Peliite009 @ 03.05.2022 18:54
Tie pirksti tik balti? un izskatās bombīgās kurpes ir noberzušas kājas.??
LiepaShmiepa @ 03.05.2022 19:22Bet dāmas, kurai no mums būs tas gods nopirkt jau lietotu peldkostīmu, kas pašai Didrai bijis iežmiegts?
tādas kājas nav bīstami??? Nekad neesmu neko tādu redzējusi 😱LiepaShmiepa @ 03.05.2022 19:27
Corgii @ 03.05.2022 19:51Bijušās vai esošās grūtnieces... lūdzu pasakiet man, vai tādas kājas ir kādai bijušas??
Man jau sāk likties, ka tur ir ārpus katras kritikas
domāju, ka draudzenei bija pakaļā vēnas, bet viņai labi ja 1/5 no šī bija.Corgii @ 03.05.2022 19:51Bijušās vai esošās grūtnieces... lūdzu pasakiet man, vai tādas kājas ir kādai bijušas??
Man jau sāk likties, ka tur ir ārpus katras kritikas
Bjork @ 03.05.2022 20:05domāju, ka draudzenei bija pakaļā vēnas, bet viņai labi ja 1/5 no šī bija.
Es pati pēc grūtniecībām operēju vēnas, bet man nekas nebija zils, tik nedaudz izspiedies augšstilba iekšpusē dažās vietās.
jā, šis labs. 😄😄😄 šodien sold out, rīt jau back in stock un tā uz riņķi 😄😄😄Lukreecija @ 03.05.2022 16:58Es, protams, wastoju savu laiku, bet man reāli sanāca smiekli, jo es izgāju cauri Butterfly sortimentam un VISĀM LIETĀM (kuras nav izpārdotas) IR RAKSTĪTS: ATLIKUŠAS 1-4 PRECES! NENOKAVĒ.
Tātad, atlikušas 1-4 gabali no 5 vai 10 ? :D :D
Shayk @ 03.05.2022 20:02Vina tak ir staigajosa katastrofa! ???
Tie baltie kaju pirksti, plekanais pastonejosais, milzigie plaksteri del bombigajam chibam, izkarinata vavere, par parejo nemaz nerunajot.
Tas kajas pec grutniecibas bus atkal normalas? ?
Tas, ka viņa joprojām zeķes uzvelk tikai uz daļu dienas, iespējams, ka tikai pāris stundām, arī nav nekā no viņas atkarīgs? Kur tās sāpes viņai uzrodas, nu neko darīt, grūtniecība jau nav slimība, turpinam fočēties :Dteberebe @ 03.05.2022 20:24
Var jau saoperēt un lāzerus sataisīt. Ja viņai krūtīm bija nauda, tad šim arī atradīsies.
Par vēnām man ir viņas mazliet žēl, jo neizskatās īpaši ērti un es nedomāju, ka tas ir tikai viņas vaina vai bezatbildība. Katrā jau organisms ir savs, un es neņemos spriest. Ja viņa tik traģiski visu laiku nemērītos un filtrus neliktu, es pat teiktu, ka tas ir diezgan ok body positivity parādīt, kas notiek utt. Protam, tā kā viņa ir max mele un dirsēja, tad es īsti nezinu, ko man par šo domāt kopumā ? paštonējošais un pārējais gan ir viņas pašas nodarījums sev, tur nav vispār ko žēlot ?
LiepaShmiepa @ 03.05.2022 20:33Tas, ka viņa joprojām zeķes uzvelk tikai uz daļu dienas, iespējams, ka tikai pāris stundām, arī nav nekā no viņas atkarīgs? Kur tās sāpes viņai uzrodas, nu neko darīt, grūtniecība jau nav slimība, turpinam fočēties :D
teberebe @ 03.05.2022 20:24
Var jau saoperēt un lāzerus sataisīt. Ja viņai krūtīm bija nauda, tad šim arī atradīsies.
Par vēnām man ir viņas mazliet žēl, jo neizskatās īpaši ērti un es nedomāju, ka tas ir tikai viņas vaina vai bezatbildība. Katrā jau organisms ir savs, un es neņemos spriest. Ja viņa tik traģiski visu laiku nemērītos un filtrus neliktu, es pat teiktu, ka tas ir diezgan ok body positivity parādīt, kas notiek utt. Protam, tā kā viņa ir max mele un dirsēja, tad es īsti nezinu, ko man par šo domāt kopumā ? paštonējošais un pārējais gan ir viņas pašas nodarījums sev, tur nav vispār ko žēlot ?