī ar tām, kuras domā citādāk
Runājot par apģērba mērīšanu, tad pieminēšu to, ka tā notiek visur, tikai mēs to neredzam. Diemžēl ne reizi vien nācies veikalos redzēt bikses, apakšveļu ar asinīm un PAT kakām
Didi jau nav vienīgā, kura samēra un pārdod, tas viss vienmēr ir bijis mums apkārt
No darbiniekiem un vadītājiem, nevis klientiem? Klienti noteikti bēdz būt sušķi, par to nav divu runu. Ja citi veikalu vadītāji arī ņem drēbes no plaukta, pavalkā pāris dienas un noliek atpakaļ (cerams, ka izmazgātas), tad liels fuj arī viņiem, bet es kaut kā nedomāju, ka tā ir normāla prakse visur.
Par peldkostīmiem ir konkrētāks apgraužamais kauliņš, jo viņa pati sadusmota taisnojās, ka noteikti tā nedara, ir taču liels uzņēmums un var atļauties norakstīt preci fotosesijām, un vispār tie peldkostīmi ir viņas personīgie... Bet birkas kā bija pirms mēnešiem, tā ir tagad. Par parastajām fotosesiju drēbēm, kur fiksi safočē šortus un blūzi, nav stāsts šoreiz. Par klientu nošmulētam drēbēm arī nē.
25.07.2022 00:47 |
 
Reitings 1803
Reģ: 21.02.2022
isanalapsa @ 25.07.2022 00:30
Man arī nevajadzēja spraust savas piecas kapeikas un moralizēt, jo visi jau nekad nedomās vienādi un mans izbrīns to nekad neizmainīs, bet priecājos, ka dažas uztvēra domu un bija iespēja normāli parunāties arī ar tām, kuras domā citādāk
Runājot par apģērba mērīšanu, tad pieminēšu to, ka tā notiek visur, tikai mēs to neredzam. Diemžēl ne reizi vien nācies veikalos redzēt bikses, apakšveļu ar asinīm un PAT kakām
Didi jau nav vienīgā, kura samēra un pārdod, tas viss vienmēr ir bijis mums apkārt
tātad Tev tas liekas normāli, ja jau attaisno viņas rīcību salīdzinot ar citiem veikaliem? Vienalga, kurš veikals un kas tā dara, bet TAS NAV NORMĀLI!!!!!
25.07.2022 00:59 |
 
Patīk
Reitings 613
Reģ: 05.08.2020
Marcipaaans @ 25.07.2022 00:59
tātad Tev tas liekas normāli, ja jau attaisno viņas rīcību salīdzinot ar citiem veikaliem? Vienalga, kurš veikals un kas tā dara, bet TAS NAV NORMĀLI!!!!!
nu sākās atkal vārdu pārveidošana. Tā šeit ir normāla prakse pārveidot sakāmo un piedomāt savu? Laikam jā. Es teicu, ka ir jāatver acis, jo tā nenotiek tikai pie Elīnas. Tā ir diezgan liela realitāte arī citās vietās. Protams, ne jau visur. Kad es pasaku šo, tas nav sinonīms ar to, ka tas ir forši un normāli. Nē, tas nav normāli! Tikai es izvēlos par to nekarot, jo man ir izvēle to neatbalstīt un nepirkt. Neatbalstu arī finansiāli biznesus, kuri man nav pieņemami.
25.07.2022 01:09 |
 
Reitings 3222
Reģ: 06.07.2022
isanalapsa @ 24.07.2022 23:29
labi, padalīšos arī ar savām domām, nevienu neķidājot
Kā man šķiet? Man šķiet,ka Elīna tiešām mīl to bērnu un iespējams pati ir nedaudz apmulsusi no savām sajūtām, jo ir pieradusi dzīvot citādāk. Visu laiku ir bijusi apsēstība ar soc tīkliem,bildēm un visu to, bet tagad ir ienācis kaut kas cits un mēģina saprast kā tas viss funkcionē. Jāatceras ir tikai viņas spēja izteikties un es to pieņemu par dotu, ka vienmēr pateiks kaut ko pilnīgi crazy, bet patiesībā jau doma būs bijusi cita. Viņa neseko un nekad nesekos līdzi tam kā runā. Jā, ok , es neredzu visus storijus, sanāk arī izlaist dienas, nedēļas, bet kaut kādi savi novērojumi jau ir. Viņai tā insta dzīve iet refleksā un nedomā līdzi daudziem izteikumiem,jo nenoliegsim, insta dzīve ir viņas darbs un ienākuma avots ,bet tagad ir parādījusies arī realitāte mājās. Ir grūti cilvēkam pārslēgt tik ātri smadzenes uz citu realitāti

