Milupa @ 22.02.2020 09:523min sižets par didru, gaidiju ko vairāk?neko jaunu neuzzināju
krishala @ 22.02.2020 00:55Didriņai pēdējie story no sporta zāles, es teiktu, ka šī atkal ir sadarbība ar to squad hour ?Nez kas šiem ir mārketinga speciālists- manuprāt šie izvēlas ļoti nepiemērotus influencerus, kam likt reklamēt savu zāli. Didra- kuram vispār Didra asociējas ar sporta zāles fit meiteni? Tad vēl vienu brīdi korpulentā Sudrabkaija reklamēja to zāli paralēli Maķīša reklamēšanai- nu ar galīg garām.
Un man patīk, kā Didra pie vienas no savām pēdējām bildēm no Zakopanes raksta, ka viņiem patīkot tikai aktīvās atpūtas ? Ja aktīvā atpūta ir skriešana pa veikaliem, meklējot fake brendu lupatas un dienas pavadīšana coffee shopos, tad nu lai tā būtu!
Par šo jau smējos pie Abu Dabi bildēm, kur viņa rakstīja, ka šis esot bijis viņas aktīvākais ceļojums. Viendien pavadīt baltā kleitā tuksnesī un nošļūkt ar dēli no kāpas- nu ļoti aktīva atpūta!?
Pormifē @ 22.02.2020 11:05Nu tad Elīna tajā raidijumā tik bet un ber, pusi nesakarīgi..? Būtu nu sagatavojusies labāk.?
Leora @ 22.02.2020 08:37Nu Didraii jau tieši otradi. Staiga kazhoka un ar jaunako iphone, gucci replikas - grib izskatities dargi, bet brauc ar vecu sudu, kas ja labi maksa 1000 eiro.
Monika69 @ 22.02.2020 11:03
Tā ir sadarbība. Vinai ir līgums ar zāli, viss pa brīvu tikai vaig likt story. ?
Leora @ 22.02.2020 09:24Ko nu un? Es vienkarsi piebildu, ka Didra dara otradi. Un masina tiesam ir suds vinai, tur nav ko apvainoties.
Mivida96 @ 22.02.2020 13:02
Nu viņai vismaz mašīna ir,citiem pat tādas nav.
vivii @ 22.02.2020 13:59
viss jau būtu ok, ja viņa netēlotu “baigo” biznesa lēdiju, ar “šiku” dzīvi - bla bla bla un nelektu augstāk par saviem fake pupiem ?
bet ja cilvēks iztēlo no sevis kaut kādu statusu, līdz kuram viņai vēl tālu, tad ir smieklīgi, ka brauc ar vecu grabažu ??
Blanche @ 22.02.2020 14:09
Haha, ko tad vinja tēlo? Kādu vēl šiku dzīvi? ??
Lētie kafūži, picas, saldkrējuma ēdieni, vienkāršs dzīvoklis, poļu lupatas, fake brendi. ? nekas tur woow nemaz nav.