miss99 @ 23.05.2019 12:03Nu,piemērām,Labākās bikses,kas ir pie Elīnas,maksā 17 eiro. Tā kleita,ko te meklēja 18 eiro. Bodiji 7 eiro,svārciņi no pēdējā posta 11 eiro
coconut_xoxo @ 24.05.2019 01:47Šeit arī peach tonis. Ja nemaldos, arī šādi bodiji viņai bija:
https://s.click.aliexpress.com/e/btXxg2fA
Pirmdien/otrdien vai varēšu Jums pateikt vai tas tonis ir tāds pats.
Kireeva_ @ 24.05.2019 11:43
Dansone, Tev no alii tik ātri atnāk!?!?
na na na Dīva @ 19.12.2018 11:13Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
Kristan @ 27.05.2019 12:30
Pati arī pirms kāda laika vēlējos šo to iegādāties no Butterfly, jo visas tik ļoti jūsmoja par apģērbiem, cenām un kvalitāti, līdz brīdim kad iepazinos ar vienu no tauriņiem kas pastāstīja mazliet smalkāk. VISAS DRĒBES IR IEVESTAS NO ĻOTI LĒTAS POLIJAS BĀZES. JA BĀZĒ KLEITA MAKSĀ €10, TAD DIDRIHSONE PĀRDOS VIŅU PA €60.
Tieši ŠĪ iemesla dēļ es pārdomāju. Ar draudzeni ilgstoši meklējam un atradām šo bāzi. TAGAD KATRU REIZI KAD VINA IELIEK STORIJU UN CENU, MAN VIENKĀRŠI GRIBAS RAUDĀT.
TĀ KĀ, JA KĀDA VĒLAS STAIGĀT BUTTERFLY DRĒBĒS BET TAS LIEKAS PAR DĀRGU, PAJAUTĀ DROŠI MAN LINKU - NOSŪTĪŠU. TUR TU VARĒSI IEGĀDĀTIES VISU TO PAŠU PAR 60% LĒTĀK.
JAUKU VISĀM DIENU.
Kristan @ 27.05.2019 12:30
Pati arī pirms kāda laika vēlējos šo to iegādāties no Butterfly, jo visas tik ļoti jūsmoja par apģērbiem, cenām un kvalitāti, līdz brīdim kad iepazinos ar vienu no tauriņiem kas pastāstīja mazliet smalkāk. VISAS DRĒBES IR IEVESTAS NO ĻOTI LĒTAS POLIJAS BĀZES. JA BĀZĒ KLEITA MAKSĀ €10, TAD DIDRIHSONE PĀRDOS VIŅU PA €60.
Tieši ŠĪ iemesla dēļ es pārdomāju. Ar draudzeni ilgstoši meklējam un atradām šo bāzi. TAGAD KATRU REIZI KAD VINA IELIEK STORIJU UN CENU, MAN VIENKĀRŠI GRIBAS RAUDĀT.
TĀ KĀ, JA KĀDA VĒLAS STAIGĀT BUTTERFLY DRĒBĒS BET TAS LIEKAS PAR DĀRGU, PAJAUTĀ DROŠI MAN LINKU - NOSŪTĪŠU. TUR TU VARĒSI IEGĀDĀTIES VISU TO PAŠU PAR 60% LĒTĀK.
JAUKU VISĀM DIENU.
Eggija @ 27.05.2019 13:31Dažas drēbes ko tirgo butterfly esmu redzējusi Āgenskalna ķīniešu veikalā virs maksimas, vakar redzēju kreklakleitu tieši tadu pašu kā tirgo Didrihsone.
Dansone @ 27.05.2019 13:56
Uzliek 300-500% lielu uzcenojumu. Ne velti atļāvās lidot uz Bali un katru dienu pasūtīt ēdienu uz savu showroom. ?
coconut_xoxo @ 27.05.2019 14:16Kas tas par ķīniešu veikalu Āgenskalnā? Kāda ir adrese? :)
coconut_xoxo @ 27.05.2019 14:28Eggija, un cik € tur šādas kleitas maksā? Atradu Alītī šo jaku, ko kādreiz pārdeva Disrihsone pa 500€, šķiet, pārdeva: https://www.instagram.com/p/BpsMGpShyhK/?igshid=qctq4crwaqn9
Noskrīnšotojiet foto un iemetiet Alīša meklētājā ?