Piekritīšu šeit.
Protams, ka mīl bērnu. Savādāk būt nemaz nevar. Par to jau vairs nav jāspriež.
Bet iepriekš ir bijis tikai Butterfly, Nauris un instagrama dzīve.
Iepriekš nebija visam tam bērns pa vidu.
Tāpēc tagad no visām pusēm visiem ir ko teikt.
It īpaši sievietēm, kuras arī ir mammas.
Ja iepriekš ķidāja to viņas uzvedību un viņas teikto, tad tagad ķidās divkārtīgi. Un tur nav jēgas to mēģināt apstādināt. Ir kas to darīs tā mierīgi un baigi neiespringstot un atradīsies arī kāds kas lies uzreiz sūdu spaini virsū.
Viņai kā mammai vēl ir jāaprod ar savu jauno lomu. Un viņa kā jau vokāls cilvēks par visu runā. Ir pieradusi sevi visu izlikt soc tīklos. Sarunas par Čempionu aizies divreiz tālāk, jo tas tomēr ir bērns.
Tas vairs nav tikai bizness, tikai fočenes, instagrams, bezvīļu apenes un omniva par brīvu.
Un mēs savā ziņā to apzinamies. Tāpēc arī ķidājam. Kāpēc grūtniecības laikā tā, kāpēc bērns nepiesprādzēts, kas tur ar tām bildēm, kas tās par interesantām fotosesijām un vispār kas notiek.
Tas vairs nav hihiņki un hahaņki, tā ir pieauguša cilvēka dzīve ar atbildību. Tur tagad ir iesaistīts vesels jauns cilvēks.
Iepriekš kad bērna nebija visiem pa lielam bija nospļauties, kā Elīna ēd, ko īsti tur viņa dara, utt. Tad kad bija stāvoklī - protams, ka katram ir ko teikt. Jo tā vairs nav tikai viņa kas tiek ietekmēta ar savām izvēlēm.
Un viņai kā mammai publikas acīs ir jāsaprot, ka citas mammas un pārējie, skatīsies viņai uz pirkstiem un ko un kā viņa darīs. Tāpēc arī jāsaprot, ka jādomā ko un kā saka. Pašai nepatīk, ka lietas izrauj no konteksta. Nu ko tad pateica tā stulbi? Jānes sava atbildība.
25.07.2022 06:33 |
 
Reitings 3222
Reģ: 06.07.2022
Paturpināšu.
Protams, mēs neviena te neesam gada mammas. Nu neviena. Bet mamma kas ir publikas acīs tiek ķidāta un pētīta daudz savādāk. Jo mūsu parasto cilvēku kļūdas bieži vien paliek pie mums mājās. Viņas kļūdas apskatās visi un tas tiek apspriests.
Ir faktors - kam negadās. Arī es esmu šad tad bērnu nepiesprādzējusi kaut kur nesot sēdeklītī, arī es slepus galvā priecājos, ka mans mazais smuks un tievs.
Bet saku vēlreiz. Tas vairs nav viņai izteikties tikai par sevi, Nauri vai tauriņu. Tas vairs nav tikai taisīt bombīgas bildes, lai šmotkas pārdotu. Tas vairs nav močīt un skriet un darīt pār galvu pār kaklu.
25.07.2022 06:47 |
 
Reitings 1349
Reģ: 05.08.2021
Hiatinte @ 24.07.2022 23:45

Es to pašu šeit novēroju. Dažreiz, kad dzirdu, ka paziņas komentē Didrihsonus, nodomāju, cerams, viņas nav šajā forumā. Man gribētos ticēt un cerēt, ka mani apkārtējie cilvēki nav tik.. nezinu, kā nosaukt! Es nekad neesmu bijusi apceltā un nekad neesmu apcēlusi citus un nezinu, kurš man šūpulī ielika spēju iejusties cita ādā pirms ko saku, bet pat komentējot anonīmi, man neceltos roka rakstīt tādas jēlības, kādas ir redzētas šeit. Kāpēc es te nāku lasīt? Nezinu. Laikam lai redzētu, kādā sabiedrībā dzīvojam.

