GhostGG @ 03.05.2022 21:08Viņai tas vīrs neko nesaka? Bļin.....apskatoties tās bildes, ko jūs te esat ielikušas, man pilnīgi uz augšu uzrāva fui?
GhostGG @ 03.05.2022 21:08Viņai tas vīrs neko nesaka? Bļin.....apskatoties tās bildes, ko jūs te esat ielikušas, man pilnīgi uz augšu uzrāva fui?
Fargerike @ 03.05.2022 21:13Vienīgais, kas Didrai ir smuks un īsts- ir dibens!
teberebe @ 03.05.2022 20:40
Tas, ka ar zeķēm būtu vieglāk, jā protams. Es vairāk domāju to, ka arī perfektai parauggrūtneicei šādas vēnas var rasties, tas nav īsti no dzīvesveida atkarīgs, tāpēc liekas mazliet traki, ka te dažas Elīnu pašu pie tām vēnām vaino. Protams, zeķes palīdz ar to, lai vieglāk staigāt utt, bet zeķes jau nenovērsīs vēnu rašanos, tikai atvieglos simptomus un varbūt mazliet palīdzes tam, lai lēnāk veidotos jaunas. Bet, ja jau tās vēnas uz kājām ir, tad būs līdz dzemdībām un vēl laiku pēc tam - ar vai bez zeķēm.
Dažkārt esmu domājusi- cik viegli savam cilvēkam ko tādu pateikt? Pieņemot, ka visu laiku cilvēks bijis normāls, bet te iet pa fāzēm un neredz elementāru sušķību un pretīgumu izraisošas lietas.
🤮 nu kāpēc tas peldkostīms jāstūķē virsū sev, grūtniecei, uz liela vēdera, ja tas nav tā paredzēts….mikina @ 03.05.2022 21:32https://failiem.lv/u/prmmbb5dq
Okey Elīn, paldies, ka parādi, ka vēl skuj savu vāveri
teberebe @ 03.05.2022 20:40
Tas, ka ar zeķēm būtu vieglāk, jā protams. Es vairāk domāju to, ka arī perfektai parauggrūtneicei šādas vēnas var rasties, tas nav īsti no dzīvesveida atkarīgs, tāpēc liekas mazliet traki, ka te dažas Elīnu pašu pie tām vēnām vaino. Protams, zeķes palīdz ar to, lai vieglāk staigāt utt, bet zeķes jau nenovērsīs vēnu rašanos, tikai atvieglos simptomus un varbūt mazliet palīdzes tam, lai lēnāk veidotos jaunas. Bet, ja jau tās vēnas uz kājām ir, tad būs līdz dzemdībām un vēl laiku pēc tam - ar vai bez zeķēm.
Un jā, viņai ļoti ilgs laiks pagāja, kamēr vispār aizvilkās līdz ārstam. Kunkuļus cirkšņos pirmoreiz parādīja Disnejlendas braucienā, bet runāja jau iepriekš, ka kājas sāp.Hermia @ 03.05.2022 20:43
Nu viņa jau to vēnu problēmu vilka garumā. Es atceros,ka pašā grūtniecības sākumā sāka nelielas sūdzības parādīties, velkoša sajūta.Un tikai tad,kad jau pavisam bija traki, aizskrēja pie ārsta un nopirka zeķes. Tieši tāpēc kaitina,ka cilvēks nav sevi izglītojis absolūti nevienā jomā!
mikina @ 03.05.2022 21:39
Eliiiinaaaaa, Tu esi tiiik mega pretiiigs cilvēks, atver acis
Fargerike @ 03.05.2022 21:15
Dažkārt esmu domājusi- cik viegli savam cilvēkam ko tādu pateikt? Pieņemot, ka visu laiku cilvēks bijis normāls, bet te iet pa fāzēm un neredz elementāru sušķību un pretīgumu izraisošas lietas.
Ajeimb @ 03.05.2022 22:40Meičuki! ??
Nākamais ko Dīdī fočēs un reklamēs būs topiņi barojošām mātēm. Ķip - re kā šo topu var pacelt sā, šo topu var pabīdīt tā! ? + būs pus bildes, jo šī mammīte tak baros ar krūti! Kamēr mazais ēdīs, tikmēr mammele taisīs bombīgās fotosesijas!
Ak jā, un sporta tērpus ar kuriem ērti mazuli izvest pastaigā pa balkonu! ??