BB @ 25.04.2022 08:34Nu tas jau gaumes jautājums nav jēgas strīdēties. Vai skauž vai nē. Man piemēram neskauž. Nu varbūt vienīgais vēlētos arī tādu terasi un lielus logus. Bet dizains galīgi nav manā gaumē un tur arī bik atkal ir viņu stils ar tiem bezgaumīgajiem aizkariem. Kkadas led gaismš krāsainas..izskatās slikti
Rasareisa @ 25.04.2022 08:41Kāds var paskaidrot ko nauris domaja ar pēdejo postu?
Tu par sevi runā? Lielākā daļa ... lolsla @ 24.04.2022 23:09
Nu nez, man patīk. Viņa ir laimīga, tādā vecumā atļauties tādu augstas klases dzīvokli, lielākā daļa Latvijā dzīvo graustos ar vecām PSRS mēbelēm. Kaut vai man viņa kā cilvēks nepatīk, bet varu derēt, ka lielākai daļai skauž, ka viņa tādā dzīvo, kaut arī paši nevarētu tādu atļauties, nekad neatzīs... vieglāk pateikt, ka bezgaumīgs, bet dziļi sirdī pati dzīvotu tādā.
madam_lily @ 24.04.2022 21:55
Kā vispār fiziski ir iespējams grūtniecei pieaudzēt skropstas?? Gulēt uz muguras taču nav iespējams/nedrīkst.
Silla @ 24.04.2022 22:11kā šis bija domāts? ?ceru, ka kjip smejoties
Nu man jau liekas, ka tā ir atbilde uz to, ko Elīna teica savos storijos - ka bērnu drēbēm nav izvēle.Rasareisa @ 25.04.2022 08:41Kāds var paskaidrot ko nauris domaja ar pēdejo postu?
Standby @ 25.04.2022 08:29Cik ir jaunceltnu un cik psrs laika māju un cik procentuāli tur dzīvo cilvēki? Domāju vecajās vairāk gan. Tāpēc es arī teikšu - daļai skauž.
dzīvoju pirms kara māja, iekšu dzīvokli izremontē, māja izskatās glauni, senlaicīga, kur problēma? 🤣 Ak dievs, tāds bērnudārzs. Wtf.Pelnrukšķīte @ 25.04.2022 10:28
Ķip dzīvot jaunajā projektā ir kaut kas kruts ?
Tajā pašā Mārupē, pēc 10 vakarā, jāsačukstās, lai nepamodinātu kaimiņu bērnus.
Vai Back in Stock diena ar lupatām, kuras jau pirms nedēļas bija "Back in Stock" :D :Dolrazzledazzle @ 25.04.2022 10:52Šodien atkal būs omniva par brīvu, galvenais čekojam līdz, jo pagaidām Elīna vienīgā par to zin