Skaistslaiks @ 03.05.2022 12:48Jā, Elīna, tavs čempions un vēders noteikti izauga vakar pēc tavām vakariņām, ārprāts, un tu pat mērlenti aizmirsi mājās, un nevar tagad izmērīt par cik cm tas vēders izauga, cik dienas tagad nedrīkstēs ēst ? Bāc, beidz murgot, un ej izbaudi savu grūtniecību un savu ceļojumu, tas vēders augs vēl, tā ka atslābsti
Fritatta @ 03.05.2022 12:48Storijos kur sūdzas par punci un reklamē savus trusikus, fonā var redzēt skatu pa logu ārā.. tumsa un gaismas no pretējām mājām. Tātad safilmēts iespējams vakar, bet sagaidīts mirklis šodien un tikai tagad izlikts. ?
Lielbata @ 03.05.2022 12:48
Varbūt tikai uzšplāva un apslaucīja tās kājas. Galvenais, ka viņai pašai prieks par sevi.
Candycane @ 03.05.2022 12:25Nesaprotu to vēlmi triekties pāri pus pasaulei,lai tik safotografētu bildes apģērbam. Mocīties karstumā, visu laiku grozīties pret kameru un tad visu dienu lurēt telefonā,lai pārveidotu video un bildes neredzot neko apkārt.
Nezinu, vai viņa ir papētījusi to, vai tiešām pieprasījums pēc viņas drēbēm pieaug un ir lielāks, fotogrāfējoties dubaijā pie baseina, vai arī tādu pašu rezultātu var sasniegt fotostudijā pie baltas sienas.
Piemēram, tas pats siluets. Bildes taisa fotostudijā, ar neitrālu fonu. Nedomāju,ka no tā viņiem pieprasījums pēc drēbēm ir mazāks.
Ja man jāizvēlas, es labāk iepērkos interneta veikalā,kur bildes ir taisītas profesionālā fotostudijā, nevis Dubaija, Tenerifē un domenikānā vai vēl sazin kur. No tā drēbēm vērtība nepieaug.
NeonsNeons @ 03.05.2022 12:37Elīnīt, tavs vēders ir tikai sākums, būs vēl lielāks , sameklē atbilstošas bikses savā baterflajā☺️
Dzidra Zupa @ 03.05.2022 12:55
Elīna un tās nepiemērotās bikses, man asociējas ar šiem onkuļiem.
Skaistslaiks @ 03.05.2022 13:15Diez Elīna ir informēta, ka parasti pie otrā un trešā bērna vēders parādās vēl ātrāk un ir vēl lielāks. Ko, tad viņa taisās darīt, tiešām neēdīs vispār?!?
Filomena @ 03.05.2022 13:20Galvenais lai vederam daudz vietas?
Viņai tak grūtnieču josta pat lidz nav paņemta ?čīkst ka grūti ko tad bija iedomajusies grūtniece ar problēmām un vel tādā karstumā.
Vakar pie ta golfa man likas smieklīgi, visi iekšā viņa sēž uz trepem viena ar savu kafiju kaut ko filmē, reklame savas lupatas. Cilveki divaini noskatās un nodomā, kas ta pa ķerto
Nesaprotu to vēlmi triekties pāri pus pasaulei,lai tik safotografētu bildes apģērbam. Mocīties karstumā, visu laiku grozīties pret kameru un tad visu dienu lurēt telefonā,lai pārveidotu video un bildes neredzot neko apkārt.
Nezinu, vai viņa ir papētījusi to, vai tiešām pieprasījums pēc viņas drēbēm pieaug un ir lielāks, fotogrāfējoties dubaijā pie baseina, vai arī tādu pašu rezultātu var sasniegt fotostudijā pie baltas sienas.
Piemēram, tas pats siluets. Bildes taisa fotostudijā, ar neitrālu fonu. Nedomāju,ka no tā viņiem pieprasījums pēc drēbēm ir mazāks.
Ja man jāizvēlas, es labāk iepērkos interneta veikalā,kur bildes ir taisītas profesionālā fotostudijā, nevis Dubaija, Tenerifē un domenikānā vai vēl sazin kur. No tā drēbēm vērtība nepieaug
LiepaShmiepa @ 03.05.2022 13:45