leldinjaaa @ 02.05.2022 21:03Kurš normāls vīrietis ļautu savai mīļotajai sievietei tādā paskatā iziet cilvēkos ? pretīgi tas peldkostīms izskatās
Džekiem džeku tēmas, kā tas, ko viņi tur pārrunāja, kad Anna uzradās un uzreiz pazuda gan smaids, gan telefons :DBlackIcee @ 02.05.2022 22:49
Naurim smuka somiņa.
Kāda jēga Elīnai no somas, ja telefons vienmēr rokā, maks un atslēgas tur nav, jo Nauris neuztic viņai neko, ko viņa tajā somā liek?
Beigās sanāk Naurim smuks aksesuārs, kur likt savu ķiršu garšas lūpenīti. ?
kūcīte, čībītes, zupīte, un tam visam ārprātam pa vidu vēl "cita diršana" un "es gandrīz apmīzos"HannaAnna. @ 03.05.2022 10:35Kāpēc Elīnai tik šausmīga valoda? Bombiski, izručī, šortiki... Un visi pārējie vārdi .. ?
Candycane @ 03.05.2022 12:25Nesaprotu to vēlmi triekties pāri pus pasaulei,lai tik safotografētu bildes apģērbam. Mocīties karstumā, visu laiku grozīties pret kameru un tad visu dienu lurēt telefonā,lai pārveidotu video un bildes neredzot neko apkārt.
Nezinu, vai viņa ir papētījusi to, vai tiešām pieprasījums pēc viņas drēbēm pieaug un ir lielāks, fotogrāfējoties dubaijā pie baseina, vai arī tādu pašu rezultātu var sasniegt fotostudijā pie baltas sienas.
Piemēram, tas pats siluets. Bildes taisa fotostudijā, ar neitrālu fonu. Nedomāju,ka no tā viņiem pieprasījums pēc drēbēm ir mazāks.
Ja man jāizvēlas, es labāk iepērkos interneta veikalā,kur bildes ir taisītas profesionālā fotostudijā, nevis Dubaija, Tenerifē un domenikānā vai vēl sazin kur. No tā drēbēm vērtība nepieaug.
BlueMeg @ 03.05.2022 12:45Izskatās, ka Elīnīte nemaz nezin,kas ir skrubis un ūdens. Nu tik drausmīgi tas vēders izskatās, pleķains, netīrs. Pat bomzim, pieļauju, ka vēders būtu tīrāks kā šai sušķei.
Kā arī tās kājas, kad bija starā par pedikīru. Man tiešām interesē, kā viņa tā mazgājas, ka neko nenomazgā. (ja mazgājas, protams)