man vienmēr grūtnieces šķiet ļoti maigas un mīlīgas , bet te … es labāk neko neteikšu. Izskatās ka viņa jau tur dzemdèLielbata @ 03.05.2022 12:45
Briesmīga bilde un tās kājas.
LiepaShmiepa @ 03.05.2022 14:07Tās nabaga vēnas + neder grūtniecei, jo nav paredzēts liels vēders, tāpēc sarauj audumu par šauru = lieliska reklāma :/
Mia6 @ 03.05.2022 14:02man vienmēr grūtnieces šķiet ļoti maigas un mīlīgas , bet te … es labāk neko neteikšu. Izskatās ka viņa jau tur dzemdè
missfortune @ 03.05.2022 14:27https://butterfly.lv/collections/jaunumi/products/kopejais-peldkostims-neona-dzeltens
Tik briesmīgas bildes.
Nu kāpēc ir ar tādām vēnām, esot stāvoklī, jāreklamē kaut kādi peldkostīmi? Viņa izskatās pēc staigājošas katastrofas. ?
Ja gribu pirkt peldkostīmu, tad gribu redzēt, kā tas izskatās uz augumu, kam tas ir paredzēts, nevis ar grūtnieces vēderu.
tapec teicu, lai atlaujas aiziet uz SPA un panem kadu proceduru, kur vinu kartigi ar skrubi noberzis, ja nemak pati to izdarit… varbut pat kadu cm tada veida zaudes 😂 Talise Ottoman Spa Elin ir diez gan laba, aizej tur ludzu. Gan jau kartigi noberzis.. un ja slinkums braukt, ir app kur vari pasutit gan manikiru/pedikiru uz majam, gan masazas, to starp gan jau atradisi ari kadu kas var noskrubet 😂BlueMeg @ 03.05.2022 12:45Izskatās, ka Elīnīte nemaz nezin,kas ir skrubis un ūdens. Nu tik drausmīgi tas vēders izskatās, pleķains, netīrs. Pat bomzim, pieļauju, ka vēders būtu tīrāks kā šai sušķei.
Kā arī tās kājas, kad bija starā par pedikīru. Man tiešām interesē, kā viņa tā mazgājas, ka neko nenomazgā. (ja mazgājas, protams)
LiepaShmiepa @ 03.05.2022 14:07Tās nabaga vēnas + neder grūtniecei, jo nav paredzēts liels vēders, tāpēc sarauj audumu par šauru = lieliska reklāma :/