💕💕
Lasu pēdējās lapaspuses un sirds sāp par to, ka meitenes normalizē hate speech jeb "es jau neko tādu nepasaku," vai "ja jau viņa stulbi runā, tad es arī."
Un tik bieži cilvēki interpretē kaut kā pa savam, kad viens kaut ko pasaka, pārējie bļauj līdz. Un tad - ā, viņa tikai pateica, ka bildēs nevar noķert to mīlīgumu, kas ir dzīvē.. Un par tādiem sīkumiem diendienā smieties, dīvaini. Nepatīk - pāršķir pāri un dzīvo tālāk. Bet šeit redzi cilvēkiem patīk ķidāt no dažādām pusēm un izdomāt jaunas lietas. Man ir ļoti daudz lietas, kas nepatīk mis Didī, bet es par tām klusēju, jo zinu, ka ir tikpat daudz ne perfektas lietas arī par mani, tas tā vienkārši ir. Jūs esat pieradušas instagramā redzēt "perfektas" sievietes un kad Didī kaut ko izdara ne tā, tad tas kļūst par galveno apsmiekla objektu.
25.07.2022 07:53 |
 
Patīk
Reitings 2919
Reģ: 30.04.2020
Esmu jau vairākas reizes teikusi, ka Elīna NAV gudra un runā ātrāk, kā domā. Bieži runā arī ko domā, bet kaut kā galīgi griezi un iespējams tam pie vainas ir tas, ka galvā nodomā krieviski un tiešais tulkojums sanāk kaut kāds kiš-miš.
Un esmu arī teikusi, ka izskatās viņa baisi, bet kurai no mums ir tiesības kratīt ar pirkstu? Mana gaume nekad nebūs tāda, kā kādai no jums, tāpēc jūsu acīs es būtu briesmīga un neglīta utt. Bet tā izskatīties būtu mana izvēle. Esmu pārliecināta, ka Didī ir ļoti apmierināta ar savu izskatu un ir drausmīgi, ka šāds forums vēl vairāk kultivē vairāku ietekmeļu neveselīgo attieksmi pret sevi.
Un par bērnu arī esmu jau teikusi-tas, ka viņa ieliek storijus, kā ir veikalā (vai to pašu LIVE), nenozīmē, ka bērns nav aprūpēts. Tās ir 2h, varbūt 3h dienā un jebkurai mātei ir tiesības uz savu privāto laiku!
Cits stāsts ir Vucēna, kura nagla atstāja savu meitu visu laiku random cilvēkiem un omei, lai tusētu apkārt. Vai Kiviči, kuri plosto un bērns ir nepieskatīts
25.07.2022 08:28 |
 
Reitings 386
Reģ: 24.02.2022
Marcipaaans @ 25.07.2022 00:59
tātad Tev tas liekas normāli, ja jau attaisno viņas rīcību salīdzinot ar citiem veikaliem? Vienalga, kurš veikals un kas tā dara, bet TAS NAV NORMĀLI!!!!!

Šis mani cepī! Cilvēki ir cūkas, smērē drēbes, bet vainīgi veikalnieki. Ko ieteiksiet viņiem darīt, lai dāmītes savas sarkanās lūpas notīra, savas kājstarpes izmazgā un neplēš drebes? Kā iesakāt izsekot visam ko ģērbtuvēs dāmas sašmulē?
25.07.2022 08:37 |
 
Reitings 122
Reģ: 25.06.2022
NataL @ 25.07.2022 08:37

Šis mani cepī! Cilvēki ir cūkas, smērē drēbes, bet vainīgi veikalnieki. Ko ieteiksiet viņiem darīt, lai dāmītes savas sarkanās lūpas notīra, savas kājstarpes izmazgā un neplēš drebes? Kā iesakāt izsekot visam ko ģērbtuvēs dāmas sašmulē?

Laikam nesaproti par ko ir runa.🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
25.07.2022 08:48 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits