miss99 @ 23.02.2020 20:43Elīnas tēls mani šodien pārsteidza. Kā jauna meitene,kas dabīgi ir tiešām skaista,var sevi tā izķēmot. Viņa visu laiku spēcīgi krāsojas,bet šodien tas izskatījās īpaši briesmīgi.
Tās lūpas taču atstāj kaut kādas pēdas, nebūs jau tā,ka izies filleri un lūpas iegūs iepriekšējo izskatu ?
Viņa vēl stāsta,ka mīl sevi un ir pieņēmusi sevi tādu, kāda viņa ir,nu.. plika diršana ?
Fitty @ 23.02.2020 21:08
Viņa jau visu laiku skandina, ka Naurim patīk tā un tā.. un ķipa tāpēc tā krāsojās un pucējās, jo Naurim patīk.
Ibmetīns @ 23.02.2020 22:16No vienas puses - forši jau, ja pāris viens par otru piedomā (tā, lai otram patīk), meitene pucējas, jo puisim tā patīk. Nekas baigi slikts jau tas nav.
No otras puses - ja es nevarētu pavadīt brīvdienas neuzkrāsojusies un ar matiem copē, es ātri vien nojūgtos. Labi, ka manējais sadzīvo ar mani arī tādās dienās :D Katram podiņam savs vāciņš.
miss99 @ 23.02.2020 20:43Elīnas tēls mani šodien pārsteidza. Kā jauna meitene,kas dabīgi ir tiešām skaista,var sevi tā izķēmot. Viņa visu laiku spēcīgi krāsojas,bet šodien tas izskatījās īpaši briesmīgi.
Tās lūpas taču atstāj kaut kādas pēdas, nebūs jau tā,ka izies filleri un lūpas iegūs iepriekšējo izskatu ?
Viņa vēl stāsta,ka mīl sevi un ir pieņēmusi sevi tādu, kāda viņa ir,nu.. plika diršana ?
Queen4u @ 24.02.2020 11:50Runājot par Elīnas make up- Viņa droši var iet uzstāties kopā ar tām Drag Queen ???
Paulaaaaaa @ 24.02.2020 16:18Man sākumā vispār likās, ka Elīna vienu reizi aizgāja uz zāli, safilmēja storijus un tad katru dienu tikai lika insta. Es arī sportoju, un man ir vairāki sporta tērpi, jo pa vidu tak arī jāizmazgā, nevis katru dienu jāiet sasvīdušā sporta tērpā. Protams, ja viņa vispār sporto un sasvīst..
Monika69 @ 23.02.2020 22:58
Es atkal nevaru saprast to, kas ir briesmīgāk, Elīnas izskats vai viņas pareizrakstība un teikumu veidošana. ? Mana māsas meita būdama 3g vecumā, teikumus veido daudz kvalitatīvāk un plašāk.. ?Pēdējais posts ar Nauri un tas rakstīšanas stils, teikumu veidošana, komati, punkti, smaidi..
Kas tev kaišš??
Visas šitās dāmītes,kas viņai seko to lasa un priecājās.. Wtf? Par ko Jūs visas tur līksmojat, par debilismu?
Ibmetīns @ 24.02.2020 17:28Par sporta zāli runājot - kā nu kura sporto. Es pēc kardio treniņa esmu tā nokarsusi, ka drēbes ir slapjas, seja sarkana un no matiem pil :D bet blakus meitenēm vaidziņi knapi sarkani. Tāpēc es tiešām nevaru iedomāties, kā es ar vienu un to pašu zāles outfitu varētu aiziet divreiz pēc kārtas uz zāli, bet ir meitenes, kurām tas nav tik traki :D
Tāpat ar kalna drēbēm. Es parasti pēc kalnu ceļojumiem pat virsjaku metu veļenē.